تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 32 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خير دوست من تفاوت هاشون در تصاوير fullhd بسيار زياده شما بايد يك تصوير fullhd و البته پنل كاليبره شده داشته باشين تا تفاوت عميق اونها رو ببنيد.

خيليا كانالهاي sd نگاه ميكنن كه البته براشون زياد مهم نيست.مثلا تو همين مشهد شما بارفتن به نمايندگي پاناسونيك ذره اي تفاوت بين v10 و g10 نميبينيد اما اگر تصاوير باكيفيت و پنل كاليبره شده اونهارو مقايسه كنيد تفاوتها زياد ميشه البته فاصله ي كيفيت تصاوير s10 با g10 خيلي بيشتر از v10 با g10 است.اما s10 با همين منوال به نظر من كيفيتش يك سروگردن بالاتر از رقباي lcd شه طوري كه با b7000 led مقايسه ميكنن.
    چند سوال داشتم که اگر شفاف پاسخ دهید مرا مدیون خودتون می کنید . از آنجاییکه در فروم ها متوجه شدم شما اطلاعات خوبی از پلاسمای پاناسونیک دارید . چون در شهرستان ما از دو روز پیش قیمت G10 را به 5/1 میلیون کاهش داده ان و اگر قسمت باشه اواخر هفته آینده آنرا میخرم و میخام خیالم کاملا از انتخابی که کردم راحت باشه :
    1- آیا بهترین مدل پاسما در سامسونگ مدل 690 ( 50 اینچ) است یا یک مدل دیگر ----- واگر آنرا با G10 مقایسه کنید چه اختلاف های فاحشی می بینید .
    2- برایم سوال است که چرا مصرف برق پلاسماهای سامسونگ کمتر از پاناسونیک است؟
    3- آیا خریدن پلاسما بدون گارانتی به صلاح است( چه سامسونگ و چه پاناسونیک ) . چون در شهر ما مغازه ای هست که بیشتر مدلها را بدون گارانتی میفروشد و مثل اینکه از غرب کشور می آورد . مثلا دیروز به من سامسونگ پلاسمای 50 اینچ B690 رابدون گارانتی 650/1 گفت .
    3- کیفیت از طریق RGB چطور است . مثل اینکه تا رزولیشن 1920 در 1080 ساپورت نمی کند .
    4- اگر یک دستگاه WD MEDIA PLAYER LIVE داشته باشیم و اقدام به شبکه کردن کامپیوتر شخصی با TV نماییم تلویزیون باز هم فول اچ دی را ساپورت نمی کند یا این بار دستگاه جانبی تعیین کننده می شود .
    5- در هنگام استفاده در یک اتاق کاملا تاریک آیا رفلکس شیشه پنل کمتر می شود یا بیشتربچه چشم می آید . چون این مورد رفلکس را خانمم خیلی گیر میدهد و تا حالا به خاطر همین موضوع مانع خریدنم شده .

با تشکر .

2. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خير دوست من تفاوت هاشون در تصاوير fullhd بسيار زياده شما بايد يك تصوير fullhd و البته پنل كاليبره شده داشته باشين تا تفاوت عميق اونها رو ببنيد.

خيليا كانالهاي sd نگاه ميكنن كه البته براشون زياد مهم نيست.مثلا تو همين مشهد شما بارفتن به نمايندگي پاناسونيك ذره اي تفاوت بين v10 و g10 نميبينيد اما اگر تصاوير باكيفيت و پنل كاليبره شده اونهارو مقايسه كنيد تفاوتها زياد ميشه البته فاصله ي كيفيت تصاوير s10 با g10 خيلي بيشتر از v10 با g10 است.اما s10 با همين منوال به نظر من كيفيتش يك سروگردن بالاتر از رقباي lcd شه طوري كه با b7000 led مقايسه ميكنن.
    باسلام و خسته نباشید . چند سوال دارم که اگر به آنها پاسخ دهید مرا مدیون خودتان می کنید . چون می خواهم اواخر هفته /اینده یک پنل G10 بخرم که تو شهر ما قیمتش به 5/1 رسیده .
    1- آیا بهترین مدل پلاسمای سامسونگ مدل 50 اینچ B690 است یا یک مدل دیگر .

2- اگر بهترین مدل پلاسمای سامسونگ را با G10 از نظر کیفیت تصویر و به ویژه رنگها مقایسه کنیم چه اختلافات فاحشی میتوان یافت .

3- آیا خرید پلاسما مانند ال سی دی بدون گارانتی به صلاح است. چون مغازه ای در شهر مان داریم که اکثر مدل ها را بدون گارانتی هم میفروشد. مثلا قیمت پلاسمای 50 اینچ B690 را 650/1 میگه
    4-خانمم به رفلکس پنلهای پلاسما خیلی گیر می دهد . آیا در یک اتاق تاریک این رفلکس بیشتر میشود یا کمتر و چون استفاده من از TV محدود به شبها میشود . از اول هم چون سینما راخیلی دوست داشتم تو خونه هم تو تاریکی فیلم نگاه می کنم
    5-آیا G10 با کابل RGB فقط تا 720P ساپورت می کند.
    6- ایا در صورت استفاده از WD MEDIA PLAYER LIVE مشکل ساپورت رزولیشن از طریق PC حل میشود.
    7-اگر با WD MEDIA PLAYER LIVE کامپیوتر را با TV به صورت شبکه در آوریم باز هم مشکل ساپورت FULL HD برطرف میشود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما 42 اینچ اخرش می خواین یا 32 اینچ؟
    چون مقایسه دو سایز متفاوت تو یک رنج قیمت منتقی نیست.

شما اول باید قیمتی که می خواین خرج کنین رو حساب کنین بعد بیاین سایزی که احتیاج دارین رو بگردین.
    اگر سایز 42 می خواین با قیمت 1 میلیون چند مدل هست ولی 32 بخواین داستان به کل عوض میشه
    اینجور خریدنتون اخرش پشیمونی داره ( توصیه شخصی )
    والا من خودم اول دنبال 32 بودم ، بین b690 و w550 هم موندم ، هنوزم نظرم همینه تقریبا ولی اینجا از بس از g10 تعریف شنیدم ذهنم رفت به سمتش. می خوام بدونم اگه واقعا انتخاب بهتریه برم سراغ اون.

راستی s10 چطوره ؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

والا من خودم اول دنبال 32 بودم ، بین b690 و w550 هم موندم ، هنوزم نظرم همینه تقریبا ولی اینجا از بس از g10 تعریف شنیدم ذهنم رفت به سمتش. می خوام بدونم اگه واقعا انتخاب بهتریه برم سراغ اون.

راستی s10 چطوره ؟
    ولی پلاسمای 42 اش که به پولت نمی خوره

در مورد مقایسه g10 و b690 همین الانش داره تو تاپیک دیگری بحث میشه که احتمالا قبلا دیدی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نظر بچه ها انجا هستش می تونی اطلاعات خوبی بدست بیاری

در مورد s10 همین بالا یکی نظرش رو گفته ...منم موضوعی که تو یک تاپیک دیگر گفته بودن رو انعکاس دادم....همچنین تو تاپیک بالا و چند تاپیک دیگر بخش نظرات در موردش موجوده که یک سرچ کوچولو تو بخش بزنی راحت پیدا می کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

باسلام و خسته نباشید . چند سوال دارم که اگر به آنها پاسخ دهید مرا مدیون خودتان می کنید . چون می خواهم اواخر هفته /اینده یک پنل G10 بخرم که تو شهر ما قیمتش به 5/1 رسیده .
    1- آیا بهترین مدل پلاسمای سامسونگ مدل 50 اینچ B690 است یا یک مدل دیگر .

2- اگر بهترین مدل پلاسمای سامسونگ را با G10 از نظر کیفیت تصویر و به ویژه رنگها مقایسه کنیم چه اختلافات فاحشی میتوان یافت .

3- آیا خرید پلاسما مانند ال سی دی بدون گارانتی به صلاح است. چون مغازه ای در شهر مان داریم که اکثر مدل ها را بدون گارانتی هم میفروشد. مثلا قیمت پلاسمای 50 اینچ B690 را 650/1 میگه
    4-خانمم به رفلکس پنلهای پلاسما خیلی گیر می دهد . آیا در یک اتاق تاریک این رفلکس بیشتر میشود یا کمتر و چون استفاده من از TV محدود به شبها میشود . از اول هم چون سینما راخیلی دوست داشتم تو خونه هم تو تاریکی فیلم نگاه می کنم
    5-آیا G10 با کابل RGB فقط تا 720P ساپورت می کند.
    6- ایا در صورت استفاده از WD MEDIA PLAYER LIVE مشکل ساپورت رزولیشن از طریق PC حل میشود.
    7-اگر با WD MEDIA PLAYER LIVE کامپیوتر را با TV به صورت شبکه در آوریم باز هم مشکل ساپورت FULL HD برطرف میشود
    درود دوست عزيز

