تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 27 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 267

نام تاپيک: باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینطور که من شنیدم 1070 دیگه به ستی گیر میاد
    شایدم گیر نیاد
    1073 هم حمید خان قیمت دادن حدود 200 تومن
    من جای دیگه هم پرسیدم گفتن که 190 تا 250 تومن با توجه به انصاف فروشنده
    در مورد کراس آور هم میگفتن که کراس اور خودش زیاد جالب نیست و با فیلتر های آمپ و پخش میشه صدای بهتری گرفت
    باید یه خورده در مورد اون آمپ اینفینیتی تحقیق کنم
    چطور میشه اون 2 مدلی رو که گفتی از هم تشخیص داد؟
    میشه بگید 190-200 کجاست تا ما هم بریم بخریم ؟ آدرس یا تلفن بدید ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

والا فکر نکنم 1073 قیمتش 200 تومن باشه بازار فکر کنم شده 245-255 بعده 200 تومن
    در مورد کراس آوور هم چرت گفتن
    شما صدای این باندو فقط گوش بده بیس و کیفیتو با هم متوجه میشی
    البته کرا آورر کاره کیفیتی میکنه ملما با فیلتر آمپ و باند بهتر میشه ما هم همینکارو کردیم
    در مورد آمپ اینفینیتی والا من اونموقع که خاستم بخرم طرف که تو شرکت بود گفت این 170 و اون 200 . 2تاشم یه مدل بود گفت اون پروتکت نمیکنه و اصله
    شما شیراز نیستی بیای یه تست صدا کنیم ؟

---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

من زنگ میزنم رفیقم توی تهران ببینم چند میتونه بده بعد بهش زنگ بزنید اگه داشت خدایی به قیمت خریده شرکتی میده و اصل با گارانتی چون اونموقه که 260-270 بود به ما داد نمیدونم 205 یا 210
    سیم استریت وایرز هم که اینجا نبود بهم داد قیمت خرید
    من زنگش میزنم فدا ببینم چنده و دارند ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام استاد عزیز . بالاخره تو این سایته رفتم و یه مقایسه سطحی کردم/ به نظرم این spr-69c از همه بهتره.حالا اگه شما و بقیه اساتید صلاح بدونن همین رو بخریم . اگه حمید آقا هم تجربه ای با این باندا دارن لطفا بگن . تفکیک عالی ؟ کیفیت یک ؟ بیس بیست؟ پاینده باشید

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیر جان با سلام . این سایته باز نکرد . یعنی فقط یه صفحه آبی اومد . شما برای این آلپاین تحقیق کردی ؟ سری R ? قیمت داری؟ به نظرت لیمیتد ها رو رد کنیم آلپاین سری r اش رو بگیریم؟ اگه از دوستات این سری رو دارن لطفا یه تحقیقی بکن یه خبر هم به ما بده . ممنون میشم . در ضمن بالا هم نوشته بودم سری r آلپاین اونطور که این سیستم بنده میگفت زیاد با 1073 فرقی نداره. پاینده باشید دوست واستاد عزیزم
    سلام
    والا من دنبال آلپاین نیستم
    ولی اون سایته باز میشه و مشکلی نداره
    میشه بگید 190-200 کجاست تا ما هم بریم بخریم ؟ آدرس یا تلفن بدید ممنون میشم .
    گفتم که جایی پرسیدم
    جایی هم تی تی هست
    و ضمنا من نوشتم 190 - 250
    گفتم که حمید خان هم یکی از دوستاشون قیمت گرفته 200 تومن
    میتونید از خودشون سوال کنین
    البته کرا آورر کاره کیفیتی میکنه ملما با فیلتر آمپ و باند بهتر میشه ما هم همینکارو کردیم
    در مورد آمپ اینفینیتی والا من اونموقع که خاستم بخرم طرف که تو شرکت بود گفت این 170 و اون 200 . 2تاشم یه مدل بود گفت اون پروتکت نمیکنه و اصله
    من زنگ میزنم رفیقم توی تهران ببینم چند میتونه بده بعد بهش زنگ بزنید اگه داشت خدایی به قیمت خریده شرکتی میده و اصل با گارانتی چون اونموقه که 260-270 بود به ما داد نمیدونم 205 یا 210
    نه متاسفانه شیراز نیستم
    ولی شیرازی هارو دوست دارم
    و خیلی دوست داشتم صداشون رو بشنوم
    در مورد قیمت گرفتن و...
    به زحمت میفتین
    ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان باسلام . اون آلپاینی که میگفتم r69 یا r60 بود که 100 وات rms داشت پس به نظر شما خیلی از لیمیتد بهتره ؟ قیمتش چنده ؟ اینجا حدود 150000 هزار تومن میگن . من اگه عوض کنم دست به دست عوض میکنم یعنی لیمیتد ها رو هم 150 حساب میکنم. راستی ماشین منم سمند ه. این تو کیفیت صدا و انتخاب باند تا ثیر داره؟ این دفعه دیگه نمیخوام دوباره پشیمون بشم . راستی این دوستم میگفت که 1073 با سری r آلپاین زیاد فرق نداره .این درسته؟ اگه اینطور باشه که آلپاین با صرفه تره. یه سوال دیگه آلپاین ها همه شون چینی اند ؟ گارانتی اصلی مال کدوم شرکته؟ تقلبیش هست ؟ لطفا منومفصل راهنماییم کنین. به احتمال خیلی زیاد آلپاین و بگیرم. راستی با پوزش آلپاین کراس اووور داره ؟ منظور سری r . پاینده باشید
    سلام
    بله از ليميتد بهتره .بهتر هم راه مي افته.البته اگر بخواهيم با 1073 مقايسه كنيم ،1073 بالاتر از آلپاين مي ايسته.ضمنا آمپ خوبي هم بايد براش تهيه كني.مثل همون اينفينيتي
    سلام استاد عزیز . بالاخره تو این سایته رفتم و یه مقایسه سطحی کردم/ به نظرم این spr-69c از همه بهتره.حالا اگه شما و بقیه اساتید صلاح بدونن همین رو بخریم . اگه حمید آقا هم تجربه ای با این باندا دارن لطفا بگن . تفکیک عالی ؟ کیفیت یک ؟ بیس بیست؟ پاینده باشید
    تو قيمت خودش عاليه. ولي اگه بخواهي بيشتر هزينه كني، 1073 جايگزينش ميشه.
    در مورد قيمت 1073 چون يكي از دوستام قيمت گرفته بود گفت به تو 200 ميدم.قيمتش بالاتره.

