حالا نمیشه تکی شرکت کرد؟!
به صورت انفرادی.!![]()
حالا نمیشه تکی شرکت کرد؟!
به صورت انفرادی.!![]()
اينا رو كي ميتونه بخونه :(لينك پست قبل)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا اينجوري شده ؟
نه بابا . دل بخواهی که نیست . قانونش همینه .
ای بابا . به عنوان یه دانشجو شما نباید به زبان چینی هم مسلط باشین ؟
دو عدد M و N داده میشه که شما باید یه ماتریس M * N تشکیل بدین و A تا Z رو به صورت ساعتگرد چاپ کنین . همون طور که در مثال دیده میشه .
راست میگن با این همه استاد های سخت گیر و پیچون شما باید به همه ی زبان های زنده دنیا تسلط ذاشته باشی.
با تشکر
این برنامه ای هست که من براش نوشتم . البته سورسش نیست . فقط فایل exe . دو تا عدد بدین و نتیجه رو چک کنین تا همه چی گیرتون بیاد که چیکار باید بکنین .
چينيه ؟ من فكر كردم ژاپني هستش
من چون east asian languages رو نصب نكرده بودم نتونستم بخونم , وگرنه ...!
به خاطر همين تويه پست قبل گفتم : "چرا اينجوري شده" فك كردم بهم ريخته.
از توضيحاتتون ممنونم, و از وقتي كه ميزاريد.
سلام خدمت اساتيد.
عجب سوال قشنگ و سختيه !!!
من كارايه اوليش رو كردم سورس رو ميزارم , كسي خواست استفاده كنه و درگير مسائل ابتداييش نشه.
البته توضيح هم داره , كه احتمالا شفاف نيست, اخه نوضيحات رو برا خودم نوشتم.
---
سوالم اينه كه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدx,y رو ميشه با define هم تعريف كرد يا نه ؟؟
---
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نمیشه . باید از تخصیص حافظه پویا استفاده کنین . یه راهنمایی می کنم . تو ساده ترین دید نسبت به مسئله می تونین از حلقه تودرتو به این صورت که چهار تا حلقه داخل یدونه حلقه هست استفاده کنین .
به روی سوال دقت کنین . یه حلقه برای اینکه از سمت چپ به سمت راست بره . یکی برای اینکه از بالا به پایین بره . یکی برای از راست به چپ رفتن و دیگری از پایین به بالا رفتن .
به چه كاري مياد ؟
برا اين كه تعداد چپ و راست و بالا و پايين رفتن رو مشخص كنه ؟
منم این مساله رو حل کردم، الگوریتمم همینی هست که sin2x=2sinxcosx گفت چهار تا حلقه تو یک حلقه
برام عجیبه که تو ++Visual C بعد گرفتن دو بعد آرایه نمیشه یک آرایه دو بعدی با این اندازه ها درست کرد ولی تو ++g میشه![]()
Last edited by hoax3r; 13-01-2010 at 17:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)