1:دوست من b690 پلاسما نيست بلكه lcd سامسونگ هستش وكيفيت قابل قبول و نزديك به g10 درصورت كاليبره شدن صحيح داره طوري كه اشباع رنگ اون در تصاوير hd تقريبا نزديك به g10 ميشه اما در تصاوير fullhd فاصله ها بيشتر ميشه و در صحنه هاي سريع كه هرفرم با فاصله ي بيشتري وسرعت بيشتر براي نمايش نياز داره كيفيت g10 واقعا يك سرو گردن بالاتره اما در تصاوير sd به علت قدرتمندتر بودن چيپست هاي پردازش upscaling سامسونگ كيفيت بهتري داره و حالت بلور مانند g10 رو كمتر داره البته بازم تفاوت ها فاحش نيست در كل اگر گيمر هستيد و تصاوير fullhd زياد ميبينيدو در اينده براي جبران كمبود امكانات g10 پول كنار گذاشتيد و دكورشم براتون مهم نيست g10 بهترين انتخاب ممكن بافاصله ي خيلي زياد با باقيه پنل هاست .

2:دركل كيفيت پنل پاناسونيك از b650 سامسونگ هم خيلي بهتره كه اون چيزي كه من ديدم در نمايندگي ها دقت و وضوح والاخصوص اشباع و غلضت رنگها از b650 سامسونگ خيلي بهتره و عملكرد سابفيلد درايو 600hz در تصاوير سريع از پلاسما سامسونگ بسيار برتره من lcd b690 سامسونگو پيشنهاد ميكنم بجاي پلاسما b650

3:قيمت پلاسما b650 در سايز 50 =2,089,000 خوب خودتون قضاوت كنين ايا شما براي گارانتي 400.000 ميديد يا نه تازه من نميدونم در محل زندگي شما نمايندگي سامسونگ چند ميده چون تو مشهد 2.250.000 هستش

4:رفلكس پنل هاي plasma در نور خودشونو مشخص ميكنن و در شب هيچ اثري از اونها وجود نداره مگر نور لامپ اما يك محافظ خوب دربرابر ضربست طوريكه مقاومتش بسيار بسيار بالاتر از صفحه lcd هستش

نكته مهم اينكه چون شما در شب از تلوزيون استفاده ميكنيد من به طور قاطع ميتونم بگم هيچ hdtv به جز g10 و v10 نميتونن با اين قيمت چنين سطح مشكي توليد كنن رقباشون تنها b8500 بسيار گرانقيمت و kuro سلطان والبته بشدت گران(حدود7 ميليون) هستن.تصاوير توليدي يك پلاسما در شب به شكل خارقلاده اي افزايش پيدا ميكنه چون اولا اين پيكسلها نورشونو خودشون توليد ميكنن و شكل مصنوعيه lcd رو ندارن دوما سطح باز توليد رنگ مشكي كه از مهم ترين شايد مهم ترين المان كيفيت تتصوير هستش با هيچ پنلي جز v10 در ايران قابل مقايسه نيست وبسيار بسيار تصاويرو زيباتر از يك lcd نشون ميده.

در تصوير زير

در محيط اكثر فروشگاها نور زياد باعث زيباتر نشون دادن پنل هاي lcd ميشه

اما در نور عادي خونه كه از 100 الي 200 لوميكس بيشتر نميشه

خوب حال خودتون توي تاريكي شب كه نور به 2 تا 10 لوميكس ميرسه تاميم بديد
    Last edited by ramincybran; 20-02-2010 at 00:30.

7. 8 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تشکر ویژه . بسیاز عالی بود .
    فراموش نمیکنم این محبت شما را

9. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود دوست عزيز

1:دوست من b690 پلاسما نيست بلكه lcd سامسونگ هستش وكيفيت قابل قبول و نزديك به g10 درصورت كاليبره شدن صحيح داره طوري كه اشباع رنگ اون در تصاوير hd تقريبا نزديك به g10 ميشه اما در تصاوير fullhd فاصله ها بيشتر ميشه و در صحنه هاي سريع كه هرفرم با فاصله ي بيشتري وسرعت بيشتر براي نمايش نياز داره كيفيت g10 واقعا يك سرو گردن بالاتره اما در تصاوير sd به علت قدرتمندتر بودن چيپست هاي پردازش

خوب حال خودتون توي تاريكي شب كه نور به 2 تا 10 لوميكس ميرسه تاميم بديد

دوست عزیز تشکر میکنم از اینکه مرا از دودلی در آوردید.

من تصمیم خودم را برای خرید g10 'گرفتم و هفته آینده میخرمش.

