به نظر میاد که این پیر مرد اسکاتلندی تمام نمیشود . انگار سر الکس کبیر همون پیرمرد آشنای فینال رویایی 99 بود و دقیقا با 180 درجه اختلاف نسبت به فینال فصل پیش.
آرسنال
اینتر
بارسلونا
چلسی
رئال مادرید
منچستر یونایتد
میلان
هیچکدام
بایرن مونیخ
به نظر میاد که این پیر مرد اسکاتلندی تمام نمیشود . انگار سر الکس کبیر همون پیرمرد آشنای فینال رویایی 99 بود و دقیقا با 180 درجه اختلاف نسبت به فینال فصل پیش.
من خودم طرفدار منچسترم اما میگم به جای این تعصب بازی ها بیاین بازی های امشبو پیش بینی کنیم !
به نظر من ( پیش بینی )
آرسنال 1-1 پورتو ( پورتو میزبانه )
بایرن 2 - 0 فیورنتینا
واقعا برام جالبه که دوستان بارسایی چقدر خوشحال و شاد تشریف دارن!
موافقم...من خودم طرفدار منچسترم اما میگم به جای این تعصب بازی ها بیاین بازی های امشبو پیش بینی کنیم !
پورتو 1 - 1 آرسنال
بایرن مونیخ 1 - 1 فیورنتینا
نتایج من تو مایه داربی های سرخابه!![]()
منم ازونجا که رنگ لباس پورتو وآرسنال به سرخ آبی میخوره بازی رو 1-1 پیش بینی کردمنتایج من تو مایه داربی های سرخابه!![]()
![]()
همه میدونید و می دونم و می دانند و آنهایی که می دانند به آنهایی که نمی دانند بفهمانند که:
هیچ تیمی حق نداره جام رو از سانتیاگو برنابئو جابه جا کنه.
جام همون شب مسابقه می ره موزه رئال مادرید کهکشانی.
And You Know This Is The 11th One
Last edited by salar_aziz; 17-02-2010 at 23:27.
منچستر دیگه!
اینم سوال داره ؟
منچستر هر سال یا قهرمانه یا نایب قهرمان ازبارسا ورئالم حرف نزنید که دلم ازشون خونه![]()
مطمئن باشید که بارسلونا قهرمان میشه ....
فقط بارسلونا
ای بابا حق آرسنالو خوردن! خدایی تا حالا گلی مسخره تر از گل دوم پورتو دیده بودین؟
سلام
ONLY MAN UTDمیلان رو هم لطفا از لیست نظر سنجی شوت کنید بیرون![]()
عجب... این داور ها نذاشتن پیشبینی من درست از آب در بیاد...حالا خارج از این حرفا...
این سیانکی چقدر آرسنالی.... دوستانی که بازی دیشب رو دیدن باید فهمیده باشن... وقتی پورتو گل دوم رو با سوتی سول کمپل و فابیانسکی زد، سیانکی برداشت گفت: نه، قبول نیست!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)