اگه همون تروموشن باشه که تا 200 میره ولی اگه چیز دیگه ای باشه نمیدونم.این 50hz قابل افزایش هست ؟![]()
شاید این 50hz برای فیلم باشه(یعنی حداقل باید 50 باشه نه کمتر)
اگه همون تروموشن باشه که تا 200 میره ولی اگه چیز دیگه ای باشه نمیدونم.این 50hz قابل افزایش هست ؟![]()
شاید این 50hz برای فیلم باشه(یعنی حداقل باید 50 باشه نه کمتر)
دوستان من یه سوال دارم 1080p با 1080i چه فرقی میکنه و کدام رزولوشن بهتر است؟
خب مسلما" 1080p
1080p:يعني رزولوشن 1920در1080
1080i:يعني رزولوشن 1366در768
![]()
با اجازه دوستان :
فرقشون در اینه که i از تصاویر هاشوری نصفه ساحته شده که با فریم بعدی تکمیل میشود ولی p یک تصویر کامل است. پس در نهایت p دو برابر اطلاعات تصویری دارد و بهتر است. تصاویر i با فیلتر خاصی که نیاز به پردازش دارند موقع پخش به p تبدیل می شوند یعنی de-interlaced میشن.
یه سوال از دوستانی که تلویزیون lg با گارانتی گلدیران خریدند .
من شنیدم که تلویزیون های که توسط نمایندگی نصب میشه بعد از چن وقت توسط نمایندگی تهران به انها زنگ میزنن و می گویند که از تلویزیون خود راضی هستید یا مشکلی نداره ؟
ایا درست است ؟
ما از خود گلدیران اومدن واسمون نصب کردن و الان دو ماه از خریدمون میگذره و تماسی چیزی نداشتیم
این tv بیش از حد تیک داره مخصوصا وقتی دوربین حرکت می کنه موشن بلورشم بیش از حد زیاده
از دوستان اگه کسی مشکل منو داره بگه که ببینم مشکل از پنله منه یا کلا اینجوریه
موشن بلورشم بیش از حد زیاده
در مورد این قسمت بیشتر توضیح بدهید در ضمن سایز lcdرا نیز بگویید تا من ببینم ایا برای من هم این مشکل هست یا نه؟
و چند وقت است دارید استفاده میکنید؟
سلام خدمت همه
درسته یه ماه بعد از اینکه تلویزیونمون رو خریدیم بهمون زنگ زدن وپرسیدن که از دستگاه راضی هستید و پرسیدن که برای نصب از ما پول گرفتن یا نه.![]()
اون موشن بلوری که شما میگید اولا به خاطر کیفیت پایین فیلمهای تلویزیون هست وثانیا به خاطر نویز های آنتن.الان توی tv ما بعضی از فیلما خیلی موشن بلور داره ولی بعضی ها کاملا تمیز اجرا میشن .مثلا فیلم transformers 2 که توی عید تلویزیون نشون داد با وجود صحنه های سریع اصلا موشن بلور نداشت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)