سلام من سیفون خریدم حالا چطوری باهاش کارکنم.مگه مال تخلیه آب اکواریوم نیست؟؟در ضمن آب آکواریوم که میگی سبز میشه رو باید هر یک هفته یک بار سیفون کنی که تمیز بمونه
سلام من سیفون خریدم حالا چطوری باهاش کارکنم.مگه مال تخلیه آب اکواریوم نیست؟؟در ضمن آب آکواریوم که میگی سبز میشه رو باید هر یک هفته یک بار سیفون کنی که تمیز بمونه
سلام
من دو تا پوز میمونی کوچیک گرفتم
حالا 1 کیشون رو اسکار ها زخمی کردن
اون یکی هم جنب و جوشش بیشتره
چیکار کنم
اسکار هام 8 سانتن و حدود 4 ماه تو تانکم هستتن
چیکار کنم؟
بله ولی بیشتر برای تمیزکردن و ساکشن کردن فضولات کف آکواریوم استفاده میشه
طرز کارشم مثل تلمبه اس
ولی فضولات را نمیکشه بیرون اب رو میکشه.اون قسمت استوانه ایشو داخل شن ها میکنم و هف میکشم ولی فضولات نمیان فقط اب میاد
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
پوز میمونی چیه؟عکسشو بزار
الان یکم آکواریومم به هم ریخته هست
حتما می زارم
یکیشون رو اسکار ها کشتن!![]()
[QUOTE=satrianism;4894289]ولی فضولات را نمیکشه بیرون اب رو میکشه.اون قسمت استوانه ایشو داخل شن ها میکنم و هف میکشم ولی فضولات نمیان فقط اب میاد
خوب اشكالي نداره، بذار فضولات اون ته بمونه![]()
[QUOTE=joe_satriani;4897400]![]()
سلام
دوستان من می خوام اسکار هام وحشی بشن
چیکار کنم؟
الان توپ میندازم رو آب عصبانی شن بزننش
چیکار کنم روش های دیگه هم هست؟
تا حالا 3 4 بار انجل 3 خط هام تخم گذاری کردن ولی هربار نمیدونم به چه دلیلی خورده میشن.
کسی تا حالا تخم هاشونو بزرگ کرده؟
میتونین راهنمایی کنین؟
سلام بابا دمه شما گرم که به ماهی ها حال میدید هر 1 یا 2 هفته آبشون رو عوض میکنید من که یک آکواریوم دارم در ابعاد 120در 60در 35 در سال 2 یا 3 مرتبه آبشو عوض میکنم
یک توصیه کوچولو برای شما که پول بیخودی به پمپ ندید یک توصفیه اب نسبتا قوی بگیرید همون کار پمپ رو انجام میده من که 2 سالی است که این کارو کردم ماهیهام هم مشکلی نداشتن کاملا راضی هستناز شرایط موجود و شکایتی ندارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)