تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 180 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اگه به نظر شمامشکلی نداره پس:
    خوب سخن شما منطقیه ولی اگه توجه کنی هر موتور بازی به طور خاص و روشهای خودش هر بافت یا هر چیز دیگه ای از بازی(اعم از نور.فیزیک و...) پردازش میکنه و همین باعث میشه که اون موتور در بعضی از قسمتها و مثلا lighting یا پردازش عمق بافتها و یا حتی طیف رنگی که قراره توی بازی استفاد بشه متفاوت عمل کنه مثلا چیزی که به طور مشهود در همین موتور cry engine نسبت به موتورهای دیگه وجود داره به طوری که هر بازی که تا حالا با هر موتور بازی ساخته شده به هیچ وجه در نوع طبیعی بودن نور محیط و افکتها و یا میزان طیف رنگ محیط نتونسته با cry engine رقابت کنه یا مثلا همین موتور unreal 3 به نظر من به شدت در نور پردازی و حتی فیزیک و شبیه سازی انفجار ضعیف عمل میکنهولی به جاش توی شبیه سازی چهره افراد تقریبا بی رقیبه(توی بتمن هم در اصل با گالری که توی قسمت extras ایجاد کرده بودند مثلا میخوستند همین رو به رخ بکشن)
    خوب سازنده های هر موتور هم با توجه به توانایی هایی که موتور بازیشون داره میرند وبهترین محیط رو براش انتخاب میکنند به طوری که مثلا cry engine حداکثر بازدهی خودش رو توی محیطی شبیه crysis میده و مطمئن باش مثلا اگه crytek خودش رو هم بکشه هرگز نمیتونه محیط باز و open world یک شهر رو به مانند موتور گرافیک RAGE راک استار ایجاد کنه چون یه جورایی اون موتور برای این چنین محیطی در نظر گرفته نشده به خاطر همینه همینطور که قبلا گفتم اکثر بازیهایی که توسط یک موتور ساخته میشند از نظر بافت کلی محیط بسیار به هم شبیهند و اگه معمولا غیر از این بشه معمولا با یک ضایع کاری گرافیکی مواجه میشیم مثلا برای نمونه هم می تونم به همین موتور قدرتمند unreal 3 اشاره کنم که در سال 2007 میاد یک بازی به نام GOW با اون همه تمجید باهاش میده بیرون ولی سال بعدش بازی به نام turok دقیقا با همین موتور ساخته میشه(در محیطی جنگلی) که چون همینطور که گفتم چون این موتور در نور پردازی واقعا ضعیفه و از نظر فیزیک و انفجار هم ضعف داره در واقع یک افتضاح گرافیکی به تمام رو میده بیرون به نحوی که از اون زمون تا حالا دیگه هیچ بازی در این سبک با این موتور ساخته نشد و الان دیگه میشه به موتور chorme engine 4 به عنوان رقیب اصلی cry engine در این نوع بافت پردازی(البته فقط در گرافیک ونور وگرنه این موتور در فیزیک و عمق بافت ضعیفه )اشاره کرد...
    خوب یکی از دلایلل اصلی علاقه شدید من به cry engine هم همینه چون تنها موتور موجود در دنیاست که واقعا توی چهار فاکتور اساسی یه موتور یعنی:فیزیک.نور.طیف رنگ.عمق بافت هیچی کم نگذاشته
    امیدوارم که فقط سرتون رو درد نیاورده باشم
    (فقط حیف چهار خط دیگه انداحته بودم سرش می تونستم انرژیم رو روی یه نقد درست وحسابی از این بازی بگذارم)
    Last edited by mehdy.z; 22-01-2010 at 02:49.

2. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ببین دوست عزیز شما منظور منو متوجه نشدی :
    این یه چیز مشخصیه که وقتی یه موتوری شیدرهای بیشتر و Particle قویتری داشته باشه انفجارها و ... طبیعی تر میشه ! اینو هر کسی میدونه !
    بحث من سر اینه که مثلا اگه قراره موتوری در تصویر 9999999999999999 Poly رو رندر کنه این تعداد Poly میتونه هر چیزی اعم از خانه یا جنگل باشه و مثلما در جنگل تعداد بیشتری Poly وجود داره تا داخل یک شهر . پس این موتوری که تونسته جنگل با این همه Poly رو رندر کنه به راهتی میتونه محیط یک شهر رو شبیه سازی کنه .
    یه چیز دیگه هم که در بازی بازی turok گفته بودین اینه که حتما خودتون هم میدونید در یک جنگل و یک درخت همونطور که گفتم تعداد Poly ها بسیار زیاده پس اگه Unreal بتونه 500 ( عدد کم مثال زدم ) Poly رو پردازش کنه مثلما توی ساخت یک جنگل کم میاره و باید تعداد شاخ و برگ رو کمتر ومدل رو Low Poly تر ساخت . ولی شما گفته بودی چون کرای انجین جنگل میسازه نمیتونه ساختمون و یک شهر رو بسازه ! یعنی کرای انجین چون جنگل رو تونسته بسازه 100 درصد از پس شهر برمیاد چون مثلما تعداد pOLY بیشتری رو میتونه رندر کنه ! سازندگان هم دقیقا میخاستند همین موضوع رو با جنگل نشون بدند . چون اگه توی شهر میساختند ممکن بود ضعفی در ساخت جنگل در موتور وجود داشته باشه ولی حالا که توی جنگله غیر ممکنه ضعفی توی ساخت شهر داشته باشه !
    به همون دلیلی که گفتم :
    شهر : 200 Ploy
    جنگل : 5000 Poly

