من سوال کردم تاپیک ترشید؟![]()
من سوال کردم تاپیک ترشید؟![]()
من هم زیاد به این درد دچار شدم
ناراحت نباش حالت رو درک می کنم
کسی دیگه نظری نداره؟
لاقل جواب این طرف رو بدید
اگر همون 512 اشتراكي باشه آره روزي حدود 200 مگابايت مي توني دانلود داشته باشي. ولي اختصاصي اينطوري نيست.
Last edited by mehrdad38; 11-03-2010 at 08:09.
شما مثل اینکه قبلا این سرویس رو داشتی خوب توی 24 ساعت بیشترین مقدار دانلود چقدر بوده؟ به 2 گیگ میرسه؟
قیمت اختصاصی چقدر در میاد؟ (منظور از اشتراکی یعنی اینکه خودت بگیری و چند نفره استفاده کنی؟ یا نه....)
بعد هم اینکه این اختصاصی نامحدوده؟
برو بالای 500 تومن ...ماه واره ای هاااااخطوط اشتراکیش قیمتهاش از 150 شروع میشهدیگه برای 512 اختصاصی داستان فرق میکنه
باز هم که همه ساکت شدن
الان اگه من بخوام تجهیزات برای این کار بگیرم می تونید مارکی برای خرید دی وی بی کارت و یا اون تجهیزاتی که اسمش رو نمی شه برد بگین؟
سلام
سال نو مبارک
میخوام یه توضیح جامع در مورد خرید دی وی بی بدم و علاوه بر دریافت دیتا میدونین که دی وی بی ها میتونن شبکه ها رو هم بگیرن پس من توضیحی هم در مورد شبکه های تصویری هم میدم که موقع خرید با یه تیر دو نشون بزنید . و اگر کسی نمیخواد شبکه ها رو ببینه میتونه یه کارت sky star 2.8 اصل آلمانی رو به قیمت 70-80 تومن بخره و خیال خودشو راحت کنه و لی توضیحات اضافی مربوط به اون دسته از عزیزانی هست که میخوان هم کانال ببینن هم اینترنت استفاده کنند .و خرید این کارتها منفعت داره.
ضمنا این کارتها تا حدود 7-8 ماه پیش که میخواستم یک طرفه داشته باشم کارتهای به روز و مناسبی بود الان نمیدونم چه کارتهایی وارد شدند و لی این اطلاعات هم نمیتونه ناقص باشه به چند علت که هنوز سیستمهای دیتا از S1 به S2 مهاجرت نکرده اند و خرید این کاتها هم چون جوابشون رو پس دادند عاقلانه هستش . ضمن این که همشون هم در بازار یافت میشه و هنوز از بین نرفته اند . !
دی وی بی کارتها 2 نوع هستند اینترنال و اکسترنال که بوسییله اینترفیس usb به سیستم متصل میشه و بالطبع قیمتشون گرون هستش.
اینترنالها هم 3 تا مشکل دارند و البته برای کسی که استفاده مداوم داره من توصیه نمیکنم که از اینترنال استفاده کنه و این نظر شخصی منه
به 3 علت مهم :
-1- مصرف برق زیاد از پاور سیستم( حتی ممکنه مجبور بشید پاور کیس رو عوض کنید)
2-حرارت زیاد که بچه ها میگن به اندازه یه اتو حرارت میده و بعضیها مجبور شدن که فن روی کارتها بزارن ! و این هم میشه مشکل سر و صدای بیشتر !!!
3- استفاده گرفتن از سی پی یو سیستم و گرفتن سرعت سیستم و اشغال حافظه توسط برنامه های کار با دی وی بی ..
راه حل چیه ؟ استفاد ه از کارتهای اکسترنال
میدوینن چرا ؟ چون کارتهای اکسترنال اولا که اداپتور مجزا داره ، پردازنده داخلی داره و در هنگام استفاده از این کارت پردازنده داخل کیس یا همون CPU سیستم ما به خدمت گرفته نمیشه و در نتیجه مشکل هنگ کردن و این موارد رو نداریم . و در ثانی از همه مهم تر اکسترنال هستش و به هر سیستم دیگری میشه وصلش کرد چون USb هستش و میشه مثلا به لپتاپ وصلش کرد و اگه فردا سیستم رو فروختید و سیستم جدید گرفتید و کارتهای زیاید داخل کیس داشتید و اسلت خالی نداشتید به مشکل نمیخورید !
ولی قیمتش دوبرابره ولی به نظرم میصرفه چرا ؟ به علت رفع ایرادات اون 3 تا اشکالی که گفتم .
اما بهترین مارک proof 7500 اکسترنال هستش که قابلیت های زیادی داره و قیمتش هم از 100 تا 120 متغیره که قطعا زیر این قیمت هم میتونید بخرید البته قیمت مال سایتهای فروش اینترنتی بود که گفتم یه مدل هم هستش که ارزون و کوچیک هستش که نگاه به مشخصاتش کردم زیاد خوشم نیومد و شماها هم دیدین اسمش light wave هستش و همچین مالی نیست قیمتش هم 70 تومنه که نزدیک به پروف هستش و به نظرم خرید پروف عاقلانه تره .
برای اینترنالها هم qbox8290 هستش که اون هم کارت خوبیه و قیمتش حدود 100 هستش
و کارت به روزی هستش
ولی رایجترین کارت skystar st 2.8 هستش که با سه چیپست درست میشه اصلیترین برد المانی هستش و کره ایه م هست که بازم خوبه و بدترین بردش چینی هست که کارتهای چینی متاسفانه خطر سوخت داره و اذیت میکنه ولی از نظر ساپورت نرم افزاری در ایران حرفن داره چون خریدار زیادی داشته و قیمت المانیش حدود 70 تا 80 تومن و چینی ها هم حدود 50 تومن هستش . این کارت قابلیت دریافت شبکه های HD رو نداره ولی با پلاگین باز میکنه . ضمنا موقع خرید این کارت باید مواظب باشید که اورکلاک نشده باشه
اورکلاک این کارتها به این گونه است که ترانزیستور روی خود سیستم رو برمیدارند و کریستالی به حایش میزارند و در 90 درصد موارد کارت نیم سوز شده یا جواب نداده که حواستون باشه دست دوم نخرید !
نکته ای که برای خرید کارت دی وی بی باید رعایت بشه اینه که قابلیت دریافت از شبکه های S2 , HD رو داشته باشه چون فرمت HD دیگه داره رایج میشه و مجبور نیستید فردا برای دیدن کانالها هم یک کارت HD بخرید و از یه طرف دیگه شبکه ها ی دیتا در حال حاضر بر روی بستر S1 هستند و در آینده نزدیک به باندهای s2 مهاجرت میکنند که بالطبع کارت هم باید S2 رو هم ساپورت کنه
خوب من هم کارتهایی رو معرفی کردم که این قابلیتها رو داشته باشه.و فردا هم مجبور نشید برید یه کارت S2 ساپورت بخرید
برای LNB یا اصلیترین قسمت قضیه هم مارکهای زیادی هستش و من متاسفانه اطلاع از مارک بخصوصی ندارم ولی گروندیگ خوبه
ضمنا مواظب باشید اون عدد لتنسی رو هم روی -3db باشه که میزان نویز و اینها هستش ( متاسفانه اطلاع زیادی ندارم ) ولی میدونم که LNB های HD ساپورت جدید هستند و خود منم یکی دارم .. پس برای دیدن کانالهای HD هم نیاز به یک LNB که HD ساپورت باشه هم دارید. و زیاد حساس نباشید چون فقط یه مبدل هستش و کار زیادی انجام نمیده . من مال خودمو حدود 5 تومن خریدم ولی خوب تا 30-40 تومن هم هست ولی همین 5 تومنی هم کار میکنه ! مشکل خاصی نداره
بشقاب پرنده ( دی ش ) هم باید داشته باشید که بهترین نوعش بچه ها میگن استیل هستش ولی گرونه و مهم جنسش نیست مهم سایزش هست که از 90 نباید کمتر باشه و شما برای استفاده از یک سرویس دیتا نیاز به یک دیش 90 دارید.
و در نهایت به مقدار کافی کابل سالم و بدون پارگی .
و در پایان برای این که متوجه بشید که چی میخرید : من روش خودمو میگم ، برای خرید هر قطعه ای به تعمیرگاه و یا سایتهایی که مشکلات سخت افزاری رو نوشتند مراجعه میکنم و مشکلات سخت افزاری رو میخونم و میبینم فلان برند معتبر بیشترین مشکلات رو داره و از این روش میفهمم که نباید این برند خاص رو بخرم . توصیه میکنم قبل از خرید توی گوگل سرچ کنید و بنویسید مشکلات کارتهای دی وی بی و تا حدودی متوجه میشید که چه کارتهایی در بازار ایران خراب از آب در اومدند .
سئوالی بود در خدمتم.
سلام دوستان,
خواهشا بحث های حاشیه ای نکنید. این تاپیک با خون چگر زده شده و به زحمت چند روز دوام آورده. نشه یه دفعه با دلایل نامعلوم بسته بشه.
در تایید پست دوستم.. این چند صفحه آخر رو که دیدم یاد چت روم افتارم!!!
لطفا رعایت کنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)