تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 136 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

داری به گویندگی خبر نزدیک میشی ولی سرویس خودت چی شد بالاخره. یک خبری از مرکز بهشتی بگذار.
    بفرما پپسی

كارم 2 روز عقب افتاد

قرار بود يكشنبه 16 ام ثبت نام كنم. رفتم اونجا شماره تلفن رو زد تو سيستم گفت شما الان از شركت فن آوا سرويس دارين گفتم نه به خدا من الان نزديك به 6 ماهه اصلا ADSL ندارم بعدشم من اصلا از فن آوا سرويس نداشتم . مانيتور كامپيوترش رو رو به من كرد ديدم زده شركت فن آوا و شماره تلفن ما هم اونجا هست. بعد من هر چي با خودم فكر كردم متوجه قضيه نشدم زنه هم ديد كه من گيج مي زنم يه دفعه بلند شد كمد پشت سرش رو كه پروندها اونجا بود باز كرد و يه پرونده آورد گفت ببين من ديدم نوشته شركت هادي كام بعد فهميدم اون شركتي كه 3 ماه تابستون ازش سرويس داشتم زير مجموعه شركت مادر فن آوا هست. 2 زاريم افتاد ناكسا من مهرماه درخواست جمع آوري داده بودم از اون موقع تا به الان فرم درخواست جمع آوري من رو به مخابرات نداده بودن.

گفت براي اينكه كارت زود راه بيوفته برو فرم درخواست جمع آوري رو خودت از شركت بگير بيار تا برات بزنم تو سيستم منم گفتم باشه.

حالا ساعت چنده ساعت 1 بعد از ظهره ما آدرس شركت فن آوا رو گير آورديم ( شركت خودم هادي كام گفت ما نمايندگي هستيم مدارك دست شركت مادر فن آواست ) خيابون كارگر شمالي نزديك سازمان انرژي اتمي خلاصه با اين ترافيك وحشت ناك دم عيد ساعت 2:45 رسيدم اونجا قضيه رو گفتم اونجا هم يه 15 دقيقه اي وقت تلف شد بالاخره فرم رو گرفتم ( چندتا فرم ديگه هم دادن كه مال مردم بود 3 تا جمع آوري 2 تا دايري خط گفت مي ري مخابرات قربون دستت اينا هم ببر ) علت رو پرسيدم كه چرا تو اين 5 - 6 ماه فرم جمع آوري رو ندادن مخابرات گفت مخابرات شما مشكل داشته نه فرم دايري و نه فرم جمع آوري تو 6 اين ماه قبول مي كرد. گفتم خيلي خوب.

ترافيك خيلي وحشت ناك بود ساعت از 4 گذشت و من نتونستم اون روز خودمو برسونم مخابرات و كارم به فردا موكول شد.

فرداش روز 17 ام مدارك رو بردم گفت خيلي خوب من مي زنم سيستم بايد 24 ساعت بگذره شما فردا بياين.

روز بعد 18 ام رفتم گفت هنوز تاريخ جمع آوري تو سيستم ثبت نشده بايد صبر كني زنگ زد به همكارش گفت يه مشتري هست 3 روزه مراجعه كرده تاريخ جمع آوريش رو بزن سيستم خلاصه يه نيم ساعتي معطل شديم بالاخره فرم ثبت نام رو آورد ما 2 تا امضا زديم. يه CD + دفترچه آموزش + يه تيكه كاغذ 10*5 سانت كه توش يوزرنيم و پسورد + شماره پرونده بود بهم دادن گفت حداكثر 72 ساعت طول مي كشه تا وصل بشه.

امروز كه 19 ام بود فعلا خبري از رانژه نشد فردا هم كه 5 شنبه هست اگر مخابرات تعطيل نباشه امكانش هست رانژه بشه و اگر 5 شنبه ها تعطيل باشن مي ره براي شنبه.

خلاصه قضيه ما هم اينطوري شد
    Last edited by mehrdad38; 10-03-2010 at 23:17.

2. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چه خوب شد توضیح دادی یکی هم از یک شهر دیگه همین مشکل رو با فن آوا داشت پس کلا کار فن آوا اینه من جای شما بودم اون فرمهای اضافه رو پاره میکردم تا مشتریهاش حالش رو جا بیارند. مگه شما کبوتر نامه رسون هستی که همچین جراتی رو کرده.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

چه خوب شد توضیح دادی یکی هم از یک شهر دیگه همین مشکل رو با فن آوا داشت پس کلا کار فن آوا اینه من جای شما بودم اون فرمهای اضافه رو پاره میکردم تا مشتریهاش حالش رو جا بیارند. مگه شما کبوتر نامه رسون هستی که همچین جراتی رو کرده.

من بهشون لطف كردم فرم هاشو بردم مخابرات امروز زنگ زده ميگه خيالم راحت باشه حتما فرم ها رو تحويل مخابرات دادي كلي تلفن بارونمون كردن ميگم اره جانم تحويل دادم رسيدشم پيش خودشون مونده هر وقت يكي رو فرستادي مركز رسيد رو بهتون مي دن نترس چندتا كاغذ باطله به چه درد من مي خوره حرف حاليشون نمي شه عجب گيري كرديما خوبي بهشون نيومده

5. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت anius's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان از صبا adsl دارم خیلی هم راضیم فقط نامحدود نیست فهمیدم مخابرات داره adsl میده گفتم از شما دوستان چند تا سوال بکنم اگه ارش داره بگیرم
    1.قیمت 128 نامحدودش 10 تومنه؟
    2.سرعتش حداکثر چند هست؟(منظورم 128)
    3.اذیت نمیکنه؟یعنی هی قطعی و افت سرعت از این حرفا نداره در واقع اگه نامحدود میدن کیفیتشم خوبه یا که نه؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا بالاخره کسی بالای 128 گرفت یا نه؟

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض سوال.........

من هنوز 2 گیگ از صبانت دارم اگه مصرف کنم تموم شه و برای مخابرات اقدام کنم 2 روزه راه می افته؟مشکلی ندارم؟
    تعرفه ی 128 نامحدود چنده؟ تعرفه ی سرویس های دیگه چنده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان از صبا adsl دارم خیلی هم راضیم فقط نامحدود نیست فهمیدم مخابرات داره adsl میده گفتم از شما دوستان چند تا سوال بکنم اگه ارش داره بگیرم
    1.قیمت 128 نامحدودش 10 تومنه؟
    2.سرعتش حداکثر چند هست؟(منظورم 128)
    3.اذیت نمیکنه؟یعنی هی قطعی و افت سرعت از این حرفا نداره در واقع اگه نامحدود میدن کیفیتشم خوبه یا که نه؟

1- سرويس هاي مخابرات تماما نامحدود هستن 128 مخابرات ماهي 9900 .
    2- 15 هم مي رسه فيكس و ثابت.
    3- بستگي به مركز مخابراتي داره بعضي از مراكز مخابراتي 24 ساعته Downtime هستن ولي بعضي مراكز حرف ندارن عالي عالي.
    در بيشتر موارد خوب بوده.

ولي اگر من جاي تو بودم هيچ وقت اينكار رو نمي كردم سرعت رو فداي ترافيك نكن.

آقا بالاخره کسی بالای 128 گرفت یا نه؟

نه هيچ كس من رفتم ثبت نام گفتن فعلا نمي ديم 128 .

من هنوز 2 گیگ از صبانت دارم اگه مصرف کنم تموم شه و برای مخابرات اقدام کنم 2 روزه راه می افته؟مشکلی ندارم؟
    تعرفه ی 128 نامحدود چنده؟ تعرفه ی سرویس های دیگه چنده؟
    بايد اول مطمئن بشي كه مركز مخابراتي تون اصلا ADSL مستقيما ارائه مي ده يا نه . اگر اوكي بود بايد برين درخواست جمع آوري از صبانت بگيرين ( بهتره خودت بري فرم رو از صبا بگيري و ببري مخابرات تا كارت سريع راه بيفته ) بعد ثبت نام كنيد 48 ساعت طول ميكشه.

10. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من بهشون لطف كردم فرم هاشو بردم مخابرات امروز زنگ زده ميگه خيالم راحت باشه حتما فرم ها رو تحويل مخابرات دادي كلي تلفن بارونمون كردن ميگم اره جانم تحويل دادم رسيدشم پيش خودشون مونده هر وقت يكي رو فرستادي مركز رسيد رو بهتون مي دن نترس چندتا كاغذ باطله به چه درد من مي خوره حرف حاليشون نمي شه عجب گيري كرديما خوبي بهشون نيومده
    بلاخره سرویس شما چی شد؟ رانزژه شد؟
    سرعت مخابرات خیلی بد

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

2 روزه راه می افته؟
    من الان حدود 20 روزه که ثبت نام کردم ولی هر بار که زنگ می زنم و می پرسم چی شد , می گن که چند روز دیگه راه می افته.
    معلوم نیست که بالاخره این چند روز کی تموم میشه ؟
    یکی از بدترین مراکز مخبراتی گیر ما افتاده...
    مرکز مخابراتی دانشگاه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من الان حدود 20 روزه که ثبت نام کردم ولی هر بار که زنگ می زنم و می پرسم چی شد , می گن که چند روز دیگه راه می افته.
    معلوم نیست که بالاخره این چند روز کی تموم میشه ؟
    یکی از بدترین مراکز مخبراتی گیر ما افتاده...
    مرکز مخابراتی دانشگاه
    سلام
    منظور از چند روز در ادارات دولتی همون چندماه هستش
    باتوجه به این که به اخر سال هم رسیدیم انشالا در سال جدید دوستان شما در اداره مخابرات منطقه جوابگو هستند.

خوب بروبچز من سیستم جدیدمو بستمو از فردا در خدمتم کسی سئالی داشت بپرسه
    راستی مهرداد جای میزمو توی اتاقم عوض کردم حدود 2-3 سه متر ولی از وقتی که اوردمش اینور لامصب قطعیا زیاد شده
    مال همینه یا سرویسهای بقیه هم همینجوریه ؟
    وقتیک ه دانلود نمیکنم ویا وبگردی میکنم و دارم یه متنی رو میخونم و کلا دانلود و ارسالی ندارم یهو قطع میشه
    چراغش روشنه مشکلی نداره ولی وصل نیست ! نظر دوستان در مورد نویز چیه ؟ چون از روی 30 -40 تا کابل برق ردش کردم . ولی برایم اینجاش جای سئواله که چرا وقتی کاری نمیکنم قطع میشه و در حالت عادی وصله وقتید ارم ادرس میدم و دانلود میکنم هیچ مشکلی نداره. !!! تنظمیات هم pppoe هستش پس ربطی هم به ویروس نداره
    سیستم عامل هم هرچیزی میتونه باشه دیگه درست نمیگم ؟
    حالا میخوام بدونم مالمن اینجوریه ؟ یا مال بقیه هم اینجوریه ؟ شیطونه میگه در سال اصلاح الگوی مصرف اومدن وقتای خاموشی تعیین کردند هرکسی از سیستمش استفاده نمیکنه ارتباطش هم قطع بشه !توی این مملکت هیچ چیزی بعید نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •