تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 22 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 219

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جــامــع مبـاحـث مرتـبط با فــناوری اطلاعــات

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من میخوام تغییر رشته بدم(از تجربی به It)
    به نظرتون میتونم واحدهای ریاضیشو پاس کنم؟
    همه چی بستگی به خودتون داره
    اگه بخواین میتونین
    سخته واسه شما ولی نشد نداره
    موفق میشی
    خواستن توانستن است

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

اگه نظر منو بخواین این دو تا رشته در نهایت کاملا از هم جدا هستند
    هر چند که تو دانشگاه واحد های مشترک زیاد دارن

و باز هم به نظر من اصلا آی تی زیر شاخه ی نرم افزار نمی باشد!

و بعدش هم به نظر من آی تی گزینه ی بهتری می باشد مگر اینکه واقعا عاشق نرم افزار و برنامه نویسی باشید
    آی تی پویا تر از نرم افزاره و مباحث گسترده تر و متفاوتی رو نسبت به نرم افزار شامل می باشد

شایان ذکر است شاید چون خودم آی تی می خونم یه کم با جانب داری اینا رو گفتم ولی خب این نظر من بید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رو چه حسابی این نظر رو دارین؟فقط به خاطر اینکه رشته ی it می خونین؟

و چه چیزی در این رشته هست که به نظرتون اونو پویاتر کرده؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

رو چه حسابی این نظر رو دارین؟فقط به خاطر اینکه رشته ی it می خونین؟

و چه چیزی در این رشته هست که به نظرتون اونو پویاتر کرده؟!
    این که می گم این دو تا رشته در نهایت کاملا از هم جدا هستند برای این می گم که از نظر شغلی، کاری که یه کارشناس آی تی انجام می ده کاملا با یه مهندس نرم افزار متفاوته

و این که می گم اصلا آی تی زیر شاخه ی نرم افزار نمی باشد! برای اینه که نرم افزار بیشترین تمرکزش روی برنامه نویسی و در کل خود کامپیوتر می باشد اما آی تی از کامپیوتر ( حالا برنامه نویسی، شبکه و ....) برای انجام کاراش استفاده می کنه
    مثلا ما واحد های مدیریتی داریم که نرم افزار نداره
    خیلی زبان ها رو نرم افزاری ها می خونن که ما نمی خونیم یا به اندازه ی اونا نمی خونیم

و این که می گم به نظر من آی تی گزینه ی بهتری می باشد مگر اینکه واقعا عاشق نرم افزار و برنامه نویسی باشید یه مقدار سلیقه ای بود، ممکنه نظر شمل کاملا برعکس این باشه

و این که می گم آی تی پویا تر از نرم افزاره و مباحث گسترده تر و متفاوتی رو نسبت به نرم افزار شامل می باشد
    چون یه کارشناس آی تی باید یک مقدار زیادی آپ دیت باشه
    خیلی مباحث در حوزه ی آی تی قرار می گیره و شما خیلی کارها رو می تونید به آی تی ربطش بدید و در آینده ی نه چندان دور آی تی یه بخش جدا ناپذیر از زندگی خواهد بود

نمی دونم منظورم رو درست رسوندم یا نه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من یه کارشناس نرم افزار هم باید در حد زیادی اپ دیت باشه,اصلا به نظر من هر کسی در هر رشته ای که هست باید اطلاعاتش به روز باشه.
    برای من اصلا اینکه it زیر رشته ی نرم افزار هست یا نه اصلا مهم نیست,من نمی دونم شما دانشجوهای it چه اصراری دارین که حتما بگین نرم افزار زیر رشته ی it هست؟!!
    اینکه بازار کار it بهتره یا نرم افزار؟قبلا هم گفته شد که نرم افزار بهتره.
    اگه دوستان دیگه نظری درباره این نظرات من یاkarin دارن لطفا بگن.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس فرد دیگه ای نظری نداره.من که تصمیم گرفتم همین نرم افزار رو ادامه بدم به نظرم بهتره.
    ممنون از همتون.

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه نظر منو بخواین این دو تا رشته در نهایت کاملا از هم جدا هستند
    هر چند که تو دانشگاه واحد های مشترک زیاد دارن

و باز هم به نظر من اصلا آی تی زیر شاخه ی نرم افزار نمی باشد!

و بعدش هم به نظر من آی تی گزینه ی بهتری می باشد مگر اینکه واقعا عاشق نرم افزار و برنامه نویسی باشید
    آی تی پویا تر از نرم افزاره و مباحث گسترده تر و متفاوتی رو نسبت به نرم افزار شامل می باشد

شایان ذکر است شاید چون خودم آی تی می خونم یه کم با جانب داری اینا رو گفتم ولی خب این نظر من بید!
    خب خب خب!
    ما تو دانشگاهمون اول که اومدیم کلی نرم افزار داشتیم! الان نسلشون رو منقرض کردیم! همشونو ترور کردیم
    حالا از شوخی بگذریم،
    استاد مبانی آی تی ما، حرف بسیار زیبایی زد.
    آی تی، فرزند نرم افزاره و این اصلا و اصلا به این معنی نیست که نرم افزار آی تی رو شامل میشه.
    ابزار کار آی تی رو نرم افزار میسازه یعنی آی تی از نرم افزار هم استفاده میکنه مثل مکانیک که از ریاضی استفاده میکنه ولی ریاضی نیست (البته نسبت در این مثال رعایت نشده.)، علم نرم افزار برای آی تی یک ابزار ضروری هست. حداقل در عصر حاضر که بی کامپیوتر زندگی برمیگرده به عصر حجر!
    تا به حال مهندسین نرم افزار داشتن کار های مهندسین آی تی رو انجام میدادن اما مطمئننا آی تی جای خودشو باز میکنه و مهندسین نرم افزار هم به کار های تخصصی خودشون که در حوزه آی تی نیست می پردازند.
    کلا هر جا اطلاعات رد و بدل بشه آی تی هم اونجا هست.
    حوزه کار آی تی از برقراری ارتباط بین کامپیوتر ها هست تا رگولار کردن شبکه توزیع برق کشوری و....
    این چیزی که در دانشگاه های ما در حال حاضر تدریس میشه به نظر من اصلا آی تی نیست! نرم افزاره + یکم مخلفات کم و زیاد.
    برای اینکه معنای آی تی واقعای رو بفهمید اینو سرچ کنید:
    Information Technology Open Course
    یا در دانشگاه های خارجی مثل ام آی تی یا برکلی یا تکزاس بگردید.
    متاسفانه یک شکاف عمیقی بین دانشجو های آی تی و کامپیوتر ایجاد شده در حالی که این دو علم مکمل هم هستند. آی تی با کامپیوتر تنفس میکنه و کامپیوتر بدون آی تی به اوج کارایی خودش نمیرسه.
    من خودم از بچه های نرم افزار دوستان خیلی خیلی خوبی دارم.
    راستی، نظر اون دوستایی که گفتن درساشون مثل همه نسبتا درسته (البته در حال حاضر.) ولی نرم افزار اصلا آی تی رو پوشش نمیده اما نقاط مشترک و مکمل کننده خیلی خیلی زیادی با هم دارند.
    باز هم میگم، هیچ کدوم نمیتونن جای هم دیگرو بگیرن.
    قربان همه بچه های نرم افزار و آی تی. (نرم افزار رو اول گفتمااااااااااا )

8. این کاربر از c0dest0rm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

خب خب خب!
    ما تو دانشگاهمون اول که اومدیم کلی نرم افزار داشتیم! الان نسلشون رو منقرض کردیم! همشونو ترور کردیم
    حالا از شوخی بگذریم،
    آی تی، فرزند نرم افزاره و این اصلا و اصلا به این معنی نیست که نرم افزار آی تی رو شامل میشه.
    ابزار کار آی تی رو نرم افزار میسازه یعنی آی تی از نرم افزار هم استفاده میکنه مثل مکانیک که از ریاضی استفاده میکنه ولی ریاضی نیست (البته نسبت در این مثال رعایت نشده.)، علم نرم افزار برای آی تی یک ابزار ضروری هست. حداقل در عصر حاضر که بی کامپیوتر زندگی برمیگرده به عصر حجر!
    تا به حال مهندسین نرم افزار داشتن کار های مهندسین آی تی رو انجام میدادن اما مطمئننا آی تی جای خودشو باز میکنه و مهندسین نرم افزار هم به کار های تخصصی خودشون که در حوزه آی تی نیست می پردازند.
    حوزه کار آی تی از برقراری ارتباط بین کامپیوتر ها هست تا رگولار کردن شبکه توزیع برق کشوری و....
    این چیزی که در دانشگاه های ما در حال حاضر تدریس میشه به نظر من اصلا آی تی نیست! نرم افزاره + یکم مخلفات کم و زیاد.
    متاسفانه یک شکاف عمیقی بین دانشجو های آی تی و کامپیوتر ایجاد شده در حالی که این دو علم مکمل هم هستند. آی تی با کامپیوتر تنفس میکنه و کامپیوتر بدون آی تی به اوج کارایی خودش نمیرسه.
    راستی، نظر اون دوستایی که گفتن درساشون مثل همه نسبتا درسته (البته در حال حاضر.) ولی نرم افزار اصلا آی تی رو پوشش نمیده اما نقاط مشترک و مکمل کننده خیلی خیلی زیادی با هم دارند.
    ها!
    به شدت تایید می شه

والا ما هم نگفتیم نرم افزار بده، زشته، عیبه
    و نگفتیم کی زیر شاخه ی کیه

دعوا هم با نرم افزاریا نداریم
    ما کلا طرفدار گفت و گوی تمدن ها می باشیم و لاغیر

در کل، هر چی می خونید، امیدوارم موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب خب خب!
    حالا از شوخی بگذریم،
    آهان,منم دنبال همین بودم.جوابت کاملا قانع کننده بود.حالا به نظرت کدوم:it یا نرم افزار؟

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آهان,منم دنبال همین بودم.جوابت کاملا قانع کننده بود.حالا به نظرت کدوم:it یا نرم افزار؟
    خوشحالم که مورد پسند واقع شد.
    دو تا چیز در مورد سوال!
    اگر بگم پرشیا یا ماکزیما میگی ماکزیما چون بهتره. (واقعا نمیدونم بهتر هست یا نه! هیچی از ماشین نمیدونم!)
    ولی اگر بگم آب یا زندگی؟! دیگه نمیشه انتخاب کرد. با اینکه این دو بستگی خیلی خیلی نزدیکی به هم دارند و وجود هر کدوم بی اون یکی ممکن نیست، از یک جنس نیستند که بشه بینشون انتخاب کرد.
    یک نموداری با Paint کشیدم ببین شاید کمکت کنه:

ببخشید خیلی خوب نشد.
    در ضمن، مطمئنا هیچ کس حتی پدر و مادرتون که بی شک خیر و صلاح شما رو میخوان به شرایط و علائق شما واقف نیستند و بلاشک هر کس بخواد به شما بگه کدوم رو بخونید معیار ها و سلایق خودشو داخل انتخاب میکنه.
    من نمیگم کدوم. شما ببین کدوم رو میپسندی.

12. این کاربر از c0dest0rm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •