با سلام من این گوشی را خریدم اما کابل اتصال به کامپیوتر و سی دی نصب نداشت چی کار کنم ؟ بازیها و نرم افزارها را از کجا میتونم بگیرم (کدام تاپیک ) ؟ قیمتش تو تهران ---- گوشی ؟ راستی بین این و استار من کوربی را انتخاب کردم ایا اشتباه کردم ؟
با سلام من این گوشی را خریدم اما کابل اتصال به کامپیوتر و سی دی نصب نداشت چی کار کنم ؟ بازیها و نرم افزارها را از کجا میتونم بگیرم (کدام تاپیک ) ؟ قیمتش تو تهران ---- گوشی ؟ راستی بین این و استار من کوربی را انتخاب کردم ایا اشتباه کردم ؟
با سلاممن چند ماهي هست كه اين گوشي رو دارم واقعا عاليه ،بعد از چند ماه بازم واسم تازگي داره،فقط يه مشكلي كه باهاش دارم اينه كه من تو مشخصات اين گوشي خوندم كه فايلهاي wmv رو جواب ميده ولي هر فايل wmv كه ريختم جوا نداد و حتي بعضي فايلهاي mp4 رو هم جواب نميده ممنون ميشمو جوابمو بديد (سوالم زيادي شد ببخشيد) منتظرما!!!!؟؟؟؟
به نظر من استار خیلی خیلی بهتر از کوربی هست ولی شما باید خواسته هاتون رو از گوشی بگید تا بشه قضاوت کرد.
در مورد قیمتش هم،من دو ماه پیش این گوشی رو برای خواهرم با گارانتی اصلی خریدم 135 تومن.
موفق باشید![]()
من 4 سوال اينجا پرسيدم دريغ كه كسي جوابمو بده (دم همتون گرم)
سلام
دوستان گوشی کربی من 2 -3 روز بود مشکل داشا و یه بار خاموش شده و دیگه روشن نمیشه؟هرکاری می کنم اصلا روشن نمیشه .سه تا دکمه پاور و دروبین و صدای کم رو هم می گیرم روشن نمی شه چه کار کنم![]()
اميدوارم حداقل اين سوالمو جواب بدبد(اين گوشي وقتي 145 مسيج داره ميگه حافظه پر شده به خاطر همين مجبور شدم كلي از مسيج هام رو پاك كنم تا پيام جديد به inbox بياد (تظيمات هم جايي نداره كه به رم انتقال بدم حافظه رو)خواهشا راهنمايي كنيد....![]()
نه حافظه اس ام اسش همونقدره زیادم نمیشه
دوستان من دیروز گرفتم!این چقدر طول میکشه شارژ شه؟روش کابل usb هم نداره!
میشه اینترنت s3653 رو روی کامپیوتر share کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)