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

امیر حسین جان میتونم بپرسم چرا آلپاین و نمی خواین ؟ البته جسارت نباشه منظورم اینه که آیا این برند مشکلی داره و یا کیفیتش زیاد جالب نیست که نظرت رو جلب نکرده ؟ البته من تو سایت که نگاه میکردم تیوتر آلپاین به نظرم زیاد جالب نیومد . شاید این حرفم غیر حرفه ای باشه ولی خیلی کوچیک بود وآدم فکر میکنه که نتونه انتظارتمو براورده کنه. یه چیز دیگه هم که هست این لیمیتد ها هم اگه بقول شما خوب درایو بشن چیز فوق العاده این. به خدا اعصاب آدم بد جوری به هم میریزه وقتی نمیتونه یه تصمیم درست و حسابی بگیره . پاینده باشید

8. این کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیر حسین جان میتونم بپرسم چرا آلپاین و نمی خواین ؟ البته جسارت نباشه منظورم اینه که آیا این برند مشکلی داره و یا کیفیتش زیاد جالب نیست که نظرت رو جلب نکرده ؟ البته من تو سایت که نگاه میکردم تیوتر آلپاین به نظرم زیاد جالب نیومد . شاید این حرفم غیر حرفه ای باشه ولی خیلی کوچیک بود وآدم فکر میکنه که نتونه انتظارتمو براورده کنه. یه چیز دیگه هم که هست این لیمیتد ها هم اگه بقول شما خوب درایو بشن چیز فوق العاده این. به خدا اعصاب آدم بد جوری به هم میریزه وقتی نمیتونه یه تصمیم درست و حسابی بگیره . پاینده باشید
    من شاید اگه بهت بگم شبا بعضی وقتها سر همین مساله خوابم نمیبره باورت نمیشه
    نه محصولات آلپاین رو من خیلی خیلی قبول دارم و از کیفیت خیلی خوبی برخوردارن
    ولی اگه باند بیضی بخوام بگیرم حتما 1073 میگیرم چون تا الان بد ازش نشندیم
    و اینکه خوب DLS هست دیگه
    ولی برعکس خیلی ها هستن که از 595 مینالن
    ولی من تازگی ها پیشنهاد دیگه ای هم بهم شده
    گفتن که 2 جفت کامپ 608 JBl بگیرم به جای یه جفت 1073
    پیشنهاد بدی نیست و میتونم آمپ ساب و بعدا ساب رو هم ارتقا بدم
    تا 2 - 3 هفته دیگه پروژه سیستم صوتیم رو اگه انتخاب هام دقیق مشخص بشه ایجاد میکنم
    فکر میکنم 595 به یه آمپ قوی 2 کانال و یه آمپ برای تیوتر هاش حداقل نیاز داره
    بنظر 7204 کنوود تا حدودی مناسب باشه
    قیمتش هم مثل اینکه 140 هست در حال حاضر

10. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینطور که من شنیدم 1070 دیگه به ستی گیر میاد
    شایدم گیر نیاد
    1073 هم حمید خان قیمت دادن حدود 200 تومن
    من جای دیگه هم پرسیدم گفتن که 190 تا 250 تومن با توجه به انصاف فروشنده
    در مورد کراس آور هم میگفتن که کراس اور خودش زیاد جالب نیست و با فیلتر های آمپ و پخش میشه صدای بهتری گرفت
    باید یه خورده در مورد اون آمپ اینفینیتی تحقیق کنم
    چطور میشه اون 2 مدلی رو که گفتی از هم تشخیص داد؟

---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

آرنولد جان ما هنوز در انتظاریمـــــــــــــــــ ــــــــا .
    چی شد پس ؟! ببینم می تونی یک ملت رو از بی DLS ای نجات بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ارادتمند
    قرار شد تا عصر قیمت 1073 قیمت نهایی رو بهم بگه
    بعد تا شب شمارشو میگذارم اینجا زنگش بزنید
    نمایندگی rss هم آدرسش همونجات فقط شماره تلفن عوض شده و خیلی هیچکی نداره نمیدونم چرا
    کیفیت وساخت و صدا هم عینه همون قبله تحت نظارت و لیسان سوید . فقط هر جا رفتین نمونه تایوانی بگیرید
    من تا شب میام
    لیمیتد هم نخرید چون کیفیت اختش فجیع اومده پایین و تیوترش میسوزه

13. 2 کاربر از آرنولد بابام زینگر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگر كسي از دوستان محصولات برند DLS رو واقعا ميخواد به من PM بده.فقط خواهشن براي قيمت گرفتن نباشه چون مطمئن باشيد قيمت كه من ميدم پائينتر گير نمياريد

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •