تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 15 اولاول ... 789101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 141

نام تاپيک: حواشي نظر سنجي برنامه نود (طرفدار كدام تيم هستيد)

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این حرفا چیه می زنید ، من با دو تا گوشی از خونمون به 2 یعنی پرسپولیس رای دادم ، ولی دلیور نشد...اصولاً از هر چیزی استفاده می کنید تا....

پروفشنال sajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ايران زمين

پيش فرض

بازم مي گم . به دليل همين اختلالات وسيع گذاشتن مسابقه پرطرفدارترين و به به چالش كشيده طرفداراي دو تيم اصلا درست نبود و برنامه نود بدترين كار ممكن رو كرد . و با اين كارش برنامه اي ور كه محبوب همه بود به نوعي به تقابل با تيم ها تبديل كرد . اين نظر سنجي به هيچ عنوان گوياي پر طرفدارترين تيم نبود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

من مشهدم ! توی خونمون 4 تا موبایل هست و فقط من ایرانسل دارم !!! 4 تا اس ام اس به نود زدم ! به گزینه ی ( 1 )

فقط ایرانسل من رسید !

پس توجه کنید : 100% همین جوری که هادی عقیلی گفته همه جا مشکل بوده !! ایراد ارسال اس ام اس توی تمام کشور بوده نه برای یک منطقه ! دلیلش هم واضحه : حجم وسیع پیام های ارسالی ! فقط آذری زبان های عزیز دارن یکم کم لطفی میکنن !
    می دونی چرا ما اینقدر معترضیم:
    1) همه داشتن از حسادت آب می شدن که چرا تاراختور این قدر طرفدار داره که یهو با این نظر سنجی همه زبون در آوردن...
    2) فردوسی پور بلافاصله شروع به دهن کجی کرد...
    3) بازیکنا هم کلی تراختور و طرفداراشو مسخره کردن و می کنن و ...
    4) مهمتر از همه اینکه برا تیمی مثل سپاهان فرقی نمی کنه که 1% بیاد یا 2%... ولی برا ما بین 65% تا 11% خیلی فرق وجود داره... پس توجه کنید کم لطفی شده وگرنه ما کم لطفی نمی کنیم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

من مشهدم ! توی خونمون 4 تا موبایل هست و فقط من ایرانسل دارم !!! 4 تا اس ام اس به نود زدم ! به گزینه ی ( 1 )

فقط ایرانسل من رسید !

پس توجه کنید : 100% همین جوری که هادی عقیلی گفته همه جا مشکل بوده !! ایراد ارسال اس ام اس توی تمام کشور بوده نه برای یک منطقه ! دلیلش هم واضحه : حجم وسیع پیام های ارسالی ! فقط آذری زبان های عزیز دارن یکم کم لطفی میکنن !
    می دونی چرا ما اینقدر معترضیم:
    1) همه داشتن از حسادت آب می شدن که چرا تراختور این قدر طرفدار داره که یهو با این نظر سنجی همه زبون در آوردن...
    2) فردوسی پور بلافاصله شروع به دهن کجی کرد...
    3) بازیکنا هم کلی تراختور و طرفداراشو مسخره کردن و می کنن و ...
    4) مهمتر از همه اینکه برا تیمی مثل سپاهان فرقی نمی کنه که 1% بیاد یا 2%... ولی برا ما بین 65% تا 11% خیلی فرق وجود داره... پس توجه کنید کم لطفی شده وگرنه ما کم لطفی نمی کنیم...
    Last edited by bbkagp; 19-01-2010 at 14:48.

آخر فروم باز t.s.m.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    AZƏRBAYCAN

پيش فرض

خدایا به امید تو امروز یا بن میشیم یا از دار آویخته میشیم،ولی باشد ارزشش را دارد...
    1.تراکتور فقط 300 هزار رأی با همراه ثابت رأی آورده بود،اگر کمی بیشتر دقت کنیم از هر ده نفر تنها یکی خط ثابت و مابقی خط ایرانسل دارند،و از آنجائی که سایت هواداران تراکتور فقط خط ثابت قبول دارد لذا پس حداقل 2 میلیون رأی در برنامه ی دیشب طبیعی بنظر میرسید
    2.این 51 درصد و 33 درصد این دوتیم کجا بودند،پس چرا ورزشگاه هایشان خلی ست،دیشب علم آمار را در کل زیر سؤال بردند!
    3.هماهنگی جالبی بود!4 ماه هواداران تراکتور خود داوطلب بر این نظر سنجی بودند و در زمانی که سیستم مخابراتی شهرهای بزرگ آذربایجان مختل بود! این نظر سنجی صورت پذیرفت ،من که هر چه قدر خواستم نتوانستم اس ام اس بفرستم!جالب اینکه فقط گزینه ی 3 بلوکه شده بود!
    4.آقای فردوسی پور فرمودند از رأی های مردم مثل ناموسشان مراقبت میکنند!،خوب راست گفتند دیگر اصلا رأی از آذربایجان به برنامه ی نود نمی رفت که ایشان مراقب ناموس خود باشند!
    5.لااقل جوری می کردند که دیگر این همه تابلو نشه،آخه شاهین بوشهر به اندازه ی تماشاگرای تو سکوشم رأی نیاورد!آی خدا بخندم یا گریه کنم،هواداری که از صبح میره ورزشگاه برا تشویق تیمش یعنی حال نداشته یه اس ام اس بفرسته برا تیمش،حتماً نداشته دیگه!
    6.ظاهرا تراکتور 160 هزار رأی آورده بود!،احتمالا زلزله ای یا بلایی آمده و ما خبر نداریم و همه ی سی میلیون ترک ایران افتادند دربستر!شایدم...
    7.دیگه شما چرا باور میکنین،اینجا که نظرات میلیونی عوض میشه،دیگه چند هزار جای خودش را دارد...
    8.اصلا ما تو همه چی آخریم و شما اولید،دیگه کور و کر که نیستیم...
    انشاءالله که نظر سنجی عادلانه بود....
    Last edited by t.s.m.t; 19-01-2010 at 14:46.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

گزارش های
    عجیب از تماشاگران و مسئولان تراکتور بعنوان بهترین باشگاه جهان خیلی دیدنی بود...!

که تراکتور از منچستر و بارسلون پرطرفدارتره !!! .....حرف خنده داریه..... امیدوارم این خبر به

خارج ار کشور درز نکنه.....چون یک دلیل جدید برای مردم دنیاست که به کارهای ما ایرانی ها بخندند ...!!!!

بارسا و مچستر حداقل 10 میلیون طرفدار تو ایران دارند نمیدونم بر چه
    مبنایی تیم تراکتور پرطرفدارترین تیم جهان..!!!
    واقعا در این مورد که فقط باید به حرفهای اون تماشاگر خندید! حالا بارسا و منچستر و رئال و اینا رو که بزاریم کنار همین یوونتوس 170 میلیون طرفدار رسمی تو جهان داره حالا غیر رسمیاش هیچی!

تا یک مدت طولانی که نون اون نظر سنجی را میخوردن که تازه میگفت پرشورترین نه پرطرفدارترین
    حالا که به نفعشون نبوده میگن الکیه و قبول نداریم
    چقدر از این بچه بازی ها بدم می یاد
    خوب حال کمالوند را گرفت مردک مربی یک تیمیه که یک جام هم تا بحال نبرده ادعاش گوش فلک را کر کرده
    در کل طرفدارای تراک باید تو خوابشون ببین که تماشاگر هایی مثل استقلال و پرسپولیس داشته باشند

احتمالا کار امریکا و اسرائیل است
    منم به 2 فرستادم نرفت
    من فکر کنم اون 500 هزار تا باطله هم همین طرفدارای تراک بودن که 100 بار اس ام اس میزدن
    همین بابا ببین چند بار به 20090 اس ام اس زده
    همون 500 هزار تا باطله ها رو هم اگه با 200 هزارتا رایشون جمع کنی بازم به پرسپولیس نمیرسند!
    ما خودمون از اصفهان با چهار تا موبایل به پرسپولیس رای دادیم که فقط دوتاش رسید!

