مگر در این مورد مشکل خاصی وجود داره؟ در بازی FIFA World Cup 2006 هم تیم ایران وجود داشت.ea چطوری تونسته لایسنس و مجوز تیم کشور عزیزمون رو بگیره ؟
مگر در این مورد مشکل خاصی وجود داره؟ در بازی FIFA World Cup 2006 هم تیم ایران وجود داشت.ea چطوری تونسته لایسنس و مجوز تیم کشور عزیزمون رو بگیره ؟
سلام
آخه مگه نباید اجازشو از فدراسیون بگیرن ؟ من شنیدم فدراسیون فوتبال ایران در این زمینه ها خیلی ضعیف عمل میکنه .
از اونجایی که توی این نسخه بازی تقریبا تمام تیمهای ملی دنیا وجود داره شاید بشه گفت گرفتن مجوز در مورد تیمهای ملی با تیمهای باشگاهی متفاوته . کسی در این زمینه اطلاعی نداره ؟
راستی من اسم شریف شما رو فراموش کردم . این کار پر استرسی که من دارم منو دچار فراموشی کرده خدا کنه آلزایمر نگیرم .
Last edited by 4039; 06-04-2010 at 12:44.
از اونجایی که EA قرارداد رسمی با فیفا برای ساخت بازی داره به صورت یکجا تمامی تیم های عضو فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا گرفته شده بی آنکه با فدراسیون اون کشور ها هماهنگی کنه جواز ساخت تمام کشور ها از نماینده فیفا گرفته شده.
کار که کونامی واقعا باهاش مشکل داره و برای تیم های فول لایسنس باید با اون کشور ها هماهنگ بشه مطمئن باشید که اگه نماینده فوتبال کشور ما لب تر کنه ما هر ساله شاهد تیم فول لایسنس کش.رمون میشیم توی سری بازی های PES
سلام؛
این هم از لیست کامل آهنگ های بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MHSou; 20-04-2010 at 19:06. دليل: 4
Official PlayStation Magazine به بازی نمره عالیه 9/10 رو داد!
استادیوم های موجود در بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NEW
Licensed (11)
Amsterdam ArenA
Green Point
Port Elizabeth
Peter Mokaba
Mbombela
Durban
Free State
Ellis Park
Loftus Versfeld
Soccer City
Royal Bafokeng
NEW
Generic (9)
Estadio Presidente G. Lopes
Friður Stadium
Peuan Arena
Pyonghwa Stadium
Udugu Stadium
Salam Stadium
Hasiti Arena
Akaaroa Stadium
Satta Stadium
EXISTING
Licensed (7)
Santiago Bernabéu
Parc des Princes
Stade de Suisse
Estadio Azteca
Olympiastadion
Olimpico
Wembley
EXISTING
Generic (21)
Forest Park Stadium
Union Park Stadium
Euro Park
Stadion Europa
Stade Kokoto
Aloha Park
Estadio De Las Artes
Olimpico Arena
Estadio Del Pueblo
Century Park Arena
Stadion Neder
Estadio Latino
Stadion 23. Maj
El Bombastico
Pratelstvi Arena
Eastpoint Arena
Stadion Olympik
Stadion Hanguk
O Dromo
Arena D’Oro
Court Lane
Last edited by Masoud King; 09-04-2010 at 18:00.
میشه بگید بازیش کی ریلیز میشه ؟؟؟ ( for x360 )
من كه ديروز دموشو بازي كردم خداييش معركه بود
حرف نداشت چي منو چي بازي
خوده بازيش احتمالا بين 5 تا 7 ارديبهشت مياد
نه دوست عزيز در مورد جام جهاني اين متفاوته چون اين بازي با كل بازي هاي در طي 4 سال قبل ميده فرق ميكنه و كله جذابيت هاش به اينه كه تمام تيم هاي ملي در اون حضور داشته باشد و با لاينسس كامل
من كه ديروز دموشو بازي كردم ايران بود ولي چون دمو بود قفل بود زياد دقت نكردم ولي فكر كنم ايران 3 يا 3.5 ستاره بود
عزیز شما دموش رو از کجا گرفتی؟
دوست عزيز من از طريق اينترنت با ps3 گرفتم
شما بايد داخل سايت psn يا playstation network عضو بشي بعد از طريق ps3 وارد اكانتت بشي بعد داخل قسمتي از ps3 گزينه اي به نام playstation storie است داخل اون قسمت كه بري ميره داخل سايت كه يك گزينه اي داره به اسم demo بعد از كليك روي اون ميره داخل بعد از اون هرگزينه اي كه انتخاب كني به يك صورت ميره داخل ليست دموي بازي ها يعني يك بصورت الفبا ميره يكي بصورت سبك بازي كه فكر كنم سبك بازي يك مانده به آخري باشه بعد هم ميري توي بازي هاي ورزشي و..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)