موفق باشی
    Last edited by Reza Azimy_RW; 22-01-2010 at 12:32.

4. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

نمیتونه ساختمون و یک شهر رو بسازه
    بابا دیگه نگفتم که نمی تونه شهر بسازه unreal جنگل ساخت اونوقت حتما cty engine هم می تونه شهر بسازه
    ولی من منظورم اینه که سازنده ها اکثرا وقتی میخوان یک موتور رو بسازن حتما محیطی هم که قراره باهاش پردازش کنند درنظر میگیرند و موتور رو با توجه به اون بهینه میکنند همین...و من فقط گفتم توی محیط جنگلی بهتر می تونه خودش رو نشون بده(البته اگه دقت کرده باشی توی خود crysis هم ساختمانها بر خلاف بقیه محیط دارای کیفیت خوبی نبودن یعنی مثل بقیه محیط شاهکار نبودند!!)..

6. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دیگه حس بحث کردن نیست ! توی صفحه قبل یه چیز دیگه ای گفته بودی !
    در ضمن ناراحت نشده باشی یه وقت از دست ما ؟! هدف یه بحث بود که اطلاعات همه رو بالا ببره . نه چیز دیگه ای .
    موفق باشی رفیق

8. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دیگه حس بحث کردن نیست ! توی صفحه قبل یه چیز دیگه ای گفته بودی !
    ای کلک طعنه رو زدیا
    خوب شاید منظورم بد گفتمولی به هر حال از معلومات شما هم من و هم دوستان بهره بردیم
    در ضمن ناراحت نشده باشی یه وقت از دست ما ؟! هدف یه بحث بود که اطلاعات همه رو بالا ببره . نه چیز دیگه ای .
    موفق باشی رفیق
    برای چی تازه چیز هم یاد گرفتیم
    قربانت رفیق

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SE7ENART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آس مان ....

پيش فرض

بیایید با هم دوست باشیم !
    دوستان تاریخ انتشار این بازی کیه ؟
    اسکرین شات با کیفیت از بازی اگه اومده میشه زحمت بکشدی لینکشو بدید ؟ بهرتین اسکرین شاتشو . اخه دیال اپم نمیتونم همه رو ببینم
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بیایید با هم دوست باشیم !
    دوستان تاریخ انتشار این بازی کیه ؟
    اسکرین شات با کیفیت از بازی اگه اومده میشه زحمت بکشدی لینکشو بدید ؟ بهرتین اسکرین شاتشو . اخه دیال اپم نمیتونم همه رو ببینم
    ممنون
    نه هر چی هست توی همون پست اوله تاریخ انتشار هم هنوز درست معلوم نیست گفته شده احتمالا تا سال 2011 هم تاخیر می خوره!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Crysis 2 حتی در کنسول‌ها هم زیبا به نظر میرسه!
    چند تا عکس احتمالا جدید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

Crysis 2 حتی در کنسول‌ها هم زیبا به نظر میرسه!
    چند تا عکس احتمالا جدید :
    نمی دونم من اینجور فکر میکنم یا واقعا اینطوره که:
    اگه این عکسها نسخه نهاییه این گرافیک دیگه گرافیک crysis نیست مثلا به نظر دوستان توی این عکس محیط و آب آیا به خوبی crysis هست؟؟
    کد:
    یا اینجا به نظرتون بافت جنگل با بافت جنگل crysis یکیه:
    کد:
    دوستان نظر شما چیه؟؟؟
    Last edited by mehdy.z; 23-01-2010 at 00:41.

16. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت cenariu0s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم گرافیک تمام ورژن های کرایسس عالی بوده. شما هم اگه با یه پردازنده core i7 و یه گرافیک توپ بازی کرده بودین خیلی حال می کردین. طبیعی ترین محیطی بود که دیدم اما رو انفجار ها و تاثیراتشون یکم ضعیف بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •