تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 152

نام تاپيک: بین ریو و سمند lx دوم رو بگیرم(فوری)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محمد آقا شما قرار بود یه کورس با استاد پوریا بذارید این بحثها راجبه ریو و سمند تموم بشه چی شد پس

پوریا با اینکه تصادف کرده همون شکلی هم مسابقه می ده

2. این کاربر از HASHEM289 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا آدم این استدلال های شما رو میخونه شاخ در میاره..

من تست سمند و ریو 2008 که خیلی خیلی از این مدل ایرانیش محکم تره رو گذاشتم شما هم دارید با جشم خودتون میبینید بعد میگید ریو محکم تره..!

اون تست سمند هم خارج از کشور گرفته شده

ریو 2008 تو فیلم داغون شد بعد میگن ما کاری با ریویی که 5 ساله داره تولید میشه (تو داخل) نداریم و باید ریو اتومات که 3 تا هم فروش نرفته با سمند 7 سال پیش مقایسه بشه...!

سئوال..؟
    چرا سمند 10 میلیونی شد 15 تومن ولی ریو قیمتش تکون نخورد..؟
    آیا ریو ماشین بهتری هست..؟ پس چرا اینقدر از سمند کمتر فروخت..؟

حالا یک عده میان میگن هر کسی ریو رو درک نمیکنه.. LOL

4. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[من تست سمند و ریو 2008 که خیلی خیلی از این مدل ایرانیش محکم تره رو گذاشتم شما هم دارید با جشم خودتون میبینید بعد میگید ریو محکم تره..!

آقا من کجا گفتم ریو محکم تره یا سمند محکمتره گفتم باید دید شرایط تست یکسان بوده یا نه

ولی از دو تا صافکار پرسیدم گفتن ریو محکمتره

سئوال..؟

در جواب سئوال اول باید بگم چون یکسری امکانات مثل ترمز abs - رینگ اسپرت و ... بهش اضافه کردن موتورش که مال همون عهد بوق عوض نشده

عوامل خیلی زیادی وجود داره که سمند بیشتره ( خز تره )
    مثل تبلیغات بیشتر - تولید تمام قطعات داخل - اطلاعات کم خریدار - دادن به سازمان تاکسی رانی - امتحان پس دادن موتور 405 در ایران

6. این کاربر از HASHEM289 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد آقا شما قرار بود یه کورس با استاد پوریا بذارید این بحثها راجبه ریو و سمند تموم بشه چی شد پس

پوریا با اینکه تصادف کرده همون شکلی هم مسابقه می ده
    عزيز دلم من همش 17 سالمه و گواهينامه ندارم !!! ولي به محض گرفتن گواهينامه به خدمت آقا پوريا ميرسم !!!
    آقا من کجا گفتم ریو محکم تره یا سمند محکمتره گفتم باید دید شرایط تست یکسان بوده یا نه

ولی از دو تا صافکار پرسیدم گفتن ریو محکمتره
    توي اين يه مورد موافقم كه بايد ببينيم شرايط يكي بوده يا نه ولي توي مورد دومي منم از هزارتا صافكار پرسيدم ميگن فقط سمند . نمونش همين باباي دوستم . اگه دوست داري بيا اينجا تا ببرمت پيشش بهت ثابت بشه !!!
    عوامل خیلی زیادی وجود داره که سمند بیشتره ( خز تره )
    مثل تبلیغات بیشتر - تولید تمام قطعات داخل - اطلاعات کم خریدار - دادن به سازمان تاکسی رانی - امتحان پس دادن موتور 405 در ایران
    بازم من باهاتون مخالفم !!! شما ميگي سمند خز تره ولي من ميگم ريو خز تره !!! اين كه نشد دليل .
    در مورد تبليغ هم والله اون موقع كه سايپا ريو رو تازه زد پدر مارو درآورد اينقدر توي تلويزيون تبليغ كرد ( اگه اشتباه نكنم ميگفت ريو خودروي جوان ) . باور كن از هر 4 الي 5 تبليغ يكيش مال ريو بود !!! اطلاعات كم خريدار هم باز ...
    يعني شما ميگي اگه من اطلاعاتم زياد باشه ميرم ريو ميگيرم كه حتي ABS هم نداره ؟؟؟؟

8. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

واقعا آدم این استدلال های شما رو میخونه شاخ در میاره..

