اییییییییییییییییییوووووو وول بده واسه ایکس باکس لایو من اگه تا اون موقع مایکروسافت پوینت بگیرم میخرمش![]()
اییییییییییییییییییوووووو وول بده واسه ایکس باکس لایو من اگه تا اون موقع مایکروسافت پوینت بگیرم میخرمش![]()
ایول .رضا جان من 3 بار توانستم مرحله demo رد کنم
برای دنلود بازی های من می تونی به وبلاگ ام یک سر بزنی
parvizb.blogfa.com
رفتم کافی نت حتما میدانلودمش بازیتو .
از بچه ها امار گرفتم گفتن بازی فقط باید با Xna ساخته شده باشه که بشه بدی ایکس لایواییییییییییییییییییوووووو وول بده واسه ایکس باکس لایو من اگه تا اون موقع مایکروسافت پوینت بگیرم میخرمش![]()
![]()
آقا بازی رو دان کردم و اجرا ولی انقدر رزولوشنش پایین بود هیچی معلوم نمیشد و فقط به زور منو رو دیدم که سه بعدی بود و رو About میزدم یه سری نوشته اونور میومد و هیچ تنظیماتی نداشت رزولوشنشو درست کنم برای همینم بازی به این قشنگی اصلاً قابل تحمل نبود.
حتماً اگه تونستم تو یه مانیتور کوچیک اجراش میکنم که زیاد کش نیاد و حداقل بتونم مرحله رو برم.
ها ای xnaکه وگفتی یعنیییییییییییی چه؟![]()
Xna یه کتابخانه ی visual studio هست ، همون که آقای بهرامی باهاش Bo رو ساخته من تازگی دانلودش کردم اگر خواستید بگید لینکشو بهتون بدم..
مرسی
بده لینکو
ادیت:این همین visual studio light swichه؟ اگه اینه من دارم دان میکنم
Last edited by soha is the beSt; 27-10-2010 at 15:50.
این سایتش هست :
اینم لینک دانلود نسخه 3.1 البته جدیدترین نسخش4 هست که ویژوآل 2010 میخواد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نسخه ویژوآل 2008 میخواد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو بچ تو این بازی بازیکن چه کاره هست ؟
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام دوستان
رزولیشن 1024*768 همچین پایینم نیستا !! رزیدنت 5 رزولیشنش از این بالاتر نمیرفت ! به هر حال ممنون که دانلود کردیدآقا بازی رو دان کردم و اجرا ولی انقدر رزولوشنش پایین بود هیچی معلوم نمیشد و فقط به زور منو رو دیدم که سه بعدی بود و رو About میزدم یه سری نوشته اونور میومد و هیچ تنظیماتی نداشت رزولوشنشو درست کنم برای همینم بازی به این قشنگی اصلاً قابل تحمل نبود.
حتماً اگه تونستم تو یه مانیتور کوچیک اجراش میکنم که زیاد کش نیاد و حداقل بتونم مرحله رو برم.
یعنی چی بازیکن چه کاره است ؟!برو بچ تو این بازی بازیکن چه کاره هست ؟![]()
من که نمیتونم دانلود کنم و از این عکس هایی که هست محتوای بازی معلوم نیست (بیشتر شبیه screen server میمونه ) خواستم بدونم شما در بازی چکار میکنید محتوای بازی چی هست ؟ باید توپرو ببری تو سوراخ یا آدم بکشیگاوصندوق باز کنی یا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)