تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 66 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز من علاقه به ادامه این بحث ندارم خودتون متوجه شدید منظور من چی هست ...! به طور کلی خدمت شما عرض میکنم دفعه بعد اگر پستی از شما شامل نقل و قولهای Selection شده چه مثبت چه منفی از کاربرهای انجمنهای دیگه به عنوان دلیل و مدرک راجب هر وسیله و از هر برندی تو این انجمن گذاشته بشه مسئولیتش به عهده خودتون هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

کسی نیست جواب سوالای مارو بده؟
    1_زاویه دید B690 چنده ؟

زاویه دید پنل B650 بعد از 19 درجه نسبت به مرکز پنل 50 درصد افت کنتراست داره که بیشتر ناشی از افت Black Level یا سطح بازتولید رنگ مشکی پنل هست ولی رنگها ماهیت خودشون رو تا زاویه 45 درجه نسبتا خوب حفظ میکنن.

3. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

يعني با اين حساب زاويه ديد b690 برابر با 178 درجه نيست!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:29.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone

7. 3 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

بسیاری از کاربران اینترنتی خارجی معتقدند سامسونگ بی برو برگرد خرابه یا بعدا خراب میشه و برای همین به سامسونگ نمره خوبی نمیدند.
    هر گونه ایراد به مقایسه فوق قابل بررسی است
    يه برند با خصوصيات نامبرده هيچوقت نميتونه جزو برندهاي معتبر بازار اجناس الكتريكي باشه .
    فكر نمي كنم همچين قضاوتي در مورد سامسونگ صحيح باشه .

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من g10 دارم خونمون آنتن مرکزی داره شبکه های داخلیو مثل آینه میگیره خیلی کم داخلش برفک داره همسایه بقلیمون سونی w450 داره و یکی دیگه از همسایه ها سامسونگ a650 کیفیت تلویزیون ما رو شبکه داخلی از جفتشون بهتره همه همسایه ها از یه آنتن و یه سیم کشی استفاده میکنن این حرفو چون من g10 دارم نمیزنم خود همسایمون که اتفاقا دوست هم هستیم میگه تصویر g10 یه نرمی و رنگای جالبی داره ولی اصل قدرت g10 تو hd هست اگر hd مدیا پلیر دارین یا باهاش گیم بازی کنین متوجه کیفیت بالاش بیشتر میشین دوربین فیلمبرداری hd اگر داشته باشینم کیفیت فیلماش رو این تلویزیون عالیه کلا من ازش راضیم راجب مصرف برقشم ما قبلا تلویزیون 32 اینچ lcd سامسونگ داشتیم که خراب شد پول برقمون تقریبا اندازه قبله فقط 600 تومن اضافه شده تلویزیونم همیشه خونمون روشنه.

10. این کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

جناب آقای Reza.mp مطلبی رو در این تاپیک از وبسایت Hdtvtest.co.uk قرار داده بودن که متاسفانه چون قسمت اول پستشون به موضوع سرنگار چندان مرتبط نبود من مجبور به حذفش شدم ولی به رسم امانت داری چون مطلب خوبی بود من بعد از حذف قسمت اولش که بیشتر مربوط به مسائل شخصی بود بقیه مطالب ایشون رو در این پست قرارمیدم.
    با تشکر از ایشون

در بررسی که این سایت روی تلویزیون پاناسونیک G10 انجام داده به یک پسرفت جدی در کیفیت نمایش تصاویر SD برخورده که آنرا صراحتا مایه خجالت پاناسونیک میدونه. (shame)
    قابل ذکر است که تقریبا ۹۰ درصد استفاده ایرانیها از تلویزیون پلاسما به تصاویر SD منحصر میشه شامل تلویزیون داخلی و ماهواره و فیلم DVD که همگی تصاویر SD هستند.
    البته آن بخشی از این تصاویر که تحت تاثیر این ایراد قرار میگیرند ورودی های سیگنال 576i=interlaced هستند.
    با توجه به اینکه سیگنال های تلویزیون ایران به سیستم پال بصورت 576i و ۵۰ هرتز هستند این ایراد قطعا تصاویر این شبکه ها راتحت تاثیر قرار میده. در مورد سایر ورودی ها مثل ورودی از ----- ماهواره و یا dvd player مشکلی بستگی با این پیدا میکند که آن دستکاه سیگنال 576i به تلویزیون بفرستد (که معمولا می فرستند) یا اینکه آنرا deinterlace کند و به صورت 576p=progressive ارسال نماید.

مشکل تلویزیون g10 در deinterlace کردن سیگنال SD نوع 576i است. در مواردی که سیستم deinterlacing تلویزیون استفاده نشود یعنی در مواقعی که کل فرآیند upscaling تلویزیون bypass بشود این مشکل به چشم نمی رسد.

حالا خود تست:

تصویر اول:
    576i over HDMI from a Toshiba HD-E1 HD DVD player

تصویر دوم:
    576p over HDMI from a Toshiba HD-E1 HD DVD player

تصویر سوم:
    1080p over HDMI from a Sony PS3 with [DVD Upscaler] set to Normal

تصویر اول که لبه ها را نرم و نا واضح کرده خروجی معمولی سیگنال SD پال یا 576i در G10 است. تصویر ۲ خروجی 576p است و تصویر ۳ که با تصویر ۲ تفاوت کیفیتی نداره خروجی 1080p از یک دستگاه کنسول ps3 است که upscaling در سمت کنسول انجام شده و تلویزیون bypass شده.
    تشابه تصویر ۲ و تصویر ۳ نشان میده که مشکل تلویزیون در deinterlace کردن سیگنال 576i به 576p است و مشکل مربوط به upscaling نمیشه و سیگنال 576p را به خوبی upscale میکنه. متاسفانه انواع استفاده های ما در ایران سیگنال ورودی به صورت 576i است.

اینم لینک منبع اصلی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا این منبع در انتها یک پاراگراف داره که میگه اگر چاره ای جز تصاویر SD روی G10 نداشتید با مشکی عمیق و رنگ طبیعی و وضوح حرکتی حواستان نا حد زیادی ممکن است از ناواضح شدن لبه ها پرت بشود. قطعا برای خیلی از ما که به جزییات توجه داریم به این راحتی که گفته شده نیست و بیشتر خواسته دلگرمی بده. این با چیزی که برخی دوستان میگن که نرمی تصویر فقط درصد کمی از کیفیت را تشکیل میده و به چشم نمیاد متفاوت است.

برای اینکه این قضیه هم روشن بشه دو تا مثال تصویری از مدل V10 که بعد از G10 آمده و دوستان براش لحظه شماری میکنندارایه میکنم. ظاهرا پاناسونیک این اشکال تصاویر SD در deinterlacing را در مدل v10 هم اصلاح نکرده:

تصویر اول روی پلاسما پاناسونیک
    Simon Cowell in Britain’s Got Talent, displayed on Panasonic V10 plasma

تصویر دوم روی یک led tv سامسونگ
    Simon Cowell in Britain’s Got Talent, displayed on Samsung F96 LED-based LCD

برای اینکه خوب متوجه افت بشدید نگاهی به راه راه های روی کت این آقا در عکس پایین بندازید. این راه راه ها کلا در تصویر اول حذف شده و قابل دیدن نیست. هاشور های داخل یقه هم به همین نسبت.
    اینم لینک منبع برای V10 که باز هم روی SD مشکل داره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب این جزییات قطعا از فاصله چهار متری مشخص نیست اما از فواصل متوسط مثلا دو متری فابل دیدن خواهد بود. ضمنا این دو مدل G10 وV10هر دو مدل اروپایی TXبودند که با توجه به اینکه در اروپا هم تیونر های تلویزیونی سیستم پال دارند و کلا شرایطشان مشابه با ایران است به مدل ایرانی خیلی نزدیک است. برای مدل THهم که ایران آمده هر جا دیدم در مدل استرالیایی TH G10A هم این مشکلات موجود است و فرقی با TX ندارد.
    Last edited by *Alucard*; 07-11-2009 at 15:33.

12. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تصویر اول روی پلاسما پاناسونیک
    Simon Cowell in Britain’s Got Talent, displayed on Panasonic V10 plasma

تصویر دوم روی یک led tv سامسونگ
    Simon Cowell in Britain’s Got Talent, displayed on Samsung F96 LED-based LCD

برای اینکه خوب متوجه افت بشدید نگاهی به راه راه های روی کت این آقا در عکس پایین بندازید. این راه راه ها کلا در تصویر اول حذف شده و قابل دیدن نیست. هاشور های داخل یقه هم به همین نسبت.
    عجب نافرمه، خیلی افتضاح Upscale کرده کلاً سامسونگ های سری 6 و LED هاش تو تصاویری که قرار Upscale بشن عالی هستن.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •