تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 296 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اگه نسخه های همگی یکی بود تا الان صدباره لیگو راه انداخته بودیم . به نظر من محمد جان شما که دو تا ویندوز داری روی یکی نسخه 1.0 رو نصب کن تا با بقیه هماهنگ باشی .

آرمین جان شما هم احتمالا باید بازیو دوباره نصب کنی فعلا صبر کن ولی احتمالا باید همین کار رو بکنی .

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

یکی من رو تحویل نمی گیره؟
    ببخشید من اصلا متوجه پست شما نشدم . شما پست اولو خوندی ؟ تا آخر لیگ حتما هستی ؟ راستی اسمتون رو هم بفرمایید . ( شما از داخل بازی بازیو آپدیت نکردی ؟ اگه نکردی فعلا اینکار رو نکن )

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

آرمین جان شما هم احتمالا باید بازیو دوباره نصب کنی فعلا صبر کن ولی احتمالا باید همین کار رو بکنی .
    نـــــــــــــــــــــه . یعنی راه دیگه ای وجود نداره

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای این بنده خدا یه راهی پیدا کنید تا دیگه امشب شروع کنیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نـــــــــــــــــــــه . یعنی راه دیگه ای وجود نداره
    آرمین جان اگه آقا محمد بتونی اون پیشنهادی که بهش دادم اجرا کنه فقط شما هستی که پچ1.3 رو روی کامپیوترت نصب کردی ( فکر کنم امروز اینکار رو کردی ) بعد اونوقت چاره ای نیست جز اینکه بازیو دوباره نصب کنی چون بقیه نسخه 1.0 رو دارن . زیاد که وقت نمیبره فوقش 7-8 دقیق طول میکشه .
    محمد جان من میتونم مشکل نسخه خودمو برطرف کنم اما میدونم بقیه بچه ها بدلیل سرعت اینترنت اینکار رو نمیتونن بکنن پس اگه ممکنه از خود گذشتگی کن و بازیو روی اون یکی ویندوزت هم نصب کن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام
    با توجه به تعداد شركت كنندگان و تقريبا كمبود تيمهاي قوي من ميگم هر تيم بتونه دو يا سه نفر نقل و انتقال بكنه چون به نظرم وسط هاي فصل اكثريت كم مياريم به مصمم بودن وحيد هم احترام ميگذارم اما بهتر احساسي رفتار نكنه ميگه با اكثر تيمها ميتونم برم
    درسته شما خوبيد اما در مستر ليگ جايي كه اكثر بازيكنان پيشرفت چشمگيري ميكنند اما اينجا فكر كنم از اين خبرا نباشه تا جايي كه من ميدنم ولي بازم نظر اكثريت

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

صد بار پست دادم هی موقع ارسال قطع میشد.ببخشید که جوابم دیر میاد.
    من توی سون یه لرزش خفیف وسط تصویر دارم که روی گیم پلی تاثیر داره یعنی خدایی نمیشه درست حسابی بازی کرد.با تغییرات فایل ستینگ و مانیتور و اینا هم به جایی نرسیدم.اگه بتونید این مشکل رو حل کنید که تمومه.
    اون فایل آخری که دادی،موقع اجرای بازی اگه اور رایت کنم بعد مینویسه نصب کامل شد!اسم تیمها درسته ولی با حروف بزرگه(برای شما چجوری بوده؟)برای من که معمولی بوده.اما مشخصات بازیکنان تغییر نکرده یعنی تغییرات شما ایجاد نشد!من یه امتحان هایی رو این فایلها میکنم ببینم چکار میشه کرد.ادیت فایلم رو هم میذارم شاید تغییر از نسخه بالا به پایی مشکلی ایجاد نکنه.یه چند دقیقه ای کار داره.طرفای ده دوباره میام.
    اما اگه این مشکل لرزش صفحه رو کسی بتونه حل کنه یا قول بده!! بعدا بتونه یه راه حل قطعی بده کار زودتر تموم میشه...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

