تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 170

نام تاپيک: تاپیک مخصوص creative zenxfi 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    من می خواستم بدونم جنس باطری mp4 creative 4Gig چی هست ؟ عمر این نوع باطری ها تا چند سال هست ؟ نسبت به باطری قلمی عمر کمتری داره یا نه ؟ آیا قابل تعویض هست یا نه ؟ آیا باطری قابلیت شارژ خارج از mp4 هم داره یا نه ؟
    لطفا هرچه زودتر راهنمایی کنید

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

وقتی دستگاه داره روشن میشه اگه دکمه وسط رو نگه داریم سه تاگزینه میادclean up\format all\reboot\
    میخواستم بدونم clean up واسه چی هست؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها
    من می خواستم بدونم جنس باطری mp4 creative 4Gig چی هست ؟ عمر این نوع باطری ها تا چند سال هست ؟ نسبت به باطری قلمی عمر کمتری داره یا نه ؟ آیا قابل تعویض هست یا نه ؟ آیا باطری قابلیت شارژ خارج از mp4 هم داره یا نه ؟
    لطفا هرچه زودتر راهنمایی کنید
    اینها باتری های لیتیوم-یونی هستند که یه فن آوری بسیار مرسومه و قریب به اتفاق پلیرها و دستگاه های الکترونیکی فعلی در دنیا که باتری شارژی دارند از همین استفاده می کنن..

عمر مفیدشون حدود 3 سال هستش که بسته به استفاده صحیح میتونه خیلی راحت طولانی تر هم بشه.. وقتی میگیم 3 سال، منظور این نیست که بعدش منفجر میشه!! یا مثلاً دیگه کار نمی کنه... بلکه مثلاً دیگه بجای فرضاً 20 ساعت، 10 ساعت شارژ میده و...

خیلی روی تعویض اش فکر نکن.. اولاً که گرون در میاد .. ثانیا به این راحتی خراب نمیشه .. ثالثاً گارانتی اگه داشته باشه، مشکلی نیست و خود نمایندگی رسیدگی می کنه .. رابعاً پلیر هم مثل موبایله، مطمئن باش قبل از اینکه عمرش تموم بشه، خودت میری سراغ یه پلیر جدید .. (حداقل برای 90% کاربرها که اینطوریه)
    وقتی دستگاه داره روشن میشه اگه دکمه وسط رو نگه داریم سه تاگزینه میادclean up\format all\reboot\
    میخواستم بدونم clean up واسه چی هست؟
    clean میاد و حافظه دستگاهت رو اسکن می کنه و لینک های توی database موسیقی شما رو که دیگه نیازی بهشون نیست پاک می کنه (با فایل های موسیقی کاری نداره -- بیشتر میره سراغ لینک های توی library -- مثل shortcut فرض کن) ... توصیه میشه قبل از آپدیت firmware یا فرمت کردن، clean up کنیم .. یا اگه آرشیو موسیقی داخل دستگاه رو مرتب تغییر میدیم و پر و خالی میکنیم و خلاصه اتصال به PC مون زیاده، بد نیست اگه فصلی یه بار این کار رو بکنیم.

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

منم امشب این رو گرفتم . کیفیت صداش راضی کننده بود . و خوب خوبه دیگه ! خدا رو شکر !
    الان در حال آپ کردنشم . صفحش یکم سخت بود کار باهاش که از قلم نوری موبایل براش استفاده کردم .

6. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    من مي خواستم بدونم باطري قلمي شارژي ليتيوم دار كجا مي فروشن ؟اصلا همچين چيزي وجود داره يا نه ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها
    من مي خواستم بدونم باطري قلمي شارژي ليتيوم دار كجا مي فروشن ؟اصلا همچين چيزي وجود داره يا نه ؟
    ممنون
    این دوتا مفهوم که گفتی در نقطه مقابل هم هستند ... باتری قلمی یه نوع باتریه و باتری های لیتیومی (که در واقع مخف لیتیوم-یونی هستش) یه نوع باتریه ... بنابراین اونچه که گفتی (باتری قلمی شارژی لیتیوم دار) وجود نداره؛ اما:

باتری های قلمی خودشون چند نوع هستند که مرسوم ترینش همون باتری های آلکالاین هستش که همه مون در طول زندگی مون مکرر دیدیمش و استفاده کرده ایم و بهش میگیم باتری قلمی-- اینها اصولاً یکبارمصرف هستند ..

در مقابل باتری های قلمی ای هم هستند که قابلیت شارژ مجدد رو دارند .. بنابراین هم چندبار مصرف هستند و هم اساساً قوی تر از باتری های آلکالاین.. از این نظر، پس باتری قلمی شارژی هم داریم؛ صرفاً تکنولوژی اش لیتیوم نیست و چیز دیگه اس(نیکل متال -- یا مثلاً نیکل کادمیوم).

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هندزفری xfi2 چند روزه یه طرفش از کار افتاده البته نه به طور کامل بلکه صدا از توش خیلی کمتر نسبت به بقلیشه
    کاریش میشه کرد یا بریزم دور یکی دیگه بگیرم؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

هندزفری xfi2 چند روزه یه طرفش از کار افتاده البته نه به طور کامل بلکه صدا از توش خیلی کمتر نسبت به بقلیشه

یک قابلیتی عموم پلیر ها دارند که میشه میزان حجم صدای خروجی در هر کانال رو تنظیم کرد. یعنی شما میتونی تو تنظیمات حجم صدای خروجی هدفون سالم رو کم کنی تا صدای دو کانال یکنواخت بشه.
    زنگ بزن شاب ببین عوض میکنند یا نه.
    Last edited by peaceful1; 04-04-2010 at 11:47.

12. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام به همه
    ببین منم دقیقا اینجوری شدم ...
    پلیر رو گرفتم .. 630 پلیر بعد از 2 ماه یهو متوجه شدم صدای یکیش خیلی ضعیفتر از اون یکی شده ...
    انداخدمش دور دیگه درست نمیشه ...
    گارانتی هم ندارن ...
    برو سراغ یکی دیگه ...
    باید این این ایر ها رو خوب مراقبت کنی وگرنه ضرت و ضرت باید این ایر عوض کنی واسه کسایی مثل من که کمی تو نیگه داری وسایل کوتاهی میکنن اصلا این ایر بدرد نمیخوره....

14. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    ببین منم دقیقا اینجوری شدم ...
    پلیر رو گرفتم .. 630 پلیر بعد از 2 ماه یهو متوجه شدم صدای یکیش خیلی ضعیفتر از اون یکی شده ...
    انداخدمش دور دیگه درست نمیشه ...
    گارانتی هم ندارن ...
    برو سراغ یکی دیگه ...
    باید این این ایر ها رو خوب مراقبت کنی وگرنه ضرت و ضرت باید این ایر عوض کنی واسه کسایی مثل من که کمی تو نیگه داری وسایل کوتاهی میکنن اصلا این ایر بدرد نمیخوره....
    همونطور که ممد جان هم تجربه مشابه اش رو گفت، ایراد "ضعیف شدن صدای یه گوشی" مرسومه و اغلب یعنی باید گوشی رو عوض کنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چند خطی توضیح داده بودم. (در پاسخ به مشکل اولیه ممد جان)

16. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •