برادر من هم در اخبار خوندم که به این کار انتقاد داشت. نمی دونم ولی کلا هر کاری مقدور هست.
برادر من هم در اخبار خوندم که به این کار انتقاد داشت. نمی دونم ولی کلا هر کاری مقدور هست.
ممنون میشم اون اخبار که این حرفو زده واسه ما هم با منبع بیاری ... چون خیلی کار مسخره ایه!!!!!
Last edited by Penryn; 10-07-2010 at 21:08.
خب بنده مشترک این تاپیک هستم و پست اصلی شما رو هم دیدم. ------------ بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ با اشاره به اين كه خودروهاي توليد داخل ايمني ندارد، گفت: عليرغم اجباري بودن نصب ترمز ضد قفل بر روي خودروها، برخي خودروسازان در اقدامي عجيب اين ترمز را فقط براي چرخهاي جلو خودروها نصب ميكنند!
خوب خوب خوب!
همین اول بگم که من خودم یه ABS دار ثبت نام کردم و همین ماه باید تحویل بگیرم شاید تا 10 روز دیگه
بخاطر همین مشکوک شدم به این خبر
به نمایندگی ثبت نام تماس گرفتم طرف صاحب نمایندگی گفت من خیلی فنی نیستم ولی از مکانیکیها شنیدم که ABS ش ضربدری عمل میکنه![]()
ته دلم گفتم بابا این دیگه کیه! آخرشه!
گفتم بسیار خوب تلفنی از خود سایپا بده که اطلاع داشته باشن چون اگه اینجوری باشه یجور غش در معامله هستش!
کار نداریم چند تا تلفن از بخش فروش سایپا داد باز اون چند تا تلفن از بخشهای دیگه باز اون چند تا تلفن و... منم ول کن نشدم و آخر سر رسیدم به مهندس طباطبایی و محب تو بخش قوای محرکه ی سایپا که مسوول بخش ABS بودن
شماره رو هر کی خواست خصوصی بگه
مهندس طباطبایی این مطلب رو تکذیب کرد و گفت اولاً شماره ی من رو از کجا گیر آوردین دوماً اون نمایندگی که اطلاعات غلط بشما داده رو بگین کی بوده و خلاصه هر جور بود از گفتن اسم نمایندگیه طفره رفتم یه وقت واسه تحویل خودروی خودم مشکل درست نشه!!
گفتم جناب مهندس خود من آدم فنی هستم دارم میبینم تو اینترنت و اینور اونور این شایعات هست شما توضیح بده تا ما مطمئن شیم و جوابی داشته باشیم
گفت ABS ی که داریم رو پراید نصب میکنیم چهارکاناله و از نوع Mando MGH60 کره ای و جزو بهترین ABS های روز دنیاست که داریم رو یه خودروی ارزون قیمت مثل پراید نصب میکنیم و به هیچوجه این شایعات صحت نداره...
یه مقدار خودم تو گوگل جستجو کردم و نتایج جالبی از مطلب و عکس راجع به این نوع ABS دستگیرم شد
MGH-60
مثلاً فهمیدم ایرانخودرو هم تازگیا داره از این ABS استفاده میکنه و بخشی از مقاله ی زیر رو بصورت عکس میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا به این مطلب از phalls توجه کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدترمز ABSلوگان بوش 8 است كه يكي از پيشرفته ترين ترمزهاي جهان به شمار ميرودو مال سمند قبلا ماندو MGH25 بود كه بسيار سطح پايين تر بود درحال حاضر (يكسال اخير) از MGH60 استفاده ميشود كه ادعايش اينست كه درحد BOSCH8 است.
اينست دليل برتري ترمز لوگان در مقابل سمند : جنس اصلي آلمان در برابر جنس قديمي كره
Last edited by Penryn; 11-07-2010 at 11:02.
دوست عزیز به هر حال رییس راهنمایی رانندگی تهران اگر تعریف و تمجید می کرد می گفتیم خب طبیعی هست اما وقتی این موضوع رو باز میکنه و هیچ کارخانه خودرو سازی هم تکذیبیه نمیفرسته قطعا ریگی به کفششون هست. وقتی هم میگه در برخی خودروها خب منظورش قطعا خودروهایی هست که کلا ایمنی نداره و مشخصا منظورش پرایده. اینی هم که شما پرسیدی خب اگر من هم جای اون مهندس بودم نمی گفتم بله ما اینکارو میکنیم یا بگم خیلی هم ABS مون مزخرفه و از این حرفها. اون آقا داره اونجا پول می گیره که هزینه ها رو به هر نحو بیاره پایین و فروش رو ببره بالا. حالا یه مهندس فیس لیفت میکنه. یکی تو دوزی عوض میکنه! یکی اسم جدید برا پراید میذاره یکی هم ای بی اس نصب میکنه.
نه عزیز
با این حرفت کامل مخالفم ضمناً اوشون اصلاً اسم ماشینی را نیاورده که ما بخوام پیشداوری کنیم و بر اساس حدسیات رأی بدیم.ولی هیچی نباید موجب شه ما فراموش کنیم که ادعای اون سرهنگ نیرو انتظامی تهران خیلی بیشتر جای شک داره و صد در صد لازم بوده سازمانهای ذیربط که صلاحیت اظهار نظر فنی در این زمینه دارند مثل استاندارد صنعتی یا وزارت صنایع هم تأییدش کنند تا بشه تا حدی قبول کرد.ضمناً خبرهای فنی خبرگزاریها و حتی تلویزیون همیشه دارای یه سری اشکالات در فهم نادرست و انتقال نادرست به مخاطب بوده و هست.از همون ابتدا هم واسه من یکی قابل قبول نبود.از لحاظ فنی فقط لازمه سنسورهای ABS روی هر 4 تا چرخ نصب شه و این اصلاً هزینه ی بالایی نداره در مقابل هزینه ی بالای ECU و مدارات داخلی سیستم.خیلی مضحکه بخواد دو تا حسگر روی چرخهای عقب را بدزده چون اون هزینه ی چندانی رو دستش نمیذاره
ولی برای اطمینانت میتونی یه 10 روزی صبر کنی تا وقتی تحویل گرفتم خودم چک میکنم و اگه شد از کل مدار خارجی سیستم ABS اش عکس میگیرم میذارم همینجا
Last edited by Penryn; 11-07-2010 at 12:17.
جدا امیدوارم که این کار و کارهای مشابه رو نکرده باشن.
سرهنگ سيد هادي هاشمي !!!
مشخص شد این عزیزمون هیچی از اتومبیل سرش نمیشه
البته توی عامه خیلی ها فکر میکنن(اینطور که من شنیدم!) اگه چرخ های عقب هم دیسکی نباشه و از نوع کاسه ای باشه یعنی دیگه ABS نداره
اگه فقط چرخ های جلو ABS داشته باشن و چرخ های عقب نداشته باشن = مرگ!
پس همون نداشته باشن بهتره!
شما شک نکن که هیچ خودرویی در داخل و هیچ جای دیگه ای پیدا نمیکنی که فقط چرخ های جلوش ABS داشته باشن![]()
اقا این همون پراید خودمونه که ما بهش میگیم پراید بهینه سازی شده که با اسم انحصاری x100 تولید میشه والا تو قطعات ما فقط رنگش عوض شده حالا بقیه شرکتها رو نمیدونم چیزه خاصی نیست یه نموره تیره تر شده فقط
دقیقاً با صحبت شما موافقم
ABS از نوع 4 کاناله که مختص سواریهاست بر اساس سنجش سرعت دَوَران هر 4 چرخ تصمیمگیری میکنه.اگه بخواد رو دو چرخ عمل کنه جزو محالاته که بتونه کار کنه
اون آقا یه حرف اشتباهی زده و یه عده عوام که از ABS چیزی سرشون نمیشه بیفکرانه این حرف را رو هوا قاپیدن و از اون شایعه ی دروغ 40000 کلاغ ساختن و هی تکرار میکنن برای هم.خبرگزاری تخصصی خودرو هم که نداریم بیاد یقه ی اون آقا رو بچسبه خوب سین جیم کنه رو چه مبنایی این حرفو زدی
خدا نکنه آدم در هر لباسی بیسواد باشه و اظهار نظر کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)