یعنی منتنها کسی هستم که از روی زمین فیلم نگاه میکنه؟؟؟؟؟؟
درضمن 5800 دوربین عکاسی بسیا ضعیفی داره.مثلk750
یعنی منتنها کسی هستم که از روی زمین فیلم نگاه میکنه؟؟؟؟؟؟
درضمن 5800 دوربین عکاسی بسیا ضعیفی داره.مثلk750
Last edited by inno3d; 23-12-2009 at 22:12.
حالا اینجا بحث میبایلو اینا که نسیتبیحیال این موضوع
بعد از روی زمین با زاویه 170 خیلی فرق میکنه از روی زمین دیگخ نهایت 120 یا دیگه اندش 150! نه 170!!!
یک بار گفتم باز هم میگم زاویه دید چیزه مهمی نیست که ادم یخواد روش حساس بشه. مثلا اگر از پایین کیفیته مانیتور کم میشه یه راهه حله ساده برایه این مشکل هست و اون اینکه سره پنل را یکم بیارین پایین . جایی که تو قران ننوشته که پنل برایه همه امور یک زاویه داشته باشه؟
سلام
پنل نهایت 30 درجه به سمت پایین خم میشه.
لطفا اگه اطلاعات درستی در یک زمینه نداری از بیان ان خودداری کنید چوم باعث گمراهی افراد ناآگاه میشه.
در ضمن زاویه دید از مهمترین فاکتورهای ارزیابی یک مانیتور میباشد.
اگه یه مقدار شما اطلاعات داشتی متوجه میشدی که پنل حداکثر 5 درجه نسبت به حالته flat پایین میاد نه 30 درجه!
کدوم مدل؟ کدوم برند؟
من 30 درجه رو برای بهترین حالت گفتم .
خودم شخصا دیدم بعضی از مدل های ال جی رو که از 30 درصد هم بیشتر خم میشند .
مدلشو دقیق یادم نیست.
پاساژ ایران (همکف اون قسمتی که مانیتو رهای الجی رو برای نمایش گذاشتند.)پایینترین مانیتور سمت راستم یه مدل دیدم حدود 60 درجه خم میشد .
وبرای 23700 هم همون حدود 5 درصد.
که اگر زاویه دید23700 کم بود اون 5 درجه هم توفیقی نمیکرد(اصل صحبت منم همین بود)
Last edited by inno3d; 24-12-2009 at 16:07.
اینی که شما میگید crt هست یا lcd ؟ چون در lcd تا زاویه 5 درجه مانیتور حالته ارگونومیک داره. بنده هم در تهران نیستم که اون موردی که شما میگیدو ببینم
lcd.
بله برای پایه های عادی که زیر مانیتور تعبیه میشه .
بعضی مدل ها(من فقط lg رو از نزدیک دیدم)پایه از پشت به مانیتور متصل میشه.
خوب این دوستمون به شدت به نظر میرسه که فن بوی سامسونگ هستند و له تنها عامل برتری 23700 بر 2261 چسبیدن در صورتی که کلی از برتری های 2261 رو ندید گرفتیند نظیرر رنگ سیاه واقعی تر و اون مشکل باگ رنگ سبز در 23700 و قیمت i پایینتر 2261 داشتن پورت hdmi و....
من موندم کدوم آدم عاقلی مانیتور رو میزاره لبه میز بعد یه فیلم میزاره میره کله موبارک رو میزاره زیر مانیتور فیلم ببینه
شایدم میخاد به فیلم افکت بده یه بار از 170 راست نیگا میکنه یه بار چپ بعد خسته شد مانیتور رو میخابونه از زیر نیگا میکنه
میخای یه بارم برو از پشت پنل فیلمو نیگا کن شاید از پشت قشنگ تر باشه
والا ما یه 2261 گرفتیم
از چپ و راست هم نیگا کردیم زاویه دیدش در حد معقول خوب بود
دیگه نرفتم از پشت نیگا کنم ببینم از اونجا هم تصویر میده یا نه
فقط یه کم نورش زیاد بود که اونم تنظیم کردم خوب شد
چیزی که هست متنها در حالت عادی یه خورده ریز به نظر میاد که تو 23700 به خاطر سایز احتمالا بزرگتره
شاید لازم باشه یه کم تو تنظیمات ویندوز دست ببری تا سایز متنها بزرگتر بشه
شایدم دو سه روزه به این قضیه عادت کنی
حالا هی برو کلتو بزار زیر مانیتور فیلم ببین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)