درود دوست عزيز
1:دوست من b690 پلاسما نيست بلكه lcd سامسونگ هستش وكيفيت قابل قبول و نزديك به g10 درصورت كاليبره شدن صحيح داره طوري كه اشباع رنگ اون در تصاوير hd تقريبا نزديك به g10 ميشه اما در تصاوير fullhd فاصله ها بيشتر ميشه و در صحنه هاي سريع كه هرفرم با فاصله ي بيشتري وسرعت بيشتر براي نمايش نياز داره كيفيت g10 واقعا يك سرو گردن بالاتره اما در تصاوير sd به علت قدرتمندتر بودن چيپست هاي پردازش
خوب حال خودتون توي تاريكي شب كه نور به 2 تا 10 لوميكس ميرسه تاميم بديد
.gif)
دوست عزیز تشکر میکنم از اینکه مرا از دودلی در آوردید.
من تصمیم خودم را برای خرید g10 'گرفتم و هفته آینده میخرمش.
اتفاقا قیافه برایم اصلا مهم نیست . آواتاری که می بینید دختر 11 ماهمه که در آینده نزدیک شوتهای جانانه ای از طریق انواع اسباب بازی ها به سمت پنل خواهد داشت ( فامیل بهش لقب زلزله دادن
) موقعی که اون سوالات را براتون تایپ میکردم از زیر پاهام رد شد و کامپیوتر را رستارت کرد و فلنگو بست.gif)
ضمنا ما اصلا تلویزیون ایران را نگاه نمیکنم و فیش آنتن رو هم از خونه از بیخ و بن حذف کردم . فقط یه سوال دیگه و مزاحمتون نمیشم
----- من بسیار قدیمی و کهنه است و باید عوضش کنم. از طرفی یک سینمای خانواده هم نیاز دارم . کل بودجه ام 100/2 تا 200/2 است
آیا یک ----- خوب میتونه خودش upscaling قوی روی تصاویر sd ماهواره انجام بده و این ضعف را ذر g10 جبران کنه . اگر هست بهترینش کدامست ؟
بالاخره چون استفاده بیشتر من از ماهواره است چه راه حلی برای حل این مشکل در g10 پسشنهاد می کنید که با بودجه من عملی باشد؟