این فردوسی پور هم چقدر تابلو از استقلال طرفداری میکرد حالمو بهم زد با این گزارشش![]()
این فردوسی پور هم چقدر تابلو از استقلال طرفداری میکرد حالمو بهم زد با این گزارشش![]()
ولی جدی بازم دربی در حد خوبی نبود.جدا از اینکه من ناراحت هستم ولی اگه مثلا کریم باقری اون شوتو نمی زد بازم کابوس مساوی ها تکرار می شد.شنبه چلسی و آرسنال بازی دارند اون دربی رو ببنید و بعد کیفیتو نگاه کنید که زمین تا آسمون فرق داره.ولی بالاخره یه تیم باید یه روز می برد.الان آرسنال دو تا بازیه که 4 بر 1 و 3 بر 0 مقابل چلسی باخته و فکر نکنم اونا خودشون بکشن.ولی حاشیه ها بعد از بازی خیلی تاسف بار بود.برید خبرگذاری ها ببنید چه اتفاقاتی افتاده.
وحید جان بی خیال می دونی الآن می خوام چکار کنم؟![]()
بگم؟
می خوام برم تو PES یه تیم بسازم با Overall در حد کشک اونوقت اسمشو بذارم استقلال بعد یه تیم بسازم با overall خدا اسمشو بذارم پرسپولیس(نه صبر کن هنوز آخر بی جنبگی منو ندیدی)بعد یه بازی بندازم بین این دو تا و هی زارپ زارپ گل بزنم به ...
ای حال میده.
راستی خودمو معرفی کنم:من رونی بی جنبه هستم.یه بازی بردیم جو گیر شدم.بنده خدا همسایه پایینی ما-اینقدر حرکات موزون انجام دادم...اینقدر داد زدم که الآن صدام در نمیاد
دوستان بزن و بخور و بخور بزن هم بود یا نه؟
ولی فکر نمیکنم سال بعد بردی در کار باشه.
با اینکه استقلالی هستم ولی آرادی که میخوام دنیا باشه اون نباشه, خوب بازی کرد. مخصوصا علی دایی که اون گل آخر رو زد
عابد زاده هم عجب دروازی بانیی کرد, دمش گرم![]()
پروین اعتصامی هم بود دیگه نه؟ آره اون هم خوب بازی کرد
کلی حال کردم![]()
اشتباه که نمیکنم؟
برد پرسپولیس رو به همه قرمزها تبریک می گم![]()
بابا من اصلا بی خیال شدم الان از این جا فرار می کنمنوبت ما هم میشه بعد میگم کی جنبه داره
![]()
کسی اگه لینک دانلود گل باقری از شبکه دبی اسپورت رو داره حتما بزاره !
برديم نه
له كرديم
ای بابا شما کجای کارید مملکتو آب برد اونوقت خودتونو سرگرم فوتبال کردید من خودم پرسپولیسیم و یقین داشتم به خاطر مسائل(...)این بازی یک برنده داره آبی یا قرمزشم فرق نمی کرد اینا با این چیزا مارو سرگرم میکنن و باقیشم .........(سانسور)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)