خيلي عاليه منم احتمالا در عرض همين هفته اين مدل رو بگيرم.ممنون از راهنماييتون![]()
خيلي عاليه منم احتمالا در عرض همين هفته اين مدل رو بگيرم.ممنون از راهنماييتون![]()
منم که گفتم شیفت رو اجرا می کنه ؟؟؟!!!
بله با این کانفیگ خوب مسلمه که اجرا می کنه ولی در نظر داشته باشید واقعا به لپ تاپ فشار میاد
واصلا بازی پیشنهاد نمی شه![]()
سري fw 590 هم دقيقا كانفيگش عين اينه با گرافيك قوي تر ولي وزنش زياده بنظرتون اون چطوره؟
خب سری cw ظاهر قشنگتری داره ولی سری fw کیفیت تصویر بهتری داره . سری fw جایگزین خوبی برای pc میتونه باشه . وزن هاشون هم تقریبا 500 گرم با هم اختلاف داره . در ضمن اگر می خواهید fw بگیرید بهتره برید سراغ سری جدیدش که f نام داره![]()
سري f كه قيمتاش بالاس اين lfx ام كه گير نمياد همه بازار و زيرو رو كردم.پيدا نشه fw ميگيرم
دوستان سلام
قصد تبلیغ ندارم ولی شرکت دیجی کالا شرایط خیلی خوبی با قیمت مناسب داره
برای مدل مورد نظر من Sony VAIO CW1CGX شرایط زیر رو داره
قیمت : 1215000 تومان | گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
لطفا دوستان راهنمایی کنند
منتظرم
اگر lfx گير نمياد سري جديد Cw رو بگيريد
راستش قیمتش به همراه بیمه خیلی مناسبه جاهای دیگه بدون بیمه 1230000 می دن ولی از طرف دیگه خیلی ها از این سایت بد میگن
من خونم نزدیک دروازه دولته و می تونم برم از دیجی کالا حضوری خرید کنم
نظر شما چیه؟ اصلا قیمت بیمه بدنه و سرقت لپ تاپ چنده؟
منظورت cw fgx ؟ اره اونم cpuش خيلي خوبه شايد گرافيكش پايين باشه اما ايراد نداره.حالا چرا اينقدر با fw بدي؟![]()
والا من از شرکت دوستم خریدم و خودش گارانتیش کرد ! (خدا بهم رحم کنه)
در کل خریدم 1250000 با گارانتی رفاقت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)