هم اکنون نیازمند یاری سبز (یا آبی) تان هستیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون نیازمند یاری سبز (یا آبی) تان هستیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
اون حرف E كه شما ميبيني نشان دهنده اينه كه تو اون منطقه اگر بخواي با GPRS به نت وصل بشي از تكنولو ژي EDGE ميتونيد استفاده كنيد.اگر 2تا E يكي كوچك و يكي بزرگ كنار هم باشه يعني وصل هستيد به نت.
زنگهاي دلخواهتون رو كپي كنيد تو فولدر ويندوز يا نرم افزار نصب كنيد كه از مموري كارت زنگ انتخاب كنه براتون.
اسم بلوتوث رو تو قسمت ستينگ و Owner Info ميتونيد عوض كنيد.(البته معمولا" اينطوره مگر اينكه اين گوشي روش خاص ديگه اي داشته باشه چون من باهاش كار نكردم.)
در مورد سوال چهارمتون هم بله ميشه.![]()
سلام دوباره
من اولین باریه که گوشی به جزء سری نوکیا میگیرم
یه سئوال برام پیش اومده تو کاتالوگ این گوشی نوشته حدود 3 ساعت طول میکشه که باطری این گوشی به حالت full charge دربیاد
من اولین باری که گوشیو خواستم شارژ کنم در حالت خاموش حدود 2 ساعت تو برق بود و وقتی که روشنش کردم زده بود باطری 100% اما وقتی که از برق کشیدم خیلی سریع شد 90% می خواستم بدونم چرا اینجوریه ؟ و آیا اینکار (اینکه زودتر از فول شارژ شدن برق رو کشیدم) به گوشی یا باطری من صدمه زده یا خیر ؟ (اینم بکم که این وسط حدود 10 دقیقه برق رفت)
الانم که نگاه می کنم 90% ثابت ده و یگه پائین نیومد
و سئوال دیگه اینکه آیا این گوشی در حالت روشن پیغامی مبنی بر کامل شدن شارژ باطری میده یا خیر ؟
Last edited by saman3230; 17-01-2011 at 22:45.
سلام.
خیر مشکلی نیست این گوشیها به علت پردازش سنگین مصرف باطریشون زیاده ضمن اینکه به مسائل خیلی زیاد دیگه ای هم میتونه مربوط باشه مثلا" سرچ آنتن .میتونه تو اون زمان که شما میفرمایید وضعیت آنتن مناسب نبوده باشه . به علت سرچ زیاد باطری سریعتر مصرف شده باشه ضمنا" باطریهای جدید بعد از چند بار شارژ وضعیت بهتری پیدا میکنن(به اصطلاح آب بندی میشن).در کل نگران نباش.![]()
ممنونم از جوابت اما من از چند نفر پرسیدم گفتند وقتی فوق شارژ میشه چراغ قرمز بالا سبز میشه اما من این موضوع رو نمی دوسنم و شارژ رو زودتر از شارژ کامل کشیدم آیا این موضوع باطری رو خراب نکرده ؟
چون میگن باید اجازه داد که باطری کانل شارژ بشه اگر زودتر بکشی بهش صدمه وارد میشه
میشه لطفا برام توضیح بدی ؟
از کجا میشه فهمید این گوشی واقعا تایوانیه یا چینی ؟
چون من میخواستم این گوشی رو بخرم رفتم تو یه مغازه 10 تا تایوانی داشت بدون گارانتی و 10 تا چینی داشت با گارانتی اما من شنیدم که تایوانیش مشکل گیر میاد
تورو خدا هرکی اچ دی مینی داره به ایدی من pm بده
کسی نبود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
خوب رو خودش نوشته که.منتها فرقی ندارن باهم (معمولا")مگر اینکه از این چینی های تقلبی (طرح باشه) که اونم معمولا" تابلوئه و قیمتش خیلی ارزونتره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)