امید جان کار مارو راحت کرد
دوستان
بنظرتون قشنگ بود ؟؟؟
من زیاد حال نکردم...
امید جان کار مارو راحت کرد
دوستان
بنظرتون قشنگ بود ؟؟؟
من زیاد حال نکردم...
آهنگ جادو از پاشا فوق العاده بودش . عالـــی
ولی سعید جعفری زیاد خوب نبود ! یعنی در حد متوسط بود اونم بخاطر خود سعید جعفری که یه مقدار بد خوند (بی احساس خوند)
همینو اگه علی عبدالمالکی میخوند یه چیز دیگه ای میشد![]()
سروش باید برگرده به سبک اولیش!!!این همه طرفدار عاشق امروز سروش نیستن!عاشق 2 سال پیشش هستن...
کار بعدی سروش یه آهنگه که مهدی بیرامی خواننده شه، کار قبلی دی جی با مهدی بیرامی که جالب بود ببینیم این یکی چی میشه
آهنگ جديد و بسيار زيبای مهدی بيرامی به نام درمانم كن , با دو كيفيت
( مركز پخش كمپانی آريا ركوردز / تنظيم : دی جی سروش اس جی ترک )
MP3 128
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
OGG 56
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان
بسیار قشنگه این ترک...
از دست ندید...
هنگ الوداع علی عبدالمالکی تنظیم : دی جی سروش اس جی ترک . تو وبلاگ سروش نوشته کار دو سال پیش عبدالمالکیه که لو رفته
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid.7128; 30-05-2010 at 12:23.
سلام به همه ی طرفدار های دی جی سروش عزیز
آقا
در سایت معتبر DJ List که بهترین دی جی های دنیا رو مشخص میکنه سروش هم ثبت نام شده
بهش رای بدید بیاد بالا...
ثبت نام میکنید و Vote Now رو بزنید در Page سروش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رای دادم بقیه ی طرفداران هم برن و رای بدن
برای رای دادن هم باید تو کادری که 10 دی جی برتر رو مشخص میکنید. سه چهار تا حرف اول soroush رو بزنید بعد از لیست ظاهر شده soroush sg track رو انتخاب کنید. در ضمن ترتیب هم اهمیت داره. من اولین اسم رو سروش نوشتم
Last edited by omid.7128; 28-06-2010 at 17:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)