صد بار پست دادم هی موقع ارسال قطع میشد.ببخشید که جوابم دیر میاد.
    من توی سون یه لرزش خفیف وسط تصویر دارم که روی گیم پلی تاثیر داره یعنی خدایی نمیشه درست حسابی بازی کرد.با تغییرات فایل ستینگ و مانیتور و اینا هم به جایی نرسیدم.اگه بتونید این مشکل رو حل کنید که تمومه.
    اون فایل آخری که دادی،موقع اجرای بازی اگه اور رایت کنم بعد مینویسه نصب کامل شد!اسم تیمها درسته ولی با حروف بزرگه(برای شما چجوری بوده؟)برای من که معمولی بوده.اما مشخصات بازیکنان تغییر نکرده یعنی تغییرات شما ایجاد نشد!من یه امتحان هایی رو این فایلها میکنم ببینم چکار میشه کرد.ادیت فایلم رو هم میذارم شاید تغییر از نسخه بالا به پایی مشکلی ایجاد نکنه.یه چند دقیقه ای کار داره.طرفای ده دوباره میام.
    اما اگه این مشکل لرزش صفحه رو کسی بتونه حل کنه یا قول بده!! بعدا بتونه یه راه حل قطعی بده کار زودتر تموم میشه...
    من ازبالا به پایین رو هم امتحان کردم اسم تیمها بهم میریزه و اگه ما درستش کنیم مجدد با اور رایت بهم میرزه و تا آخر فصل همین جوریه . من امروز چند بار پچ 1.3 رو نصب کردم و دوباره بازیو پاک کردم و نصب کردم .
    من ویندوز 7 دارم و واقعا بازی توی این ویندوز برای من عالیه چون قبلا روی ویستا بازیو نصب کرده بودم شاید بشه مشکل شما رو محمد جان حل کنیم .
    من قبل از هر ارسال از نوشته هام کپی میگیرم تا دوباره همه رو ننویسم .
    Last edited by 4039; 05-02-2010 at 21:53.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با توجه به تعداد شركت كنندگان و تقريبا كمبود تيمهاي قوي من ميگم هر تيم بتونه دو يا سه نفر نقل و انتقال بكنه چون به نظرم وسط هاي فصل اكثريت كم مياريم به مصمم بودن وحيد هم احترام ميگذارم اما بهتر احساسي رفتار نكنه ميگه با اكثر تيمها ميتونم برم
    درسته شما خوبيد اما در مستر ليگ جايي كه اكثر بازيكنان پيشرفت چشمگيري ميكنند اما اينجا فكر كنم از اين خبرا نباشه تا جايي كه من ميدنم ولي بازم نظر اكثريت
    دوست عزیز ولی من بازم میگم با تیم هایی مثل اورتون هم میتونم برم.الان چند تا بازی رفتم ونسبتا خوب بازی کردم.تازه بازیکنان بزرگی هم این تیم داره و اگه نقل وانتقالات ماه ژانویه رو اعمال کنیم خیلی خوب میشه چون مثلا اورتون دو تا بازیکنان خیلی خوب توی نیم فصل گرفته.من یه چیزی حتما دیدم که میگم میتونم کاری به مسترلیگ ندارم
    من قبل از هر ارسال از نوشته هام کپی میگیرم تا دوباره همه رو ننویسم
    منم اتفاقا همیشه این کار رو می کنم تا این مشکل پیش نیاد.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقا آپشن فایل رو اگه میشه بذارین.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان ما باید این مسابقاتو نهایتا تا فردا شروع کنیم دیگه خیلی داریم تاخیر میکنیم همه بچه ها منتظر شروع لیگ هستن.
    محمد جان شما نمیتونی یک ویندوز دیگه هم توی کامپیوترت داشته باشی ؟ مثلا ویندوز اکس پی فقط مخصوص این بازی نصبش زیاد طول نمیکشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •