بله می دونم . من الان لول 11 هستم . اما نمی دونم تو این مرحله و یا مراحلی شبیه به این چه کار کنم . با همه هم صحبت می کنم اما آخه اصلا معلوم نیست باید کجا برم ، با مردم کدوم شهر باید صحبت کنم و ...نوشته شده توسط The Knight
یکی از بهترین بازیهایه که بازی کردم
خوبه
متوسطه
بده
بدترین بازییه که تو عمرم بازی کردم
بله می دونم . من الان لول 11 هستم . اما نمی دونم تو این مرحله و یا مراحلی شبیه به این چه کار کنم . با همه هم صحبت می کنم اما آخه اصلا معلوم نیست باید کجا برم ، با مردم کدوم شهر باید صحبت کنم و ...نوشته شده توسط The Knight
سلام
من حتي در جنگ با يه موش مشكل دارم. سه سوت مي ميرم. اصلا نمي تونم جنگ تن به تن كنم.
چه كار بايد بكنم؟ شمشيرم خوب نيست؟ زورم كمه؟ زره خوب بخرم؟ چه كنم اصلا نميتونم بازي كنم...
شما می تونی در Option بازی ، درجه سختی اون رو کم کنی .
در مورد مبارزه کردن هم شما هر چی بیشتر بجنگی و هر چی جلو تر بری مهارت بیشتری پیدا خواهی کرد .
سعی کن که هنگام حمله موجودات به شما از کلیک راست موس که کار سپر رو انجام می ده هم استفاده کنی .
جايي تو بازي هست كه بشه تمربن جنگ كرد؟
ببین عزیزم . جای خاصی که بهت بگم نیست . باید بگردی . اما توی بعضی از خونه ها و یا تو جاهای باز میشه چنین چیزهایی پیدا کرد . یعنی مثلا سیبل پیدا کنی برای تیرانداری و یا تمرین با شمشیر و ...
اما بهترین کار اینه که با همون موجودات مثل موش ، سگ ، خرس و ... بجنگی تا مهارتت بالا بره .
بابا این قدر تو این بازی گیر کردم که دارم روانی میشم
جایی را سراغ ندارید یه راهنمایی یا چیزی شبیه به اون داشته باشه
ممنون
شما می تونی تو سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی مراحل اصلی بازی رو ببینی .
دوستان من این تاپیک را تازه دیدم از دوستان آشنا به این بازی کمک می خواستم مشکلم اینه
دوستان سلام
بازی OBLIVION که یه دونه DVD بود را خریدم اون هم اورجینال .
خوب بعد از اینکه نصبش کردم یه آیکون در دستکاپ می اومد وقتی کلیک می کردم بعد Play را انتخاب می کردم یه پیغام می داد و اجراء نمی شد
گشتم تو خود دی ودی دیدم پوشه ای هستش به اسم کرک یه فایل اجرایی تو اون بود اون را اجراء کردم
خوب حالا اون پیغام نمی یات ولی در یک چشم به هم زدن صحفه ی شبیه به داس باز می شه و بعد هیچی اتفاق نمی اوفته
رم من 512 هستش با گرافیک 7300 gt
لطفا کمک کنید مشکلم حل بشه دستتون درد نکنه .
بعدا آقا امین فرمودن
خوب حالا منتظر حل دوستان هستم از همگی پیشا پیش تشکر می کنم .اگه بازم همين مشكل رو داشت بگين تا يه كرك ديگه براتون بزاريم
البته دقيق نميدونم كه Oblivision با رم 512 run ميشد يا نه
البته قصد ندارم خیلی پست بزنم تا الان این تایپک را ندیدم بودم و چون برای این بازی بودش گفتم این جا هم سوالم رابپرسم .
اينم کدهای هاي مهم و بدرد بخور بازي Oblivion :
برای استفاده از کدها ابتدا دکمه ی ~ (که زیر دکمه ESC هست)را زده و کدهای پایین را تایپ کنید و در انتها کلید Enter را فشار دهید.
tgm ..........................................روش خدایی(یعنی هرگز بازیکن نمیمیرد)
tfh.............................................ک مک کامل
# lock........................................قفل کردن درهای انتخاب شده
unlock........................................با ز کردن قفل درهای انتخاب شده
kill............................................. شتن افراد (ان پی سی) انتخاب شده
AdvLevel ....................................ترقی لول (Level)
AdvSkill......................................تر قی استادی و تجربه
CompleteQuest............................تمام شدن با موفقت مرحله غیر فعال
caqs...........................................ت ام شدن با موفقت تمام مراحل فعال
psb.............................................ف راگیری تمام طلسم ها و جادوها
ToggleMapMarkers.......................آشکار شدن تمام مکان های مخفی نقشه
sexchange..................................عوض کردن جنسیت بازیکن
showclassmenu...........................عوض کردن کلاس بازیکن
showbirthsignmenu......................عوض کردن ماه تولد بازیکن
# player.setlevel .........................رفتن نه لول بالا تر(به جای# لول مورد نظر را بنویسید)
اینم کد آیتم های ضروری:
player.additem 0000000f 1000......دریافت 1000 سکه ی طلا
player.additem 0000000a 100.......دریافت 100 لاک پیک(باز کننده ی قفل ها)
player.additem 0000000b 100.......دریافت 100 کلید ساختمان ها
player.additem 0000000c 100........دریافت 100 چکش برای تعمیر وسایل فلزی
در ضمن کسانی که با این بازی مشکل دارن و براشون بازی گیر میکنه و افت فریم دارن میتونن از نرم افزار زیر استفاده کنن(البطه این نرم افزار بیشتر به افرادی که از کارت های سری 5 و کارت های ضعیف تر استفاده میکنن توصیه میشود چون افرادی که سیستم بالایی دارن دیگه احتیاجی به این نرم افزار ندارن.)
طریقه ی استفاده از این نرم افزار هم بدین گونه هست که شما وقتی بازی را نصب کردید این نرم افزار را هم نصب کنید و در شاخه ای که این نرم افزار را نصب نموده اید فایل config را پیدا کنید و با توجه به قدرت سیستمتون اونا تنظیم کنید و در انتها بوسیله ی فایل اجرایی oldblivion وارد بازی شوید و از بازی لذت ببرید.
اينم ترينر بازي:
راستي اگر گير کرديد فقط اطلاع نديد محل گير و عکس الزامي هست! هههه
بگيد کجا گير کرديد تا کمکتون کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)