آقا من اینجام... فقط به خاطر نظرسنجی نود کل نظرا برگشته...

دیروز نه اس ام اس من و نه هیچکدوم از دوستام نرسید... ایرانسل می رسید 0914 نه...

نود همچی معتبر هم نی که اینقدر بهش استناد شه... گذشته از اون وضعیت اس ام اس ایران رو که می دونید...

اصلا بی خیال، بازی استقلال رو که همه دیدین... آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است... برید از حسودی بمیریدددددددددددد
    آره کاملا دیدیم که استقلالیها تو یکی دو ساعت پنجاه هزار تا تماشاگر رفتن به استادیوم تا روی شمارو کم کنن!

حالا چرا شما فکر می کنین که همه طرفدارای تراختور اونایین که میآن ورزشگاه ؟؟؟؟

این چه نظر سنجیه که مثل یه مسابقه ارسال اس ام اس می مونه... بهد بر حسب اتفاق 0911 ها دلیور می شن و 0914 ها نه...

با توجه به وضعیت ارسال اس ام اس ایران همه می دونن که قابل اعتماد نیست... پس نظرسنجی بر پایه اس ام اس قابل اعتنا نی...

فردوسی پور هر موقع کم میاره همین کارو می کنه... قدرت دست اونه و هر کاری دلش می خواد میکنه... می تونستن کمالوند به برنامه دعوت کنن
    اونموقع که تو نظرسنجی قبلی پرشورترین هواداران شدین همین شماها داشتین خودتونو ** میدادین حالا نظرسنجی بی اعتبار شد؟!!

یک نفر از طرفداران تراکتور را به هزار اس و پس نمی دم . چی خیال کردید . هر چی می خوان بگین بگین . همه کار های ما ایرانی همین طور مادربزرگ 80 ساله که بازی های پروین را در دهه های گذشته می دید فکر میکنه که همون تیمه و زود به نوش میگه یه س ام اسی بسند تا دینمو نسبت به پیروزی ادا کنیم . پس اس و پس زیاد به خودشون زور نزنند .
    به عمل کار بیاید . مطمئن باشید اون 10 درصدی که به طرفداران استقلال داده بودیم در بازی پیروزی به صفر خواهد رسید و پیروزی در بازی مقابل تراکختور در تبریز خواهد دونست که چه تیمی پرطرفداره . منتظر اون روز باشید .
    شما اول برید این اسم تیمتونو عوض کنین بعد به استقلال و پرسپولیس بگین اس و پس!

خیلی ها منتظر این بی عدالتی بودن تا بی ادبی خودشونو رو کنن!
    اون چیزی که اون دوستمون گفتن بی ادبی نبود عین واقعیت بود! غیر از اینه؟

در آخر حرف فردوسی پور به کمالوند: شما توهم زدین!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این تاپیک رو از نیم ساعت پیش تا حالا همش رو خوندم.
    من خودم چند تا دوست آذری دارم.یه نکته مشترک بین بیشتر آذری ها اینه که زود در مورد یه چیزی واکنش نشون می دن.شما این تاپیک رو مرور کنید نصف پست هاش رو طرفدار های تراک زدن(با اینکه 5-6 نفر بیشتر نیستند!).طرفدار های تراکتور هم تعصبی هستند!
    اول میگن کار عادل بوده!
    بعد میگن کار مخابراته!!
    بعد میگن کار استکبار جهانیه!!(لول!! )
    حالا گیرم که در نظر سنجی تقلب شده(که بعید می دونم!)
    خوتون وجدانا,انصافا,خداییش قضاوت کنید.طرفدار های کدوم تیم بیشتره!
    استقلال و پرسپولیس همه جای ایران طرفدار دارند.اصلا اعتراض خیلی ها این بود که اینها همه جا میزبانند(به غیر از چند شهر کوچیک)
    من خودم هر وقت پرسپولیس میاد اصفهان می رم ورزشگاه!با اینکه جا نمی دن 40 درصد ورزشگاه قرمزه.10-20 درصد هم بیرون می مونند.برای استقلال هم تقریبا مشابه!
    من خودم با 4 شماره به گزینه 2 اس ام اس زدم فقط یکیش دلیوری داد!
    بازم میگم طرفدار های تراکتور تعصبی ترند(کلا ترک با غیرت معروفه)!
    Last edited by saeid127; 19-01-2010 at 16:00.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

