سلام دوست عزیز من این بازی رو دونلد کردم و همهٔ فیلم هارو داره من ببینم اگه شد براتون میزارم.نوشته شده توسط reza_17173
سلام دوست عزیز من این بازی رو دونلد کردم و همهٔ فیلم هارو داره من ببینم اگه شد براتون میزارم.نوشته شده توسط reza_17173
سلام اقاي Gagsta. ببينم بازيه شما دمو داره؟؟ منظورم دموي گرافيك بالاس. مثلا" چه دموهاي گرافيك بالايي در طول بازي ديدن؟
![]()
سلام به همگي من چند تا ا نسخه هاي بازي را از نظر دمو امتحان كردم از همه بهتر مال شركت مدرن گيمس بود و پيشنهاد ميكنم هر كي بازي را بازي نكرده بره حالشو ببره![]()
![]()
یعنی دموهای این شرکت گرافیک بالاتری دارن؟ یا منظورت اینه که دموهایی که این شرکت دارن بقیه شرکت ها ندارن؟ اگه میشه توضیح بده. مرسینوشته شده توسط MOH333EN
من این اولین شماره ای از این سری بود که بازی می کردم. مگه این دموها چیه که اینقدر در موردش بحث می کنید ؟
به نظر من دمو ها با هم هيچ فرقي نميکنه. ولي حيف که تايم دموها کم بود و دمو ي جذاب و جالبي هم نداشت. بازي رو ميشه 5 ساعته تموم کرد به صورت حرفه اي .در کل خوب بود![]()
من یک نسخه تهیه کردم و دمو داشت بعضی از جاهای بازی تو دمو باید یک کارهایی کنی البته اشاره میکنه و همین نسخه را بیشتر ندیدم
در مرحله انگلستان در خانه اي كه تابوتها با يك زنگ قرار دارد چه كار بايد كرد![]()
سلام
يك تابوت شكسته اينجا هست. اون رو بكشين كنار ستوني كه كوتاه هست. بعد برين جلوي مجسمه بايستين و با كمان چراغ آويزون بزرگ رو بكشين و ول كنين تا حركت كنه. از روي تابوت شكسته برين بالاي ستون و روي طنابي رو كه اونجا هست و يه آونگ بزرگ بهش آويزونه بپرين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)