من تست سمند و ریو 2008 که خیلی خیلی از این مدل ایرانیش محکم تره رو گذاشتم شما هم دارید با جشم خودتون میبینید بعد میگید ریو محکم تره..!

اون تست سمند هم خارج از کشور گرفته شده

ریو 2008 تو فیلم داغون شد بعد میگن ما کاری با ریویی که 5 ساله داره تولید میشه (تو داخل) نداریم و باید ریو اتومات که 3 تا هم فروش نرفته با سمند 7 سال پیش مقایسه بشه...!

سئوال..؟

حالا یک عده میان میگن هر کسی ریو رو درک نمیکنه.. LOL
    نمیدونم همه چرا اینجا انقد عصبانین ؟؟؟؟
    عزیز جان مهم سرنشین های ماشینن،شما باید وضعیت سرنشین رو بررسی کنی
    یه مثالی برات بزنم،یه موقع هست مثلا پراید (البته میگفتن)من خودم ندیدم،اگه از جلو تصادف شدید داشته باشه موتور میاد توی اتاق و سرنشین ها رو....
    مهم این نیست که جلوی ماشین بره،مهم وضعیت سرنشین هاست
    برای اثبات حرفم این صفحه رو ببینین،تست مزدا 3 هستش که وحشتناک جلوی ماشین له شده،اما 5 تا ستاره گرفته وسرنشین ها سالمن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    افتاد؟؟؟
    ضمنا شما از کجا میدونین ریو 2008 محکم تره ؟؟؟
    نکنه قطره بدنش رو اندازه گرفتین ؟؟؟؟
    من در مورد تجهیزات گفتم که باید ریو اتوماتیک رو در نظر بگیرین عزیز
    اینم شد دلیل ؟؟؟؟
    که قیمت سمند رفت بالا ،اما ریو نه؟؟؟
    قابل توجه شما،ما خودمون ریو رو 12.620 خریدیم،اما الان آزاد 13.7 هستش
    که حتی اگه پایین هم میومد مهم نبود
    موفق باشین
    Last edited by pooria.rio; 04-04-2010 at 18:56.

10. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

عزيز دلم من همش 17 سالمه و گواهينامه ندارم !!! ولي به محض گرفتن گواهينامه به خدمت آقا پوريا ميرسم !!!

توي اين يه مورد موافقم كه بايد ببينيم شرايط يكي بوده يا نه ولي توي مورد دومي منم از هزارتا صافكار پرسيدم ميگن فقط سمند . نمونش همين باباي دوستم . اگه دوست داري بيا اينجا تا ببرمت پيشش بهت ثابت بشه !!!

بازم من باهاتون مخالفم !!! شما ميگي سمند خز تره ولي من ميگم ريو خز تره !!! اين كه نشد دليل .
    در مورد تبليغ هم والله اون موقع كه سايپا ريو رو تازه زد پدر مارو درآورد اينقدر توي تلويزيون تبليغ كرد ( اگه اشتباه نكنم ميگفت ريو خودروي جوان ) . باور كن از هر 4 الي 5 تبليغ يكيش مال ريو بود !!! اطلاعات كم خريدار هم باز ...
    يعني شما ميگي اگه من اطلاعاتم زياد باشه ميرم ريو ميگيرم كه حتي ABS هم نداره ؟؟؟؟
    آقا گواهینامت رو بگیر در خدمتیم
    حالا شنبه ی هفته ی بعد ماشین آماده میشه و عکسای قبل و بعد از تصادف رو براتون میزارم
    در مورد خزیم باید بگم که قعلا سمند تاکسی شده ،نه ریو!!!
    آقا من بی اطلاعات ،شما با اطلاعات
    برو سمند بگیر که هم اصطحلاکش بالاس،هم موتورش مفت خوره و 10 تا تو 100 کیلومتر بنزین میسوزونه و هم راه نمیره
    هرکیم ای بی اس دار میخوا بره فولش رو بگیره !!!!

12. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[/QUOTE]

از 1000 تا صافکار پرسیدی

خز چیست ؟ خز به چیزی گفته می شود که اکثریت مردم از آن استفاده می کنند

از تبلیغ گفتین یاد اون اسب افتادم که برای تبلیغ سمند نشون میدادن بیشتر شبیه الاغ بود البته سر آقا الاغرو جلوی سمند چسبوندن

البته ناراحت نشی سمند شما رو نمیگم

من میگم اطلاعات مردم بالا باشه ماشینی میگیرند که 16 سوپاپ باشه مصرفش کم باشه و ... قبلا گفتم
    Last edited by HASHEM289; 04-04-2010 at 20:42.

14. 2 کاربر از HASHEM289 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب
    نوشته های آقا هاشم که تایید میشه
    اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کرد
    اونهم موتور سمنده که موتور 405 هستش
    که حدودا تکنولوژیش ماله 22 ساله پیش هست
    یه موتور 8 سوپاپ پر مصرف !!
    که توی ایران بلاخره انژکتور رو چپوندن بهش
    کاری ندارم که الان انواع و اقسام موتورهارو دارن میزارن روش ،که این از سیاست های ایران خودرو هستش وگرنه سمند بدبخت خودش هم تعجب کرده از این موتورهای جدید !!!
    موتور ریو ماله 2003 هستش
    البته هنوزم شک دارم این ریویی که تو ایران تولید میشه ماله سال 2003 هستش یا 2005
    پ ن :تا لحظاتی دیگر محمد میاد اونم شدیدا قاااطی

16. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نفس كش !!!!!!!
    آقا قبول نيست . 2 نفر به يه نفر كه نميشه !!!!
    ز 1000 تا صافکار پرسیدی

خز چیست ؟ خز به چیزی گفته می شود که اکثریت مردم از آن استفاده می کنند

از تبلیغ گفتین یاد اون اسب افتادم که برای تبلیغ سمند نشون میدادن بیشتر شبیه الاغ بود البته سر آقا الاغرو جلوی سمند چسبوندن

البته ناراحت نشی سمند شما رو نمیگم

من میگم اطلاعات مردم بالا باشه ماشینی میگیرند که 16 سوپاپ باشه مصرفش کم باشه و ... قبلا گفتم
    حالا من گفتم هزار تا تو بايد باور كني كه من از هزار تا پرسيدم ؟؟؟ هزار تا يعني از خيلي ها پرسيدم !!!!
    در مورد بقيه چيز ها هم ديگه هيچي نميگم چون ...
    --------------------------
    پوريا جان نميدونم چرا تا من يه چيزي ميگم شما ميگي موتور سمند مال 22 سال پيشه !!! بابا من كه گفتم تكنولوژي موتور ريو از سمند بالاتره ، گفتم كه شتابش از سمند بهتره ، گفتم كه مصرفش كمتره و ... آخه چرا باز شما اينا همه رو تكرار ميكني !!!؟!؟!؟
    حالا جالب اينه كه تا ميگيم ABS سريع ميگيد اون ريو جديده داره !!! بابا اون ريو جديده عمرا قيمتش 16 ميليون باشه !!! فكر كنم شما هنوز خودروسازهاي كشورمون رو نشناختي !!! اگه اينجوري باشه منم ميگم ريو رو با سورن ELX مقايسه كن !!! يا مثلا با سمند ال ايكس EF7 مقايسه كن . اونوقت ديگه شما نميتوني بگي تكنولوژي يا شتاب و ...
    لطفا يكم منطقي بحث كنيم . چون اينجوري تاپيك بيشتر شده شبيه كل كل .
    درضمن امضا رو هم حال كن !!!!!

18. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میگم میخواین ماشین هامون رو رخ به رخ بکوبیم به هم بعد ببینیم کدوم زودتر میمیریم..؟

میگین موتور سمند مال 20 سال پیشه (که البته موتور 2000 بود الان تغییرش دادن شده 1870) و موتور ریو خیلی جدیده..! خوب این موتور ریو به غیر از 2 میلی ثانیه شتاب (که مال وزن کمتر ماشین هست) و 1 لیتر مصرف کمتر (لیتری 100 تومن ) چه چیز شاخی از خودش نشون داده..؟ تازه تاپ اسپیدشم که خیلی کمتره.

کلا ما ها خیلی شادیم داریم بحث سمند و ریو میکنم الان تو فروم های خارجی دارن روی بنز C کلاس و BMW سری W بحث میکنن ما به فکر ان هستیم سمند شتابش 12 هست ریو 11.5..!!!!

خوش باشیم

20. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •