میشه بگید 190-200 کجاست تا ما هم بریم بخریم ؟ آدرس یا تلفن بدید ممنون میشم .
میشه بگید 190-200 کجاست تا ما هم بریم بخریم ؟ آدرس یا تلفن بدید ممنون میشم .
والا فکر نکنم 1073 قیمتش 200 تومن باشه بازار فکر کنم شده 245-255 بعده 200 تومن
در مورد کراس آوور هم چرت گفتن
شما صدای این باندو فقط گوش بده بیس و کیفیتو با هم متوجه میشی
البته کرا آورر کاره کیفیتی میکنه ملما با فیلتر آمپ و باند بهتر میشه ما هم همینکارو کردیم
در مورد آمپ اینفینیتی والا من اونموقع که خاستم بخرم طرف که تو شرکت بود گفت این 170 و اون 200 . 2تاشم یه مدل بود گفت اون پروتکت نمیکنه و اصله
شما شیراز نیستی بیای یه تست صدا کنیم ؟
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
من زنگ میزنم رفیقم توی تهران ببینم چند میتونه بده بعد بهش زنگ بزنید اگه داشت خدایی به قیمت خریده شرکتی میده و اصل با گارانتی چون اونموقه که 260-270 بود به ما داد نمیدونم 205 یا 210
سیم استریت وایرز هم که اینجا نبود بهم داد قیمت خرید
من زنگش میزنم فدا ببینم چنده و دارند ؟
سلام استاد عزیز . بالاخره تو این سایته رفتم و یه مقایسه سطحی کردم/ به نظرم این spr-69c از همه بهتره.حالا اگه شما و بقیه اساتید صلاح بدونن همین رو بخریم . اگه حمید آقا هم تجربه ای با این باندا دارن لطفا بگن . تفکیک عالی ؟ کیفیت یک ؟ بیس بیست؟ پاینده باشید![]()
سلام
والا من دنبال آلپاین نیستم
ولی اون سایته باز میشه و مشکلی نداره
گفتم که جایی پرسیدم
جایی هم تی تی هست
و ضمنا من نوشتم 190 - 250
گفتم که حمید خان هم یکی از دوستاشون قیمت گرفته 200 تومن
میتونید از خودشون سوال کنین
نه متاسفانه شیراز نیستمنوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شیرازی هارو دوست دارم
و خیلی دوست داشتم صداشون رو بشنوم
در مورد قیمت گرفتن و...
به زحمت میفتین
ممنون![]()
سلام
بله از ليميتد بهتره .بهتر هم راه مي افته.البته اگر بخواهيم با 1073 مقايسه كنيم ،1073 بالاتر از آلپاين مي ايسته.ضمنا آمپ خوبي هم بايد براش تهيه كني.مثل همون اينفينيتي
تو قيمت خودش عاليه. ولي اگه بخواهي بيشتر هزينه كني، 1073 جايگزينش ميشه.
در مورد قيمت 1073 چون يكي از دوستام قيمت گرفته بود گفت به تو 200 ميدم.قيمتش بالاتره.
امیر حسین جان میتونم بپرسم چرا آلپاین و نمی خواین ؟ البته جسارت نباشه منظورم اینه که آیا این برند مشکلی داره و یا کیفیتش زیاد جالب نیست که نظرت رو جلب نکرده ؟ البته من تو سایت که نگاه میکردم تیوتر آلپاین به نظرم زیاد جالب نیومد . شاید این حرفم غیر حرفه ای باشه ولی خیلی کوچیک بود وآدم فکر میکنه که نتونه انتظارتمو براورده کنه. یه چیز دیگه هم که هست این لیمیتد ها هم اگه بقول شما خوب درایو بشن چیز فوق العاده این. به خدا اعصاب آدم بد جوری به هم میریزه وقتی نمیتونه یه تصمیم درست و حسابی بگیره . پاینده باشید
من شاید اگه بهت بگم شبا بعضی وقتها سر همین مساله خوابم نمیبره باورت نمیشه
نه محصولات آلپاین رو من خیلی خیلی قبول دارم و از کیفیت خیلی خوبی برخوردارن
ولی اگه باند بیضی بخوام بگیرم حتما 1073 میگیرم چون تا الان بد ازش نشندیم
و اینکه خوب DLS هست دیگه
ولی برعکس خیلی ها هستن که از 595 مینالن
ولی من تازگی ها پیشنهاد دیگه ای هم بهم شده
گفتن که 2 جفت کامپ 608 JBl بگیرم به جای یه جفت 1073
پیشنهاد بدی نیست و میتونم آمپ ساب و بعدا ساب رو هم ارتقا بدم
تا 2 - 3 هفته دیگه پروژه سیستم صوتیم رو اگه انتخاب هام دقیق مشخص بشه ایجاد میکنم
فکر میکنم 595 به یه آمپ قوی 2 کانال و یه آمپ برای تیوتر هاش حداقل نیاز داره
بنظر 7204 کنوود تا حدودی مناسب باشه
قیمتش هم مثل اینکه 140 هست در حال حاضر
آرنولد جان ما هنوز در انتظاریمـــــــــــــــــ ــــــــا .نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی شد پس ؟! ببینم می تونی یک ملت رو از بی DLS ای نجات بدی![]()
سلام ارادتمند
قرار شد تا عصر قیمت 1073 قیمت نهایی رو بهم بگه
بعد تا شب شمارشو میگذارم اینجا زنگش بزنید
نمایندگی rss هم آدرسش همونجات فقط شماره تلفن عوض شده و خیلی هیچکی نداره نمیدونم چرا
کیفیت وساخت و صدا هم عینه همون قبله تحت نظارت و لیسان سوید . فقط هر جا رفتین نمونه تایوانی بگیرید
من تا شب میام
لیمیتد هم نخرید چون کیفیت اختش فجیع اومده پایین و تیوترش میسوزه
سلام
اگر كسي از دوستان محصولات برند DLS رو واقعا ميخواد به من PM بده.فقط خواهشن براي قيمت گرفتن نباشه چون مطمئن باشيد قيمت كه من ميدم پائينتر گير نمياريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)