\ پس بزار این عکسها رو پسر خوب/ رویوو یادت نره / راستی این امضات رو جدی حال کردم / 100% تایید میشهپی سی ورلد با مضخرفترین تیم مدیریتی و حذف بی دلیل پستهای شما درخدمت شماست
\ پس بزار این عکسها رو پسر خوب/ رویوو یادت نره / راستی این امضات رو جدی حال کردم / 100% تایید میشهپی سی ورلد با مضخرفترین تیم مدیریتی و حذف بی دلیل پستهای شما درخدمت شماست
كسي هست بدونه كه اين گوشي روت شده يا نه و يا چطوري ميشه روت كرد
بله روت شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
the question is that,where is the noise?tell me
توضیح عکس : عکس در تاریکی , بدون فلش و با تنظیمات اتوماتیک گرفته شده.
Last edited by johnypersian1656; 07-08-2010 at 00:19. دليل: تاریکی مطلق وجود ندارد :دی
Wooooooooooooooooooooooooooooooooooow
فوق العاده هستش اون وقت بعضی ها میان میگن دوربینش اش دهن سوزی نیست گالاکسی که هیچ چی پیکسون 12 هشون هم به پاش نمیرسه
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
راستی جانی جان iso چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم ماکسشه
والا گفته میشه تا 3200! اما فکر میکنم هنوز توی این فیرمویر enable نشده, فعلا تا 1600 میره.راستی جانی جان iso چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم ماکسشه
rozysara جان واقعا اگه میگفتن سی پی یو گالکسی بهتره! میشد بحث کرد اما دوربین!!!! باور کن نه قصد کل کل دارم نه حوصلشو ولی اگه وقت کنم این چند روزه یه مقایسه بین xt720, گالکسی میذارم.فوق العاده هستش اون وقت بعضی ها میان میگن دوربینش اش دهن سوزی نیست گالاکسی که هیچ چی پیکسون 12 هشون هم به پاش نمیرسه
در مورد ایزو اگه تا 3200 باشه که فوق العاده هستش در حالی که خیلی از دوربینای عکاسی هنوز ایزو 1600 دارند
ولی سی پی یو شاید از نظر عددی واسه گالاکسی بزرگتر باشه ولی در عمل اونی که من توسط فیلهای یوتیوب دیدم چیز دیگری بوده بطوری که تو مقایسه ها سرعتش انجام فرامین حتی از ایفون 4 هم بیشتر بود
Last edited by rozysara; 07-08-2010 at 10:45.
این گوشی توی کشور های خارجی چند دولار به فروش میره ؟(مثل دوبی)
550 تا 600 دلار / چيزي كه من تو تايپيكهاي خارجي فهميديم /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)