كارم 2 روز عقب افتاد
قرار بود يكشنبه 16 ام ثبت نام كنم. رفتم اونجا شماره تلفن رو زد تو سيستم گفت شما الان از شركت فن آوا سرويس دارين گفتم نه به خدا من الان نزديك به 6 ماهه اصلا ADSL ندارم بعدشم من اصلا از فن آوا سرويس نداشتم . مانيتور كامپيوترش رو رو به من كرد ديدم زده شركت فن آوا و شماره تلفن ما هم اونجا هست. بعد من هر چي با خودم فكر كردم متوجه قضيه نشدم زنه هم ديد كه من گيج مي زنم يه دفعه بلند شد كمد پشت سرش رو كه پروندها اونجا بود باز كرد و يه پرونده آورد گفت ببين من ديدم نوشته شركت هادي كام بعد فهميدم اون شركتي كه 3 ماه تابستون ازش سرويس داشتم زير مجموعه شركت مادر فن آوا هست. 2 زاريم افتادناكسا من مهرماه درخواست جمع آوري داده بودم از اون موقع تا به الان فرم درخواست جمع آوري من رو به مخابرات نداده بودن.
گفت براي اينكه كارت زود راه بيوفته برو فرم درخواست جمع آوري رو خودت از شركت بگير بيار تا برات بزنم تو سيستم منم گفتم باشه.
حالا ساعت چنده ساعت 1 بعد از ظهره ما آدرس شركت فن آوا رو گير آورديم ( شركت خودم هادي كام گفت ما نمايندگي هستيم مدارك دست شركت مادر فن آواست ) خيابون كارگر شمالي نزديك سازمان انرژي اتمي خلاصه با اين ترافيك وحشت ناك دم عيد ساعت 2:45 رسيدم اونجا قضيه رو گفتم اونجا هم يه 15 دقيقه اي وقت تلف شد بالاخره فرم رو گرفتم ( چندتا فرم ديگه هم دادن كه مال مردم بود 3 تا جمع آوري 2 تا دايري خط گفت مي ري مخابرات قربون دستت اينا هم ببر ) علت رو پرسيدم كه چرا تو اين 5 - 6 ماه فرم جمع آوري رو ندادن مخابرات گفت مخابرات شما مشكل داشته نه فرم دايري و نه فرم جمع آوري تو 6 اين ماه قبول مي كرد. گفتم خيلي خوب.
ترافيك خيلي وحشت ناك بود ساعت از 4 گذشت و من نتونستم اون روز خودمو برسونم مخابرات و كارم به فردا موكول شد.
فرداش روز 17 ام مدارك رو بردم گفت خيلي خوب من مي زنم سيستم بايد 24 ساعت بگذرهشما فردا بياين.
روز بعد 18 ام رفتم گفت هنوز تاريخ جمع آوري تو سيستم ثبت نشده بايد صبر كني زنگ زد به همكارش گفت يه مشتري هست 3 روزه مراجعه كرده تاريخ جمع آوريش رو بزن سيستم خلاصه يه نيم ساعتي معطل شديم بالاخره فرم ثبت نام رو آورد ما 2 تا امضا زديم. يه CD + دفترچه آموزش + يه تيكه كاغذ 10*5 سانت كه توش يوزرنيم و پسورد + شماره پرونده بود بهم دادن گفت حداكثر 72 ساعت طول مي كشه تا وصل بشه.
امروز كه 19 ام بود فعلا خبري از رانژه نشد فردا هم كه 5 شنبه هست اگر مخابرات تعطيل نباشه امكانش هست رانژه بشه و اگر 5 شنبه ها تعطيل باشن مي ره براي شنبه.
خلاصه قضيه ما هم اينطوري شد