سازگار اگه نیاره ضرر میکنه
چون الان خیلیا core i7 میخوان و قطعا به سوی تنها گزینه موجود و خوش قیمت hp2020 میروند
اگه زود بیاد و قیمتش زیر 1300 باشه اولین مشتریش خودمم......
سازگار اگه نیاره ضرر میکنه
چون الان خیلیا core i7 میخوان و قطعا به سوی تنها گزینه موجود و خوش قیمت hp2020 میروند
اگه زود بیاد و قیمتش زیر 1300 باشه اولین مشتریش خودمم......
دوست عزیز راستش من اولش صد خرید همین مدل رو داشتم یعنی HP dv6 2090 eo چون توی لپ تاپ های 15 تا 16 اینچی لپ تاپی رو که از سی پی یوی i7 استفاده کنه و کانفیگش خوب باشه پیدا نکرده بودم. اما بعدا یک مدل ایسوز پیدا کردم که خیلی شیک تر از hp 2020 است و کانفیگش هم خیلی بالاتره.
این بعضی از مشخصاتشه... من همین امشب سفارش دادم اما شاید تا دو سه روز دیگه دستم برسه.
Mobile Intel PM55 Express
Intel Core i7 720QM / 1.6 GHz up to 2.8 GHz
8 in 1 card reader
1024 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm
NVIDIA GeForce GT 240M - 1 GB DDR3 VRAM
1366 x 768 ( WXGA ) - 16" TFT - LED - HD
4 GB DDR3 SDRAM - 1333 MHz
2 Megapixel Camera
Mouse, keyboard, touchpad, AI Touch Media
اسم مدلش هم دقیقا اینه...
Asus M60J-JX019V
اینم فیلمش تو یوتوب حتما اینو ببین خیلی چیزه شیکی داده بیرون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
ولی اسوس برند گرونتریه نسبت به hp و سری ideapad lenovo و اگه توی ایران با گارانتی ارائه بشه در حال حاضر بعید میدونم زیر 1600 باشه ....شما به کجا سفارش دادی؟
شما که 2020 سفارش داده بودی
بودجت بیشتر نبود
اینو چند سفارش دادی شما؟
این دیگه کی میاد ایران![]()
سلام .از اساتيد راهنمايي مي خوام.يه لپ تاپ مي خوام با قيمت حداكثر 800.000 تومان.سرعت خوب ,ال سي دي خوب و قابليت اجراي بازي با گرافيك بالا...ممنون مي شم راهنمايي كنيد.
آره عزیز من همون 2090 که همون 2020 هست رو سفارش دادم. تا بخواد 2090 برسه تو نت یه چرخ دیگه ای زدم و دیدم که این مدل ایسوز که در بالا مشخصاتش رو زدم تقریبا 1300 تا 1400 دلار قیمت داره. بعد تو یکی از فروشگاهها به اسم computercity اونو به خاطر کریسمس و سال نو میلادی 200 دلار ارزونتر خریدم که همون قیمت تموم شده 2090 برای من میشد.
اچ پی 2090 قیمت تموم شده اش با پست و ... میشد حدود 1050 تا 1100 دلار اما این ایسوز قیمت تموم شده اش برام شد همون 1100 تا 1150 دلار.![]()
خوش به حالتون
من احتمالا 1390 بگیرم
کسی این y550 را نگرفته یه توضیحی درمورد کیفیتش بده؟
بخصوص کیبوردش که به نظر کوچیک میرسه
نه اصلا این جور نیست .فقط یکمی کوچیک به نظر میاد .چون من از نزدیک با کلید هاش کار کردم.کلید های نرم و راحت و مناسبی داره .در مورد تاچ پدش هم دیکمه هاش بسار نرم هستند که من حتی تو سونی و اچ پی همچین موضوعی رو ندیدم.
یه خبر خوش .امروز که داشتم با نمایندگی سازگار چت میکردم گفت این نوت بوک موجود هست.
اما محدود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)