تقصیر الجی نیست تقصیر گارانتیه و اینکه الجی نمی دونم چرا اصلا تو ایران هنوز که هنوزه یعنی فحش!!! وگرنه تو جهان که سالهاست سومه و فصل به فصل سود بیشتری هم میکنه....اگه منطورتون امکانات خود گوشیه باید بگم که این سیاست خود شرکت هاست....الان سامسونگ همه ی گوشیهاش که جک 3.5 نداره که!!! برای بعضیهاش میزاره و برای بعضی دیگه نه....الجی هم همینطور....برای مثال کوکی موزیک جک 3.5 داره با حافظه 4 گیگ و... پاپ هم مایکرو یو اس بی داره ولی جک 3.5 نداره
دلیلش اینه که این گوشی هدف اصلیش مالتی مدیا نبوده....
برای مثال آرینا که کلا برای مالتی مدیاست هم جک 3.5 داره و هم حافظه 8 گیگ و هم اف ام ترنس! ولی ویوتی اسمارت که خیلی از نظر امکانات شبیه آریناست، فاقد جک 3.5 و اف ام ترنس هستش ولی درعوض دوربین 8 مگی با امکانات بیشتر نسبت به آرینا داره (تشخیص چهره و لبخند، عکاسی هوشمند و...) این هم باز دلیلش اینه که آرینا مالتی مدیا فونه ولی ویوتی اسمارت کمرافون....در غیر اینصورت این دو تا گوشی هیچ تفاوتی با هم نداشتن و دو مدل دادن کار مسخره ای بود.....
این چیزهایی که میگید برای همه ی برند هاست نه فقط الجی.....وگرنه من باشم که به سونی اریکسون گیر میدم با اون فست پورتش!! اندازه یه فیل سایز داره اون وقت جالب اینجاست که رو بعضی گوشی های معروفش مثل ساتیو هم از همین پورت استفاده میکنه!!! و یا از اونور سری واکمنش که کلا واسه موزیک ساخته شده 90 درصدش جک 3.5 ندارن!!!!! (فن بوی های سونی اریکسون شرمنده عقده خالی کردم!
.gif)
)
الان الجی گوشی تاچ زیاد داره، تو رنج قیمت شما مدل های کوکی (کوکی موزیک، کوکی فرش، کوکی پلاس، کوکی 3G و...) + پاپ + کلابی + آپتیماس و... موجوده که همونطور که گفتم به خاطر گارانتی بد این گوشی های خیلی دیر وارد بازار میشه....اگه اینجا خوب پشتیبانی میکردن، شما میتونستید بسته به نیازتون گوشی مورد علاقتون رو انتخاب کنید....