این حرفا چیه می زنید ، من با دو تا گوشی از خونمون به 2 یعنی پرسپولیس رای دادم ، ولی دلیور نشد...اصولاً از هر چیزی استفاده می کنید تا....
این حرفا چیه می زنید ، من با دو تا گوشی از خونمون به 2 یعنی پرسپولیس رای دادم ، ولی دلیور نشد...اصولاً از هر چیزی استفاده می کنید تا....
بازم مي گم . به دليل همين اختلالات وسيع گذاشتن مسابقه پرطرفدارترين و به به چالش كشيده طرفداراي دو تيم اصلا درست نبود و برنامه نود بدترين كار ممكن رو كرد . و با اين كارش برنامه اي ور كه محبوب همه بود به نوعي به تقابل با تيم ها تبديل كرد . اين نظر سنجي به هيچ عنوان گوياي پر طرفدارترين تيم نبود .
می دونی چرا ما اینقدر معترضیم:
1) همه داشتن از حسادت آب می شدن که چرا تاراختور این قدر طرفدار داره که یهو با این نظر سنجی همه زبون در آوردن...
2) فردوسی پور بلافاصله شروع به دهن کجی کرد...
3) بازیکنا هم کلی تراختور و طرفداراشو مسخره کردن و می کنن و ...
4) مهمتر از همه اینکه برا تیمی مثل سپاهان فرقی نمی کنه که 1% بیاد یا 2%... ولی برا ما بین 65% تا 11% خیلی فرق وجود داره... پس توجه کنید کم لطفی شده وگرنه ما کم لطفی نمی کنیم...
می دونی چرا ما اینقدر معترضیم:
1) همه داشتن از حسادت آب می شدن که چرا تراختور این قدر طرفدار داره که یهو با این نظر سنجی همه زبون در آوردن...
2) فردوسی پور بلافاصله شروع به دهن کجی کرد...
3) بازیکنا هم کلی تراختور و طرفداراشو مسخره کردن و می کنن و ...
4) مهمتر از همه اینکه برا تیمی مثل سپاهان فرقی نمی کنه که 1% بیاد یا 2%... ولی برا ما بین 65% تا 11% خیلی فرق وجود داره... پس توجه کنید کم لطفی شده وگرنه ما کم لطفی نمی کنیم...
Last edited by bbkagp; 19-01-2010 at 14:48.
خدایا به امید تو امروز یا بن میشیم یا از دار آویخته میشیم،ولی باشد ارزشش را دارد...
1.تراکتور فقط 300 هزار رأی با همراه ثابت رأی آورده بود،اگر کمی بیشتر دقت کنیم از هر ده نفر تنها یکی خط ثابت و مابقی خط ایرانسل دارند،و از آنجائی که سایت هواداران تراکتور فقط خط ثابت قبول دارد لذا پس حداقل 2 میلیون رأی در برنامه ی دیشب طبیعی بنظر میرسید
2.این 51 درصد و 33 درصد این دوتیم کجا بودند،پس چرا ورزشگاه هایشان خلی ست،دیشب علم آمار را در کل زیر سؤال بردند!
3.هماهنگی جالبی بود!4 ماه هواداران تراکتور خود داوطلب بر این نظر سنجی بودند و در زمانی که سیستم مخابراتی شهرهای بزرگ آذربایجان مختل بود! این نظر سنجی صورت پذیرفت ،من که هر چه قدر خواستم نتوانستم اس ام اس بفرستم!جالب اینکه فقط گزینه ی 3 بلوکه شده بود!
4.آقای فردوسی پور فرمودند از رأی های مردم مثل ناموسشان مراقبت میکنند!،خوب راست گفتند دیگر اصلا رأی از آذربایجان به برنامه ی نود نمی رفت که ایشان مراقب ناموس خود باشند!
5.لااقل جوری می کردند که دیگر این همه تابلو نشه،آخه شاهین بوشهر به اندازه ی تماشاگرای تو سکوشم رأی نیاورد!آی خدا بخندم یا گریه کنم،هواداری که از صبح میره ورزشگاه برا تشویق تیمش یعنی حال نداشته یه اس ام اس بفرسته برا تیمش،حتماً نداشته دیگه!
6.ظاهرا تراکتور 160 هزار رأی آورده بود!،احتمالا زلزله ای یا بلایی آمده و ما خبر نداریم و همه ی سی میلیون ترک ایران افتادند دربستر!شایدم...
7.دیگه شما چرا باور میکنین،اینجا که نظرات میلیونی عوض میشه،دیگه چند هزار جای خودش را دارد...
8.اصلا ما تو همه چی آخریم و شما اولید،دیگه کور و کر که نیستیم...
انشاءالله که نظر سنجی عادلانه بود....
Last edited by t.s.m.t; 19-01-2010 at 14:46.
واقعا در این مورد که فقط باید به حرفهای اون تماشاگر خندید!حالا بارسا و منچستر و رئال و اینا رو که بزاریم کنار همین یوونتوس 170 میلیون طرفدار رسمی تو جهان داره حالا غیر رسمیاش هیچی!
همون 500 هزار تا باطله ها رو هم اگه با 200 هزارتا رایشون جمع کنی بازم به پرسپولیس نمیرسند!
ما خودمون از اصفهان با چهار تا موبایل به پرسپولیس رای دادیم که فقط دوتاش رسید!
آره کاملا دیدیم که استقلالیها تو یکی دو ساعت پنجاه هزار تا تماشاگر رفتن به استادیوم تا روی شمارو کم کنن!
اونموقع که تو نظرسنجی قبلی پرشورترین هواداران شدین همین شماها داشتین خودتونو ** میدادین حالا نظرسنجی بی اعتبار شد؟!!
شما اول برید این اسم تیمتونو عوض کنین بعد به استقلال و پرسپولیس بگین اس و پس!
اون چیزی که اون دوستمون گفتن بی ادبی نبود عین واقعیت بود! غیر از اینه؟
در آخر حرف فردوسی پور به کمالوند: شما توهم زدین!![]()
این تاپیک رو از نیم ساعت پیش تا حالا همش رو خوندم.
من خودم چند تا دوست آذری دارم.یه نکته مشترک بین بیشتر آذری ها اینه که زود در مورد یه چیزی واکنش نشون می دن.شما این تاپیک رو مرور کنید نصف پست هاش رو طرفدار های تراک زدن(با اینکه 5-6 نفر بیشتر نیستند!).طرفدار های تراکتور هم تعصبی هستند!
اول میگن کار عادل بوده!
بعد میگن کار مخابراته!!
بعد میگن کار استکبار جهانیه!!(لول!!)
حالا گیرم که در نظر سنجی تقلب شده(که بعید می دونم!)
خوتون وجدانا,انصافا,خداییش قضاوت کنید.طرفدار های کدوم تیم بیشتره!
استقلال و پرسپولیس همه جای ایران طرفدار دارند.اصلا اعتراض خیلی ها این بود که اینها همه جا میزبانند(به غیر از چند شهر کوچیک)
من خودم هر وقت پرسپولیس میاد اصفهان می رم ورزشگاه!با اینکه جا نمی دن 40 درصد ورزشگاه قرمزه.10-20 درصد هم بیرون می مونند.برای استقلال هم تقریبا مشابه!
من خودم با 4 شماره به گزینه 2 اس ام اس زدم فقط یکیش دلیوری داد!
بازم میگم طرفدار های تراکتور تعصبی ترند(کلا ترک با غیرت معروفه)!
Last edited by saeid127; 19-01-2010 at 16:00.
دوستان راکتوری توجه داشته باشن که پرسپولیس و استقلال هم خیلی خیلی بیشتر از اینی که دیشب دیدید طرفدار دارند و البته تراکتور
وقی از 30 ملیون پرسپولیسی (به گفته AFC ) و 20 ملیون استقلالی فقط این تعداد اس ام اس دادن معلومه که این نظر سنجی ها آمار کامل رو نشون نمیدن
فقط درصد هاش میتونه درست باشه نه تعدادش
البته با توجه به تعصب تراکتوری ها و این که به هم کلی اس ام اس دادن که تو نظر سنجی شرکت کنن باید درصد تراکتور رو بیشتر از درصد واقعی در نظر گرفت
برای مثال من یه پرسپولیسیه دو آتیشه ام ولی دیشب موفق نشدم نود رو ببینم
در ضمن اگه مشکل اس ام اسی هست برای کل کشور هست نه فقط آذربایجان
آقا جان حرف ما اينه. تو كه ميدونستي تعداد پيام هاي ارسالي زياد خواهد شد، تو كه ميدونستي با يه ملت عظيم متعصب طرفي، تو كه ميدونستي سيستم اس ام اس دستكااري ميشه آخه چرا بدون لحاظ كردن تمهيدات لازم مياي نظرسنجي به اين بزرگي رو اجرا ميكني؟
خلاصه اينكه تو كه عرضه شو نداري چرا نظرسنجي به پا ميكني؟
يارو تو آخر برنامه نظرسنجي رو كه با سرعت مافوق صوت افزايش ميافت يه باركي قطع ميكنه و ميگه تمومه! خاك تو سرت
من موندم این آمار دقیق رو از کجا میارن دوستان !!!6.ظاهرا تراکتور 160 هزار رأی آورده بود!،احتمالا زلزله ای یا بلایی آمده و ما خبر نداریم و همه ی سی میلیون ترک ایران افتادند دربستر!شایدم...
الان کمالوند میاد میگه مدارکش موجوده میتونید برید ببینید
اینجاست که تشابه بعضیا معلوم میشه (البته من نمیخوام بگم کمالوند و ا.ن)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)