اتفاقا قیافه برایم اصلا مهم نیست . آواتاری که می بینید دختر 11 ماهمه که در آینده نزدیک شوتهای جانانه ای از طریق انواع اسباب بازی ها به سمت پنل خواهد داشت ( فامیل بهش لقب زلزله دادن ) موقعی که اون سوالات را براتون تایپ میکردم از زیر پاهام رد شد و کامپیوتر را رستارت کرد و فلنگو بست ضمنا ما اصلا تلویزیون ایران را نگاه نمیکنم و فیش آنتن رو هم از خونه از بیخ و بن حذف کردم . فقط یه سوال دیگه و مزاحمتون نمیشم

----- من بسیار قدیمی و کهنه است و باید عوضش کنم. از طرفی یک سینمای خانواده هم نیاز دارم . کل بودجه ام 100/2 تا 200/2 است
    آیا یک ----- خوب میتونه خودش upscaling قوی روی تصاویر sd ماهواره انجام بده و این ضعف را ذر g10 جبران کنه . اگر هست بهترینش کدامست ؟
    بالاخره چون استفاده بیشتر من از ماهواره است چه راه حلی برای حل این مشکل در g10 پسشنهاد می کنید که با بودجه من عملی باشد؟
    Last edited by dada_zebel; 20-02-2010 at 01:58.

11. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز تشکر میکنم از اینکه مرا از دودلی در آوردید.

من تصمیم خودم را برای خرید g10 'گرفتم و هفته آینده میخرمش.

اتفاقا قیافه برایم اصلا مهم نیست . آواتاری که می بینید دختر 11 ماهمه که در آینده نزدیک شوتهای جانانه ای از طریق انواع اسباب بازی ها به سمت پنل خواهد داشت ( فامیل بهش لقب زلزله دادن ) موقعی که اون سوالات را براتون تایپ میکردم از زیر پاهام رد شد و کامپیوتر را رستارت کرد و فلنگو بست ضمنا ما اصلا تلویزیون ایران را نگاه نمیکنم و فیش آنتن رو هم از خونه از بیخ و بن حذف کردم . فقط یه سوال دیگه و مزاحمتون نمیشم

----- من بسیار قدیمی و کهنه است و باید عوضش کنم. از طرفی یک سینمای خانواده هم نیاز دارم . کل بودجه ام 100/2 تا 200/2 است
    آیا یک ----- خوب میتونه خودش upscaling قوی روی تصاویر sd ماهواره انجام بده و این ضعف را ذر g10 جبران کنه . اگر هست بهترینش کدامست ؟
    بالاخره چون استفاده بیشتر من از ماهواره است چه راه حلی برای حل این مشکل در g10 پسشنهاد می کنید که با بودجه من عملی باشد؟
    خواهش ميكنم دوست عزيز محبت داريد

پس اين اواتار دخترتونه خدا نگهش داره . صورتش داد ميزنه چيكارس

براي سولات رسيور بهتره از بخش مربوط به خودش سوال كنيد چون من در اين موارد سر رشته اي ندارم دوست عزيز . اونجا كاربراي واقعا حرفه اي تو اين زمينه ها هستن كه ميتونن كمكتون كنن.

جدا از اينها براي رفع كمبود هاي g10 شما ميتونين western digital مدل live رو درنظر بگيريد كه قدرت پنل g10 به بينهايت ميرسونه.

13. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

کدوم مدل پلاسما usb داره؟ من 800 تومان دارم کدوم مدل رو بگیرم؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این رابط صدای digital audio out کدوم منظورشونه ؟؟؟؟؟؟
    هم تو سامسونگ هست هم تو پاناسونیک و برای اتصال سینما هم استفاده میشه ولی هیچکدوم تو دفترچه سر فیش رو نزاشتن.....
    حالا موندم سر رابطش TOSLINK است یا S/PDIF

ظاهرشون هم فرقی نداره زیاد ظاهرا

البته از لحاظ استاندارد متفاوتن
    حالا برای متصل کردن تلویزیون به سینما کدوم رو باید وصل کرد؟ نام دیگری هم این رابطا دارن؟

اینم نقل قول می کنم چون بدرد g10 دار ها می خوره
    بايد از رويه خود تي وي دكمه -vol رو بگيري بعد از اينكه ولوم صفر شد از رويه كنترل سه بار دكمه recall رو بزن بعد يه منو مياد سمت چب بالا حالا ميتوني با دكمه هاي 2 و 3 از رويه كنترل در منو حركت كني دكمه ok رو بزن منوي srv tools مياد حالا برو رويه PT:000:000:000 در رو به رويه اين PT يه كادر خالي هست بر رويه اون و دكمه MUTE رو 3 ثانيه نگهدار الان زمان كاركرد تي وي نوشته شده
    Last edited by zed2; 24-02-2010 at 13:57.

16. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •