تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 30 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 296

نام تاپيک: Castlevania: Lords of Shadow

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

ارباب سایه ها...

کسلوانیا بازی تناقضات است.شخصیت اول و قهرمان بازی ، گابریل بلمونت با توانایی های ویژه و قدرت مبارزه با بسیار بزرگ تر از خود آمادگی و قدرت کافی را دارد تا به جنگ نیروهای شر برود و انتقام مرگ عشق خود (همسرش) را بگیرد.بخشی از مهارت های گابریل فقط برای مراحل خاصی از جمله پازل های زیست محیطی طراحی شده اند.شما شاهد مناظر گسترده و زیایی از دنیای اطراف خود خواهید بود.جنگل ، آبشار و شهرهای باستانی تنها بخشی از مراحل هستند اما ضعف کار اینجاست که شما اجازه ی کاوش چندانی را در این مناطق ندارید به این دلیل که بازی بسیار سخت گیر است و شما باید در مسیر خطی که برایتان ترسیم شده است گام بردارید و پیشروی کنید در حقیقت بازی فقط یک توهم آزادی در عمل را در شما به وجود می آورد.کاملا واضح است که کسلوانیا برخی ایده ها و بهترین لحظات را از بازی هایی گرفته که از جنس خود نیستند که اتفاقا هم خوب اجرا شده اند ولی متاسفانه هویت بازی را خدشه دار می کنند و شما احساس می کنید با یک بازی بی هویت سر و کار دارید.داستان به خوبی روایت می شود و همه چیز را توضیح می دهد که چرا گابریل با تایتان های عظیم ، گرگ نماها ، خون آشام ها ، زامبی ها و سایر موجودات ترسناک به مبارزه برخاسته است.گابریل عضو گروه برادران نور است ، او در تلاش است تا آیتم زنده کردن مرده ها را به دست بیاورد و همسرش را بازگرداند.جستجوهای گابریل به فردی به نام پان که شبیه موجودی اساطیری به همین نام است ختم می شود.او می گوید که گابریل باید به سرزمین هایی که جنگ های Necromantic در آن صورت گرفته است سفر کند و ماسک خدا را پیدا کند.این سرزمین ها آلوده به گرگ نما و خون آشام هستند که از عوامل شر جنگ Necromantic بوده اند.در همین حال انسان های خوب سقوط کرده اند و در سراسر سرزمین پراکنده شده اند.گابریل در نهایت موفق به یافتن متحدان جدید می شود و ماهیت واقعی ماسک خدا را می فهمد.شما در یک جهان غنی قرار گرفته اید اما بازی به ندرت از آن استفاده می کند و بیشتر نقش تصاویر پس زمینه را ایفا می کند.بیشتر آنچه را که از جهان اطراف خود کشف می کنید در قالب نوشته هایی راجع به حیوانات است.در حالی که منتقدان معتقدند گیمر باید این اطلاعات را در قالب میان پرده هایی و آن هم در ارتباط با شخصیت داستان کسب کند.چیزی که باعث تاسف بیشتر می شود به هدر دادن یک شخصیت خوب است که با صدای خاص رابرت کارلایل کشش و جاذبه ی قابل توجه ای پیدا کرده است.در خط روایی بازی شما برای درگیر تر شدن با شخصیت تلاش نمی کنید بلکه برای دیدن بیشتر حرکت می کنید.کسلوانیا هرگز به اجرا و یا حتی نیاز به میان پرده برای ایجاد تعادل در محتوا پیدا نمی کند زیرا این بازی به طرز شگفت آوری طولانی و انبوه از موانع چالش بر انگیز است.بدون این که به دنبال کشف موارد پنهان یا اهداف خاصی باشید زمان به پایان بردن بازی 15 الی 20 است.لحظات خوب بازی معمولا کاملا سرگرم کننده هستند اما لحظات سخت کاملا تحریک کننده می باشند.یکی از جنبه های شناور میان این دو افراط دست کشیدن از بازی است.داشتن یک ساختار آموزشی مثلا در ابتدای بازی باعث می شود تا گیمر متوجه شود که چه کارهایی را می تواند و یا نمی تواند انجام دهد.در بخش اولیه بازی پیام های آموزشی و کمک کننده در بالای صفحه برای رسیدن به هدف ، باز کردن درهای قفل شده و یا حل یک پازل به نمایش در می آیند.اما پس از آن و در مراحل سوم ، چهارم ، پنجم و بالاتر در مناطقی که فقط نیاز به کمی فکر کردن دارد این پیغام ها باز هم ظاهر می شوند.در نهایت این خروس های بی محل (پیام ها) و حضور در همه جا باعث می شود که بازی از نظر ارایه یک راه حل منطقی و یا یک مسیر عاجز بماند و هم در توانایی شما برای پیدا کردن یک راه حل در مدت زمان معین خلل ایجاد نماید.تقریبا توانایی های خاص گابریل بالا هستند اما بعضی از این قابلیت ها در طول بازی فقط یک بار به درد می خورند و عملا غیر قابل استفاده می شوند.

شما به شمشیر شلاقی و صلیب مسلح هستید.حملات گابریل به دو دسته تقسیم می شوند: کوتاه وقوی و ضعیف و گسترده و همچنین می توانید با پرش به ترکیب های هوایی دست یابید.علاوه بر سلاح هایی که یاد شد گابریل به اسلحه هایی همچون خنجر ، آب مقدس و کریستال دسترسی دارد.هیچکدام از سلاح ها در همه ی مبارزات تسلط کامل ندارند و هریک برای مقابله با موجودات خاصی طراحی شده اند.به عنوان مثال خنجر با یک ضربه گرگ نما های سطح پایین را از پا در می آورد.حرکات اضافی برای عبور و مبارزه با سلاح های مختلف قابل خریدن و باز کردن هستند.شما می توانید با کشتن دشمنان بیشتر و حل پازل پول بیشتری به دست بیاورید.برخی از حرکات مفید هستند و شما همه ی آنها را خریداری می کنید ولی بعضی دیگر را ممکن است اصلا استفاده نکنید.حتی با وجود این هم بازی موتور مبارزه شما با دشمنان را گرم نگه می دارد و چالش های خوبی را به دلیل کیفیت و ارایه خوب در برارتان قرار می دهد.برای عبور از چالش ها به استراتژی و تقریبا تمام تجربه کسب شده خود در طول بازی نیاز دارید.گابریل دو نوع از سحر و جادو را در اختیار دارد: یک نوع شما آسیب هایی که دشمنان به وارد کرده اند را ترمیم می نمایید و نوع دیگر در ضربات خود قدرت و آسیب بیشتری را به دشمنان وارد می کنید.دشمنان ضعیف تر به دنبال به دست آوردن فرصت مناسب برای ضربه زدن و کاستن سلامتی با ارزش شما هستند و معمولا با یک دفاع خوب می توانید آنها را از بین ببرید اما در مقابل دشمنان قوی تر اگر تجربه کافی را نداشته باشید سلامتی زیادی را به طور حتم از دست خواهید داد.خط ویژه مربوط به هر دو نوع سحر و جادو را می توانید با پیدا کردن مجسمه ، به دست آوردن orbs و یا شکست دادن دشمنان به طور کامل پر کنید.نکته ای که بخش سحر و جادو را جذاب می کند مبارزه با غولآخرهای بازی است که شما باید بدانید چه وقت و چگونه از آنها استفاده کنید.در کسلوانیا دو نوع مبارزه با غولآخر (bossfhigh) وجود دارد: در نوع اول شما در برابر غول های فوق العاده قوی قرار می گیرید که برای کسب پیروزی نه تنها باید یک استراتژی روشن داشته باشید بلکه باید یک دانش قوی نسبت به نقاط ضعف و قوت دشمن پیدا کنید چرا که این غولآخرها احمق نیستند و به آسانی پشتشان به خاک نمی مالد.در نوع دیگر مبارزه ، شما در مقابل موجودات غول پیکر و دراماتیک قرار می گیرید که گابریل باید به دنبال پاشنه آشیل دشمن باشد و روی بدن آنها مانور بدهد و برای این کار از سلاح های اولیه خود به عنوان قلاب استفاده می نماید.شما در برخورد با تایتان های عظیم به بخش های بصری چشمگیر و هیبت الهام بخش مناظر واقف می شوید.تقریبا مایه تاسف است که گابریل به سرعت از کنار این مناظر عبور می کند و اجازه بردن لذت بیشتر را به گیمر نمی دهد.به عنوان مثال مناطقی مانند قلعه ویران و یا حتی مرداب تیره جای کار بیشتری داشته اند.حتی جزییات اندک نیز رعایت شده اند مثل غبار آبشار و یا خورشید در حال غروب دلیلی برای ستایش این بخش از کسلوانیا هستند و باید گفت این فقط یک بازی زیبا است.همانطور که در میان مدل شخصیت ها گابریل فوق العاده به نظر می رسد اما بسیار روشن است که سازندگان توجه زیادی به شخصیت های ثانویه داستان نکرده اند.همچنین شایان ذکر است در نسخه PS3 شاهد حفظ ثابت فریم هستیم ولی در نسخه X360 گهگاهی افت فریم را می بینیم.اما بدون توجه به نسخه هر کدام از کنسول ها جنبه چشمگیر دیگر بازی موسیقی متن آن است.

در نهایت باید گفت که کسلوانیا راه اندازی مجدد یک سری کلاسیک برای مخاطب امروزی تر است.این همان چیزی است که باعث می شود ایده ساخت اینگونه بازی ها خوب باشد.با این حال این بازی هم مانند سایر بازی ها بدون نقص نیست.مبارزات با غولآخرها به یادماندنی و بزرگ است.اما مشکل کسلوانیا در نادیده گرفتن تجربه بیشتر و تنوع است و در نهایت به هیچ چیز قابل توجهی به جز ماجراجویی های سطحی ختم نمی شود.در هر حال این شروع بسیار خوبی برای یک سری است که نیاز به تزریق خون جدید در رگ های خود دارد.نکته ی دیگر و قابل توجه این است که بازی های زیادی از این سبک به بازار عرضه می شود که متاسفانه هیچکدام قدرت بنا گذاشتن یک منبع اصلی و الگو را برای دیگر بازی های هم سبک ندارند.

میانگین نمرات بازی از 13 نقد: 8.3
    برخی از نمرات:
    IGN: 7.5/10
    VideoGamer: 9/10
    GameSpot: 7.5/10
    GameSpy: 4/5

.....

2. 14 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

IGN داد 7.5؟؟؟؟ هیچی دیگه!

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دادا مسعود یه خورده بگردی بد نیستا
    باید بری از 2 تا از اون اسکلتا که میرن تو تابوت بگیریشون ! از روی دسته مجسمه بپر اونور بعد دیگه معلوم میشه چی به چیه ! البته فکر کنم یکیش هم افتاده روی زمین همین اطراف که هستی .
    پیدا نشد که نشد !!!

روبروش یه جا هست میرم سه تا تابوت رو رمین هست (از اون تابوت قهوهای ها که یه چیزی میره توش) که هیچکس نمیره توشون.

بقیه جاها هم گشتم حتی یه دونشون هم گیرم نیومد چه برسه به 2 تا.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من هم يه كم بازي كردم و از اين دقايق بازي بايد بگم :
    اول از همه كه بازي شروع شد به خودم ياد آوري كردم كه بازي رو كوجيما ساخته پس حتما چيز عاليه اي خواهد شد . ابتدا ي بازي خيلي احساسي شروع ميشه و دقيقا حس قهرمان بودن گابريل منتقل ميشه ... 
    يه كم بيش تر كه بازي كردم  ميشد به وضوح ديد كه بازي تركيبي از نقاط قوت ديگر بازي هاست ولي باز هم گفتم اين كوجيماست .. حتما سوپرايزي چيزي داره ... باز هم كه بازي كردم ( البته خيلي بازي نكردم در كل شايد يك ساعت هم نشد ) يكم از بازي خوشم اومد . كمبو هاي بازي خوب كار شدن و در كل اكشن بازي غير از اين كه يه كم بعضي مواقع تكراري ميشه در كل خوبه و البته از داستان بازي نيز نميشه گذشت ... واقعا حماسي و عالي كار شده ... در كل ميشه گفت بازي خوبي هست و يه تجربه ي عاليه ... 

