برای این مدل فقط فلش هست کاری نداره یه بار انجام بدی می فهمی چقدر آسونه توی خود ال جی هم ورژن های اولیش که dmf بود نیس ولی من تو آرشیو دارم اگه وقت کردم میزارم
برای این مدل فقط فلش هست کاری نداره یه بار انجام بدی می فهمی چقدر آسونه توی خود ال جی هم ورژن های اولیش که dmf بود نیس ولی من تو آرشیو دارم اگه وقت کردم میزارم
آموزش تم فلش بر روي kp500
اسمش چی باشه ؟
Last edited by majid_sd2009; 29-04-2010 at 20:17.
خودت تم رو نصب کردی؟
من نصب کردم ولی گوشی که روشن میشه یک صفحه آبی میاد و همونجا گوشی هنگ میکنه. هیچ کاری نمیشه کرد و فقط باید باتری در بیاری
همون که هست.........weather.txt
درست منظورتو متوجه نمیشم اگه با پست بالایی ک جواب دادن بله با همون اسم weather.txt میریزی توی پوشه فلش مثلا الان م تم htc hero رو گذاشتم باید ایم فایل رو هر 3 روز یه بار آپدیت کنم از همین سایتش و بریزم توی پوشه clock توی همون قسمت فلش
اون که گفتی صفحه آی شده هم نفهمیدم کدوم تم رو ریختی بیشتر توضیح بده
اگه تم Htc hd2 ورژن1.7 جدید رو میگی که نباید مشکلی داشته باشه اونم خیلی رله نصب میشهو همین فایل آب و هوا رو هم می خواد
یادم رفت توی پست قبلیم بگم بله اگه منظور تم hd2 است بله من بدون هیچ موردی نصب کردم آب و هوا هم گذاشتم منو رو هم بصورت فلش بود عوض کردم ویه قفل فلش htc که برای ورژن قبلی بود هم گذاشتم برای key lock تم خوبی هست صفحه اصلی و منو بصورت افقی هم میشه با کلی امکانات دیگه مثه اجرای 10 فایل فلش swf و.............
حالا هم این تم آندروید که از کاملترین و بهترین تم های طراحی شده برای کولوچه دار ها هست معرفی میکنم که دیگه اندشه.....
فکر کنم اون ورژن های اولیه اش رو توی اون تاپیک گذاشته بودم که تم کل مشکل داشت و باگ داشت ولی این ورژن جدیده ردیفه بریزید و حالشو ببرید تم فلش هم هست با کلی امکانات فقط نمیره سر کوچه نون بگیره همین فقط یه مشکل هست اینکه فایل رو باید از 4shered دانلود کرد و من برای یه فایل 1 مگی سرویس شدم تا اونو دانلود کردم چون خیلی سایتش کند شده و بود و عملا کار نمیکرد حالا بقیه هم تست کنن ببینن همین طوریه یابریا من اینجوره بود
Version 1.0.30 rev 3 Released!!
Version 1.0.30 rev 3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Changelog:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Decreased delay to drag icons
اره همون تم رو نصب کردم برا من فلشهاش مشکل داره. مثلا میزارمش برای منو. ولی وقتی که با گوشی میرم رو منو هنگ میکنه و یک صفحه آبی میاد. ولی فلشهای (تمهای دیگه) رو جایگزین میکنم درست میاد.(البته وقتی فلشها رو جایگزین صفحه اصلی میکنم درسته میاد ولی جایگزن منوکه میکنم هیچی نمیاد) به خاطر همین فک میکنم مشکل از dmf هست.
میگم میشه dmf هایی رو که برای جایگزین کردن فلش استفاده میکنی بهم بدی؟
دستت درد نکنه این تم جدیده که گذاشتی کار کرد و خیلی خفنه من خیلی خوشم اومد ازش
چون میشه از هر چیزی که میخوای یک شرنکات بیاری تو صفحه و دسکتاپشم مثل استار سه تایی هست
Last edited by majid_sd2009; 30-04-2010 at 13:12.
من همونdmf هایی که توی تاپیک هست استفاده کردم که خودت هم داری و توی تاپیک هست همون لینک salazar
عجیبه این تم hd2 htc که میگی من راحت widget رو عوض کردم شاید اسمش رو تغییر ندادی یا یه چیزی تو این مایه ها وگرنه باید راحت بیاد!!!!!!!!!!!!!!برای این ورژن جدیده که من گذاشتم یه نو بود و یه صفحه اصلیwidget والا نمیدونم چی بگم برای من مشکلی نداشت حالا یه دور دیگه مراحل رو چک کن و به نکات ریز مثه اسم فایل که باید idle_widget باشه و ....دقت کن اشالا میاد و خبر بده
پیشنهاد میدم تم htc hero رو استفاده کنید محشره نشون هرکی دادم کفش بریده فایل آب و هوا هم داره میتونی بزاری مثلا تهران یا اصفهان و شهر های ایرانم ساپورت میکنه و .....و دما هم میزنه یه منو خیلی ردیف هم داره جدا میگم از دست ندید این تم رو من که ریختم دیگه طرف هیچی نرفتم راستی این تم بالایی آندروید که من ریختم اولش خوب بود بعد گوشی کند میشد و گوشی هنگ میکرد شما چطور بودین
اره اون درست شد
آخرشم نفهمیدم چی شده بود
ولی زیاد خوشم نیومد ازش
من اون تم بالایی رو نصب کردم و یکم تغییرات هم دارم توش میدم
مثلا فلش پلیر براش گذاشتم و آب و هوا هم بهش اضافه کردم آیکنش رو هم آوردم تو دسکتاپ و...
راستی بعضی از تم های فلش که روسی هست رو میشه انگلیسی کرد ولی فارسی نمیشه و به جاش مربع نشون میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)