کی میگه دل خراب میشه و....
اتفاقا بیشترین مراکز خدمات پس از فروش و تعمیر مال دله
ایسوس خوبه ولی نسبت به دل خیلی ضعیفتره
الان 1555 را با سی پی یو 2.8 میتونه حد ود 1200000 بخری
کی میگه دل خراب میشه و....
اتفاقا بیشترین مراکز خدمات پس از فروش و تعمیر مال دله
ایسوس خوبه ولی نسبت به دل خیلی ضعیفتره
الان 1555 را با سی پی یو 2.8 میتونه حد ود 1200000 بخری
برد وایرلس 1555 چقدر است؟؟؟
من خاستم از شبکه وایرلس که در شهرمان هست استفاده کنم ولی شرکت ارائه دهندش گفت وایرلس همه لپ تاب ها ضعیفه و بردشون کمه و باید یک انتن روی پشت بام بگذاری و یا از یک مودم وایرلس اکسترنال قوی بطور مجزا استفاده کنی؟؟؟
همچین چیزی صحت داره؟؟؟؟
به خدا ما تو اونجا یادمونه از وسط دانشگاه به وایرلس دانشگاه وصل میشدیم
نه انتنی بالا سرمون بود
نه خودمون انتن بودیم
نه مودمی داشتیم!
کی همچین حرفی زده؟
پس همه چی رو در نظر بگیریم میگی همین رو بگیرم؟
کم نیاره یه وقت تو کارهاما!
مودم هم نداره؟نه؟
1-خاب نگفتین حداکثر تا فاصله چند متری میگیره؟؟؟
2-از وسط دانشگاه تا خود دانشگاه همچین فاصله زیادی نیست از خونه تونم میتونستین وصل بشین؟؟؟؟
البته شاید این ارائه دهنده وایرلس شهر ما ضعیف بوده تقصیرو گردن لپ تاب انداخته به هر حال شما به این دو سوال بالا جواب بدید مشکل حل میشه.
من این برنامه Mobile Broadband Service را از سایت دل دانلود و نصب کردم ولی همین طور که در تصویر میبینید وقتی پوشه برنامه نصب شده را باز می کنم هیچ فایلی اجرائی در داخلش نیست
وقتی هم اون فایل WMCore را اجرا میکنم یک صفحه داس میاد و این اخطار را میده و بلافاصله محو میشه
حالا من باید بر ا ی استفاده از سیم کارت در 1555 چکار کنم؟؟؟؟؟؟
از خونه من به هیچ جا وصل نشدم که بگم اره یا نه
خوب منظور وسط دانشگاه از انتن وایرلس که تو بالای ساختمون سایت هستش منظورمه
اما درسته همچین زیاد نیست....اما تا اونجا که ما بودیم با دوستان تست میکردیم در این فضای محدود میگرفت!!
البته بگم هرچی دورتر بری مسلما دیتا ترنسفرش کمتر میشه
اما به نظر من مشکل از هممون وایرلس شهرتونه!خوب یه هزینه انصب هم میگیرن حال میکنن...چرا نکنن؟![]()
یک سوال:
چه طوری میشه فهمید که کدوم لپ تاپ سیم کارت میخوره ؟(یعنی تو مشخصات انگلیسیش چه کلمه ای نوشته؟)
با تشکر![]()
برد وایرلس به خیلی چیزا ربط داره. حتی آب و هوا.
اگر لپ تاپ شما دارای وایرلس نوع b/g باشه بردش و همچنین دریافت سیگنالهاش کمتر از سیستمی است که دارای وایرلس نوع b/g/n است. وایرلس های 802.11g که با فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار میکنند میتونند تا حداکثر 54 مگابیت بر ثانیه سرعت داشته باشند. اما ویایرلس های 802.11n که در انواع مختلف 2.4 گیگاهرتزی و 5.4 گیگاهرتزی وجود دارند میتونند تا حداکثر سرعت 50 تا 144 مگابیت بر ثانیه را پشتیبانی کنند.
از طرفی هم بستگی به فرستنده هم داره. مثلا راوتر های معمولی که قیمتی ارزون دارن معمولا بین تا 100 متر برد مفید دارند اما بعضی هاشون حتی اگر یک دیوار بین شما و راوتر باشه سرعت و آنتن رو کم میکنه. اما راوتر هایی هم داریم که برای مصارف خانگی ساخته شده اند و بردی مابین 300 تا 500 متر یعنی نیم کیلومتر را دارند. این راوتر ها اینترت خانگی شما رو به اینترنت بی سیم تبدیل کرده و اون رو میتونه به لپ تاپ شما بصورت رمزی شده بفرسته.
kiyan دوستمه که در آپارتمان روبرویی زندگی میکنه و حداقل فاصله اش با خونه من 100 متره. OSN-Wireless هم 2 تا آپارتمان با من فاصله داره که اون هم از راوتر خانگی استفاده میکنه.
اما وایرلس هایی هم هستند که برای مصارف تجاری هستند. اونها احتیاج به دکل دارند تا بتونند برد اینترنت را به کیلومتر ها برسونند. نمونه اش اینترنت WiMax است که از تکنولوژی IEEE 802.16 استفاده میکنه و کارتهای وایرلس معمولی که الان روی اکثر لپ تاپها وجود داره نمیتونه دریافت کننده WiMax باشه.
نوشته 3G Support
Dell Brand Latitude Series E5500 Model 2.5-3MB-FSB1066 CPU 4GB RAM 320 HDD DVD RW Drive 15.4 TFT LCD 4500 Intel VGA VISTA-H OS 2.8 Weight MALAYSIA Made in \SerialPort Other به ریال - 11,500,000
خوساتم بگیرمشا
دیدم یکم گرافیکش اذیت میکنه
قیفش که عالی بود
برای کارهای مهنسی منم که همش تحلیل هستش خوب بود
اما .........گرفایکش دو دلم کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)