دوستان راکتوری توجه داشته باشن که پرسپولیس و استقلال هم خیلی خیلی بیشتر از اینی که دیشب دیدید طرفدار دارند و البته تراکتور
    وقی از 30 ملیون پرسپولیسی (به گفته AFC ) و 20 ملیون استقلالی فقط این تعداد اس ام اس دادن معلومه که این نظر سنجی ها آمار کامل رو نشون نمیدن
    فقط درصد هاش میتونه درست باشه نه تعدادش
    البته با توجه به تعصب تراکتوری ها و این که به هم کلی اس ام اس دادن که تو نظر سنجی شرکت کنن باید درصد تراکتور رو بیشتر از درصد واقعی در نظر گرفت
    برای مثال من یه پرسپولیسیه دو آتیشه ام ولی دیشب موفق نشدم نود رو ببینم
    در ضمن اگه مشکل اس ام اسی هست برای کل کشور هست نه فقط آذربایجان

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسته که این نظرسنجی شرایط عادلانه ای نداشت اما نباید عادل را مقصر دانست. عادل به اصرار همین طرفدارای تراکتور این مسابقه را گذاشت و مطمئنا تمام تلاش خود را در جهت هرچه بهتر انجام شدن این مسابقه کرده است. حال اگر مشکلاتی به وجود آمده نباید او را مقصر دانست و او را بی عدالت دانست و یا به طرفداری از تیم خاصی نسبت داد. الان طرفدارای تراکتور دادن کاری میکنن که طرفدارای استقلال با اون پرنده بیگناه کردن یعنی دارن گردن عادل که همیشه به بی طرف بودن خود اشاره کرده رو میشکنن. قبول کنین که عادل واسه ضایع نشدن حق تیمهای شهرستانی خیلی زحمت میکشه و اگه اینجوری در موردش صحبت بشه عادلانه نیست.
    آقا جان حرف ما اينه. تو كه ميدونستي تعداد پيام هاي ارسالي زياد خواهد شد، تو كه ميدونستي با يه ملت عظيم متعصب طرفي، تو كه ميدونستي سيستم اس ام اس دستكااري ميشه آخه چرا بدون لحاظ كردن تمهيدات لازم مياي نظرسنجي به اين بزرگي رو اجرا ميكني؟

خلاصه اينكه تو كه عرضه شو نداري چرا نظرسنجي به پا ميكني؟

يارو تو آخر برنامه نظرسنجي رو كه با سرعت مافوق صوت افزايش ميافت يه باركي قطع ميكنه و ميگه تمومه! خاك تو سرت

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

6.ظاهرا تراکتور 160 هزار رأی آورده بود!،احتمالا زلزله ای یا بلایی آمده و ما خبر نداریم و همه ی سی میلیون ترک ایران افتادند دربستر!شایدم...
    من موندم این آمار دقیق رو از کجا میارن دوستان !!!
    الان کمالوند میاد میگه مدارکش موجوده میتونید برید ببینید
    اینجاست که تشابه بعضیا معلوم میشه (البته من نمیخوام بگم کمالوند و ا.ن)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •