خوب انگار کسی نمیدونه جواب کیه
جواب Tidus هست که داخل بازی Final Fantasy X و F F Dissidia که به ترتیب مال PS 2 و PSP هستش
سوال بعدی رو ینفر داوطلب بپرسه
خوب انگار کسی نمیدونه جواب کیه
جواب Tidus هست که داخل بازی Final Fantasy X و F F Dissidia که به ترتیب مال PS 2 و PSP هستش
سوال بعدی رو ینفر داوطلب بپرسه
دوست عزیز با توجه به قوانین تاپیک شما خودت باید یه سوال دیگه مطرح کنی
سوال بعدی رو ینفر داوطلب بپرسه- اگه شخص برنده, بدونه که به هر دلیلی امکان طرح سوال یا راهنمایی کردن در زمان مشخص شده رو نداره, میتونه انصراف بده تا کاربر دیگه ای, این وظیفه رو به عهده بگیرهدوست عزیز با توجه به قوانین تاپیک شما خودت باید یه سوال دیگه مطرح کنی
درسته که شخص برنده نداریم ولی چون طراح سوال خود ایشونن, هرکسی که مایل بود و وقتش رو داشت میتونه سوال بعدی رو طرح کنه
بسیار خوب چون طراح سوال خودشون درخواست کردن من که فعلا اینجا حضور دارم داوطلب طرح سوال بعدی میشم
سوال بعدی اینه:
1-در بازی اکشن سوم شخص
2-یک حیوون با وفا داره
3-جنسیت کارکتر مورد نظر مرده
(دوستان اگه اسم بازی رو هم بگن قبوله)
Last edited by underworld; 23-12-2009 at 20:02.
جک هستش که سگ با وفایی هم داره در بازی Deat to Rithe فک کنم درست نوشتم. اسم بازیو.
بله اما اسم بازیش Death to Rights هستش
ببینم من زیاد تابلو راهنمایی میکنم؟!!! همیشه یه نفر سریع جواب میده!![]()
یک مسئله ای که وجود داره, اینه که, وقتی تعداد کارکترها زیاد بشه, دوستان رو برای مطالعه نام اونها دچار مشکل میکنه و...بهتر نیست اسم کارکترهایی که توی مسابقه عنوان شده رو توی پست اول بزارید که یک شخصیت دوبار در مسابقه نباشه و طراح سوال بدونه که فلان شخصیت قبلا بوده و یک شخصیت جدید مطرح کنه (در ضمن اینجوری باعث میشه همیشه پست اول خونده بشه و قوانین جدید رو همه بدونند)
خوبه, فقط زمانش رو 3 ساعت و فرد بعدی رو هم هر کسی که مایل بود قرار میدیم تا از اتلاف وقت بیشتر جلوگیری بشه (البته اگه دوستان دیگه هم موافق باشند) نیمه شبها هم, استثنا قرار میدیم چه برای این موضوع و چه برای راهنمایی کردنلطفا این قانون هم اضافه بشه که یک شخص برنده حداکثر مثلا 6 ساعت (بجز نصفه شبا) اجازه داره که بیاد و سوال بعدی رو مطرح کنه مگرنه نفر دومی که جواب داده بود باید سوال بپرسه
و اگه نفر دومی هم وجود نداشت!...اونی که قبلا سوال پرسیده بود بیاد یه سوال دیگه بکنه
مورد زیر هم اصلاح شد
- اگه طراح سوال, بدونه که به هر دلیلی امکان طرح سوال یا راهنمایی کردن در زمان مشخص شده رو نداره, میتونه انصراف بده تا کاربر دیگه ای, وظیفه طرح سوال رو به عهده بگیره
ما که مدرسه داریم چکار کنیم؟!!!خوبه, فقط زمانش رو 3 ساعت و فرد بعدی رو هم هر کسی که مایل بود قرار میدیم تا از اتلاف وقت بیشتر جلوگیری بشه (البته اگه دوستان دیگه هم موافق باشند) نیمه شبها هم, استثنا قرار میدیم چه برای این موضوع و چه برای راهنمایی کردن
مثلا خود من امروز تا ساعت 4 کلاس داشتم برای همین نتونستم به فروم سر بزنم
ای بابا.....3 ساعت شد ولی هنوز برنده سوال طرح نکرده!
کسی به غیر از من نیست سوال طرح کنه یا خودم باید دوباره سوال مطرح کنم!؟
سوال
خب شخص مورد نظر من.
1-بازیه سوم شخصه.
2-همه جور قدرتی تو دستاش .و بدنش داره
3-شکلو شمایلش شبیح الطایر هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)