6. 10 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

پیدا نشد که نشد !!!

روبروش یه جا هست میرم سه تا تابوت رو رمین هست (از اون تابوت قهوهای ها که یه چیزی میره توش) که هیچکس نمیره توشون.

بقیه جاها هم گشتم حتی یه دونشون هم گیرم نیومد چه برسه به 2 تا.
    مسعود جان تو داری بازی می کنی یا بازی داره تو رو ... ؟
    چقدر گیر می کنی ؟
    (شوخی)

8. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

مسعود جان تو داری بازی می کنی یا بازی داره تو رو ... ؟
    چقدر گیر می کنی ؟
    (شوخی)
    حق با شماست.

چون من سابقه بازی کردن این سبک بازی رو نداشتم به همین خواطر زیاد توش گیر کردم.

البته اینم اضافه کنم که فکر نکنید خیلی آدم سوسولی هستم و تو همه بازی ها همین آش و همین کاسه هست.

10. 2 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا این بازی چقدر طولانیه !!!

من تازه امروز رسیدم دیسک 2 !!!

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

این بازی اگه شاهکار کنی و گیر نکنی توی 15 ساعت تموم کردی ولی 20 ساعت روی شاخته...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

این بازی اگه شاهکار کنی و گیر نکنی توی 15 ساعت تموم کردی ولی 20 ساعت روی شاخته...
    البته البرز روی easy منظورشه نرمال شاهکار کنی 20 ساعت طول میکشه

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من هم يه كم بازي كردم و از اين دقايق بازي بايد بگم :
    اول از همه كه بازي شروع شد به خودم ياد آوري كردم كه بازي رو كوجيما ساخته پس حتما چيز عاليه اي خواهد شد . ابتدا ي بازي خيلي احساسي شروع ميشه و دقيقا حس قهرمان بودن گابريل منتقل ميشه ...
    يه كم بيش تر كه بازي كردم ميشد به وضوح ديد كه بازي تركيبي از نقاط قوت ديگر بازي هاست ولي باز هم گفتم اين كوجيماست .. حتما سوپرايزي چيزي داره ... باز هم كه بازي كردم ( البته خيلي بازي نكردم در كل شايد يك ساعت هم نشد ) يكم از بازي خوشم اومد . كمبو هاي بازي خوب كار شدن و در كل اكشن بازي غير از اين كه يه كم بعضي مواقع تكراري ميشه در كل خوبه و البته از داستان بازي نيز نميشه گذشت ... واقعا حماسي و عالي كار شده ... در كل ميشه گفت بازي خوبي هست و يه تجربه ي عاليه ...

دقیقا دوست عزیز من زیاد دنبال بازی تا قبل از اینکه منتشر بشه نبودم ولی زمانی که دست به بازی
    بردم و اسم کونامی و بعدش کوجیما اومد روی صفحه گفتم باید با بازی سطح بالای روبرو باشم
    که واقعا هم همینطور بود شروع بازی واقعا جو گیرانه بود نکته جالب روند داستان بازی که روایت
    میشه واقعا عالیه من که خیلی لذت بردم باز هم با بازی روبرو هستیم که تلاش برای باز کردن کمبو ها رو
    باید در الویت قرار داد تا بازی لذت بیشتری بده دوستان به هیچ عنوان این بازی رو از دست ندن واقعا برای
    خودش شاهکاریه در کل نمره بازی 8.5

15. 5 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •