خدمت دوستان و اساتید محترم،
به نظر من که یک کاربر متوسط هستم تجربهﯼ داشتن حدودا 2.5 ماه این مدل یعنی فول ال ای دی شارپ (یا همون بکلایت ال ای دی) رو برایتان مینویسم:
• رنگها را نسبت به هم جالب نشان میدهد ولی مشکی سطحی است و اصلا عمیق نیست، به عبارتی خوب جیغ نشان میدهد و از لحاظ برایتنس به نظر من خیلی عالی است.
• تحرک و موشن با توجه به 100/120 هرتز بودن در حد فیلمهایی که تحرک خیلی بالایی ندارند خیلی خوب است، ولی فوتبال رو با کیفیت اس دی خوب نشان نمیدهد، و در حالت فول اچ دی امتحان نکردم.
• تنظیمات پروفشنال تصویر دقیقی دارد، بخصوص که گرافیک منوی زیبایی دارد.
• صدا از متوسط هم پایینتر است با اینکه تنظیمات اولیه و اس آر اس دارد.
• فریم یا قاب پنلش از نظر زیبایی نسبتا خوب و متوسط رو به بالاست هر چند که وقتی از کنار به امتداد افقی فریم نگاه میکنیم در بعضی قسمتها فرو رفتگیهای محسوسی نسبت به مدلهای دیگر برندها میبینیم که در نور روز بیشتر تو چشم میزد.
و اما بعد از 2 ماه استفاده، پنلش مشکل پیدا کرد، آنهم روز اول عید.
روز دوم عید زنگ زدم خدمات مادیران، شخصی شرح ماوقع رو نوشت و گفت هفتم عید کارشناسمون رو برایتان میفرستیم. (البته از حق نگذریم که توقع نداشتم کسی گوشی را هم بردارد چه برسه به اینکه فرم پر کنه).
روز هفتم فروردین، کارشناس ضمن بازدید عیب رو تایید کرد و از آن چند عکس گرفت و گفت چون تعمیرکاران مجرب ما 15 فروردین میآیند تا آن موقع صبر کنید. به ایشان اعتراض کردم که این پنل ژاپنی به این زودی و به اینصورت باید خراب میشود؟ و گفتم که بجای تعمیر تاکید من بر تعویض است، گفت در شرح بازدید مینویسم.
روز 15 فروردین با خدمات تماس گرفتم گفتند که یا تعمیر یا تعویض با اسمبل ایران، که من معترض شدم که دستگاهم مالزیایی است و عین همون رو میخواهم. گفتند که موجود نداریم...
با واحد رضایت مشتری یا همون بررسی شکایات تماس گرفتم، خیلی خوش برخورد گفتند که حق باشماست پیگیری میکنیم و بعد با شما تماس میگیریم. بعد از ساعتی تماس گرفتند و گفتند که چون گارارنتی تعویض دو هفتهای موعدش گذشته اصلا باید تعمیر کنیم ولی چون واحد خدمات گفتند که مورد عیب طوریست که باید پنل تعویض شود رضایت به تعویض با اسمبل ایران دادهاند، حالا میگویید چه کنیم؟
با توجه به اینکه پس از مواجه شدن با این عیب من مقالات بسیاری در سایتهای مختلف خواندم متوجه شدم که در زمان خرید فروشنده به عنوان پنل ال ای دی آنهم از نوع فولش اصرار داشت و دقیقا به همین نکته با اعتراض مجدد به واحد شکایات تماس گرفتم و بحث مفصلی شد و میگفتند که ما میگوییم فول ال ای دی چون همین هم هست، ولی من گفتم که شما و فروشنده نمایندگی رسمی شما بایست میگفت فول بکلایت ال ای دی، نه اینکه پنل رو به جای ال سی دی، ال ای دی معرفی کنه و اگر نمایندهﯼ رسمی فروش شما در زمان خرید چنین میگفت من نمیخریدم.. الآن هم یا مبلغ فاکتور خرید را پس دهید یا یک آکبند مالزی. خلاصه اینکه یا نتایج بحث رو قبول کردند یا از شر من میخواستند راحت شوند یا هر دو، گفتند که درخواست شما را قبول میکنیم. فردای آنروز تماس گرفتم گفتند که یک آکبند مالزیایی از کارخانه یا نماینده فروش تهیه میکنیم و با دستگاه پنل معیوب تعویض میکنیم.. منهم که بر طبق مثل مارگزیده از ریسمون سیاه و سفید هم میترسه گفتم که من ریسک استفاده مجدد رو نمیکنم، گفتند که میتوانی آکبند را به نماینده فروش بفروشی.. که همین هم شد.. یعنی نمایندهﯼ فروش با کسر سود خود از مبلغ فاکتور و به قیمت خرید از کارخانه از من برداشت.
نکتهﯼ قابل توجه برخورد و پیگیری بسیار عالی و قایل تقدیر قسمت رضایت مشتری و داشتن حوصلهﯼ بسیار در ارتباط با مشتری است که واقعا من در ایران هیچ جا برنخوردم.. البته با توجه به تجارب شخصیم میگویم. ولی تجربه بسیار بدی در استفاده از این مدل جدید داشتم و طی تحقیق از منابع دیگر متوجه شدم که چندین مورد دیگر هم وجود داشته که به تعویض انجامیده، ولی اینکه چه درصدی از این مدل پنلش خراب میشه به عهده خود مادیران است و من چیزی نمیدانم چون اطلاعات آماری در اختیار ندارم و قضاوت کلی هم نمیکنم.
صادقانه بعضی موارد مزیت و عیب دستگاه، و همچنین موارد وارانتی و گارانتی و برخورد مسولین رو خدمت دوستان عرض کردم تا تصمیم خرید دوستان با اطلاعات کاملتری باشد. اگر سوالی بود در خدمتم.
و اما رفتم سر جای اول، واقعا برای خرید مشکل دارم و نمیدانم چه مدلی و از چه برندی بخرم..؟ هر چند که بیشتر تاپیکها رو خوندم و تمایلم به پاناسونیک G10 بود که این اواخر پیشنهاد صبر کردن دیدم.
با توجه به تجربهای که داشتم موارد گارانتی تعویض و تعمیر هم به شرایط قبلی اضافه شد.
آیا تاپیکی در مورد گارانتی برندهای مختلف در ایران داریم و من ندیدم؟