آقایون برای من save نمیکنه تا %15 رفتم ولی از اول شروع میشه تازه زده %15 کامپلت خودم موندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برو از سایت www.gameburnworld.com تو قسمت game fix دانلود کن
آقایون برای من save نمیکنه تا %15 رفتم ولی از اول شروع میشه تازه زده %15 کامپلت خودم موندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برو از سایت www.gameburnworld.com تو قسمت game fix دانلود کن
خب کمی واسه حجمش مشکوک میزنه. حالا شانس یارت باشه درست میادمن دارم با تورنت دانلود ميكنم.كامنتايي كه واسه تورنتش گذاشته شده همه راضي بودن.ولي حجمش 3.72 گيگه.مشكوك نيست؟![]()
یکی از دوستان اگر لطف کنه سیو کل بازیو بزاره چون من ویندوز عوض کردم لازم دارم ممنون.آقایون برای من save نمیکنه تا %15 رفتم ولی از اول شروع میشه تازه زده %15 کامپلت خودم موندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
بازی چجوریه ؟ ارزش خریدنشو داره ؟
بازی بسیار زیبا و درگیر کننده ای هستش.
یک حس کاملا نینجایی رو پیدا می کنی.
سلام
بازی بسیار اعصاب خورد کنیه. البته سوئتفاهم نشه این صحبت من به هیچ عنوان از لحاظ فنی نیست. بلیکه خیلی هم بازی خوب و جذاب باگرافیک خوب و گیم پلی روون و جذاب. اما بحث من سر سیو بازیه . بعد از اینکه تو ماموریت دوم اومدم رسیدم به قول سوم (همون کرک گنده که با زبونش ضربه می زنه) به دلیل یه مشکل بازی خارج شده بعد که می خوای بازی کنی از اول ماموریت دوم میاره. آقا کلی اعصاب ما رو بهم ریخت. با مصیبتی کل مرحله رو تا اینجل اومده بودم.
سلام moslim می خوای من سیو بازی رو بهت بدم شما شما برو ادامه بازی وقتی رسیدی به مرحله 7 سیو تو ودی به من.؟
ببخشید این خنجر های کوچیک کنار کمرش پرتاب نمیشن؟
در ضمن بازی اخر هر مرحله سیو میشه.برای همین باید کل هر مرحله رو تا اخر برید.
ویرایش:بازی تموم شد.ولی من هنوز 4امین نوع نینجوتسو رو نگرفتم.کار خاصی باید میکردم و نکردم؟
Last edited by Torch Bearer; 02-12-2009 at 14:50.
فکر نکنم پرتاب کنه
اگه کسی میدونه چه طوری 4امین نوع نینجوتسو وlevel 5 دوتا شمشیر دیگه آزاد میشه لطفا راهنمایی کنه
اینم سیو کل بازی:
همه چی تمومه به جز تیکه اخر HEALTH ،حوصله نداشتم دنبالش بگردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی خیلی کوتاه ولی جالب بود
من می دونم !
البتّه دقیق نمی دونم !
من خودم رفتم تو آپشن بازی بعد همه چیو کردم هارد ! بعد بازیو تموم کردم دقیق یادم نیست یک یا دو بار ؛ یه بار برید اگه باز نشد یه بار دیگه برید ! در کل اینجوری همه چیز باز می شه اون نینجوستو چهارمیه همون محافظ پدر کن هست که آخر بازی با اون میاد لول 5 شمشیر دوتایی هم مثل خود Ninja blade حرکت پرتابیه ولی خیلی سریع و بدرد بخوره !
مؤفّق باشید
درسته منم رفتم IGN نگاه کردم دیدم برای اون نینجوتسوی اخری باید بازی رو با هارد تموم کرد و برای لول 5 شمشیر ها باید تمام اون کره های ابی رنگ بزرگ(اسمشون رو یادم نیست )بگیرید.من می دونم !
البتّه دقیق نمی دونم !
من خودم رفتم تو آپشن بازی بعد همه چیو کردم هارد ! بعد بازیو تموم کردم دقیق یادم نیست یک یا دو بار ؛ یه بار برید اگه باز نشد یه بار دیگه برید ! در کل اینجوری همه چیز باز می شه اون نینجوستو چهارمیه همون محافظ پدر کن هست که آخر بازی با اون میاد لول 5 شمشیر دوتایی هم مثل خود Ninja blade حرکت پرتابیه ولی خیلی سریع و بدرد بخوره !
مؤفّق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)