تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 22 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 213

نام تاپيک: معرفی گوشی LG GD510 Pop یک گوشی زیبا و سبز مجهز به پنل خورشیدی

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

پس بنظرتون مشکل از کجاس؟؟...ايا اين مقدار شارژ طبيعيه؟..حقيقتش يادم نيست که 8 ساعت گذاشتم شارژ شه يا نه..ممکنه باتري اسيب ديده باشه ؟ اگه اين اتفاق افتاده باشه بايد باتري بخرم براش ؟ باتري اصلش تو بازار موجود هست ؟ اگه هست قيمتش چنده ؟
    نمی دونم فکتوری ریست تاثیر داره روش یا نه.....باتری رو یه نگاه بندازید خدای نکرده باد نکرده باشه (که البته بعیده...)....وگرنه باید براش باتری بخرید که فکر کنم فقط نمایندگی داشته باشه (اگه داشته باشه!). متاسفانه هنوز که هنوزه خیلی بد پشتیبانی میشه گوشی های الجی....

2. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نمی دونم فکتوری ریست تاثیر داره روش یا نه.....باتری رو یه نگاه بندازید خدای نکرده باد نکرده باشه (که البته بعیده...)....وگرنه باید براش باتری بخرید که فکر کنم فقط نمایندگی داشته باشه (اگه داشته باشه!). متاسفانه هنوز که هنوزه خیلی بد پشتیبانی میشه گوشی های الجی....
    نه باتري حداقل از لحاظ ظاهري کاملا سالمه...شايدم قراره شارژ اين گوشي همين باشه...ظاهرا رويوي phonearena که گفته اين گوشي " تقريبا " تا دو روز شارژ نگه ميداره درست تره (دقت کنيد که حتي نگفته دو روز کامل بلکه گفته تقريبا دوروز ) تا ادعاي gsmarena که گفته گوشي تا 7 روز !!!!!!!!! هم دوام مياره !!!!!!!!! (7روز يعني معجزه !!!!)

بله متاسفانه پشتيباني ال جي تو لوازم جانبي واقعا ضعيفه...من مدتيه که دارم دنبال جک 3.5 ميليمتري واسه گوشيم ميگردم و پيدا نميکنم...!!..واقعا گذاشتن يه جک 3.5 واسه ال جي انقدر سخته ؟؟(چرا اينقدر خساست ؟)...در صورتيکه ميبينيم که سامسونگ که به نوعي رقيب ال جي هم محسوب ميشه تو گوشي هاي جديدش که همرده ي پاپ محسوب ميشن و بعضا حتي ارزونتر هم هستند قابليتهاي بيشتري گذاشته مثل application lock يا مثلا اينکه هم جک 3.5 گذاشته هم اينکه از تاچ خازني استفاده کرده ...

متاسفانه دارم از خريد اين گوشي پشيمون ميشم

4. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تقصیر الجی نیست تقصیر گارانتیه و اینکه الجی نمی دونم چرا اصلا تو ایران هنوز که هنوزه یعنی فحش!!! وگرنه تو جهان که سالهاست سومه و فصل به فصل سود بیشتری هم میکنه....اگه منطورتون امکانات خود گوشیه باید بگم که این سیاست خود شرکت هاست....الان سامسونگ همه ی گوشیهاش که جک 3.5 نداره که!!! برای بعضیهاش میزاره و برای بعضی دیگه نه....الجی هم همینطور....برای مثال کوکی موزیک جک 3.5 داره با حافظه 4 گیگ و... پاپ هم مایکرو یو اس بی داره ولی جک 3.5 نداره دلیلش اینه که این گوشی هدف اصلیش مالتی مدیا نبوده....

برای مثال آرینا که کلا برای مالتی مدیاست هم جک 3.5 داره و هم حافظه 8 گیگ و هم اف ام ترنس! ولی ویوتی اسمارت که خیلی از نظر امکانات شبیه آریناست، فاقد جک 3.5 و اف ام ترنس هستش ولی درعوض دوربین 8 مگی با امکانات بیشتر نسبت به آرینا داره (تشخیص چهره و لبخند، عکاسی هوشمند و...) این هم باز دلیلش اینه که آرینا مالتی مدیا فونه ولی ویوتی اسمارت کمرافون....در غیر اینصورت این دو تا گوشی هیچ تفاوتی با هم نداشتن و دو مدل دادن کار مسخره ای بود.....

این چیزهایی که میگید برای همه ی برند هاست نه فقط الجی.....وگرنه من باشم که به سونی اریکسون گیر میدم با اون فست پورتش!! اندازه یه فیل سایز داره اون وقت جالب اینجاست که رو بعضی گوشی های معروفش مثل ساتیو هم از همین پورت استفاده میکنه!!! و یا از اونور سری واکمنش که کلا واسه موزیک ساخته شده 90 درصدش جک 3.5 ندارن!!!!! (فن بوی های سونی اریکسون شرمنده عقده خالی کردم! )

الان الجی گوشی تاچ زیاد داره، تو رنج قیمت شما مدل های کوکی (کوکی موزیک، کوکی فرش، کوکی پلاس، کوکی 3G و...) + پاپ + کلابی + آپتیماس و... موجوده که همونطور که گفتم به خاطر گارانتی بد این گوشی های خیلی دیر وارد بازار میشه....اگه اینجا خوب پشتیبانی میکردن، شما میتونستید بسته به نیازتون گوشی مورد علاقتون رو انتخاب کنید....
    Last edited by Michael Ropy; 16-07-2010 at 19:15.

6. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تقصیر الجی نیست تقصیر گارانتیه و اینکه الجی نمی دونم چرا اصلا تو ایران هنوز که هنوزه یعنی فحش!!! وگرنه تو جهان که سالهاست سومه و فصل به فصل سود بیشتری هم میکنه....اگه منطورتون امکانات خود گوشیه باید بگم که این سیاست خود شرکت هاست....الان سامسونگ همه ی گوشیهاش که جک 3.5 نداره که!!! برای بعضیهاش میزاره و برای بعضی دیگه نه....الجی هم همینطور....برای مثال کوکی موزیک جک 3.5 داره با حافظه 4 گیگ و... پاپ هم مایکرو یو اس بی داره ولی جک 3.5 نداره دلیلش اینه که این گوشی هدف اصلیش مالتی مدیا نبوده....

برای مثال آرینا که کلا برای مالتی مدیاست هم جک 3.5 داره و هم حافظه 8 گیگ و هم اف ام ترنس! ولی ویوتی اسمارت که خیلی از نظر امکانات شبیه آریناست، فاقد جک 3.5 و اف ام ترنس هستش ولی درعوض دوربین 8 مگی با امکانات بیشتر نسبت به آرینا داره (تشخیص چهره و لبخند، عکاسی هوشمند و...) این هم باز دلیلش اینه که آرینا مالتی مدیا فونه ولی ویوتی اسمارت کمرافون....در غیر اینصورت این دو تا گوشی هیچ تفاوتی با هم نداشتن و دو مدل دادن کار مسخره ای بود.....

این چیزهایی که میگید برای همه ی برند هاست نه فقط الجی.....وگرنه من باشم که به سونی اریکسون گیر میدم با اون فست پورتش!! اندازه یه فیل سایز داره اون وقت جالب اینجاست که رو بعضی گوشی های معروفش مثل ساتیو هم از همین پورت استفاده میکنه!!! و یا از اونور سری واکمنش که کلا واسه موزیک ساخته شده 90 درصدش جک 3.5 ندارن!!!!! (فن بوی های سونی اریکسون شرمنده عقده خالی کردم! )

الان الجی گوشی تاچ زیاد داره، تو رنج قیمت شما مدل های کوکی (کوکی موزیک، کوکی فرش، کوکی پلاس، کوکی 3G و...) + پاپ + کلابی + آپتیماس و... موجوده که همونطور که گفتم به خاطر گارانتی بد این گوشی های خیلی دیر وارد بازار میشه....اگه اینجا خوب پشتیبانی میکردن، شما میتونستید بسته به نیازتون گوشی مورد علاقتون رو انتخاب کنید....
    کاملا حرفتون درسته...منظور منم گارانتي ال جي بود.....در حقيقت حرفم اين بود که گارانتي ال جي بايد خيلي بيشتر از اينا مشتري هاشو در مورد وسايل جانبي (مثل همين جک 3.5 يا باتري و...) ساپورت کنه..مخصوصا اينکه ال جي خودش در ايران دفتر رسمي داره و مستقيما بر شرکتهاي گارانتي کننده در ايران نظارت داره ..در نتيجه بايد پشتيباني لوازم جانبي ش از خيلي شرکتهاي ديگه( که محصولاتشون به صورت غير مستقيم وارد ايران ميشه) قويتر باشه...

اما ميخوام بگم که تو محصولاتي که در" ايران " موجود هست سامسونگ يه کمي جلوتره...مثلا شما استار و کوربي و ليندي . چند مدل ديگه که الان اسمشون يادم نيست رو از سامسونگ در نظر بگيريد به غيرازاستار اکثرشون خازني هستند...اما در اين طرف اکثر مدلهاي ال جي تو اين رده قيمت هنوزتاچ مقاومتي هستند و ال جي مدلهاي خازني رو وارد بازار ايران نکرده ...به نظرم ال جي تو ايران بايد يه کم بجنبه چونکه داره يه مقدار از سامسونگ عقب ميافته...

در مورد سوني اريکسون و بعضي برندهاي ديگه هم که تکليفشون معلومه... زماني که سامسونگ و ال جي با سرعت هرچه بيشتر در حال نواوري و تسخير بازار بودند سوني اريکسون در خواب خرگوشي به سر ميبرد و هر چي مدل جديد ميداد چه از نظر طراحي و چه از نظر کارايي خيلي خيلي شبيه هم بودند...طوريکه ارتقا گوشي اصلا معني نميداد و ارزش نداشت...البته مدتيه که سوني اريکسون کمي بخودش اومده وداره يه حرکت هايي ميکنه...

8. 2 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اما ميخوام بگم که تو محصولاتي که در" ايران " موجود هست سامسونگ يه کمي جلوتره...مثلا شما استار و کوربي و ليندي . چند مدل ديگه که الان اسمشون يادم نيست رو از سامسونگ در نظر بگيريد به غيرازاستار اکثرشون خازني هستند...اما در اين طرف اکثر مدلهاي ال جي تو اين رده قيمت هنوزتاچ مقاومتي هستند و ال جي مدلهاي خازني رو وارد بازار ايران نکرده ...به نظرم ال جي تو ايران بايد يه کم بجنبه چونکه داره يه مقدار از سامسونگ عقب ميافته...
    بله منم تایید میکنم....خود من خیلی از گوشی های الجی رو میخواستم ولی مشکل اینجا بود که با اینکه مدتهاست عرضه جهانی شده ولی وارد بازار ایران نشده! خداکنه با عوض شدن نمایندگی ورود گوشی ها سریعتر بشه....

10. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

3 تا سوال ساده :

1-آخرین قیمت برای پاپ چنده ؟
    2-سولار پنل اینجا هست گیر میاد ؟
    3-صفحه تاچ خازنی هست یا مقاومتی ؟

ممنون

12. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

3 تا سوال ساده :

1-آخرین قیمت برای پاپ چنده ؟
    2-سولار پنل اینجا هست گیر میاد ؟
    3-صفحه تاچ خازنی هست یا مقاومتی ؟

ممنون
    سلام...

1- قيمتش ظاهرا بايد همون 170 تا 180 باشه..تو gsm که نوشته 180 تومان..اما نوشته که تو بازار موجود نيست (؟!)
    2-سولار پنل مثل بعضي از ديگر لوازم جانبي ال جي گير نمياد ...حداقل من که نتونستم پيدا کنم.. شايدم باشه...جالبه که ال جي روي سولار پنل تو تبليغات اين گوشي خيلي مانور ميده..اما متاسفانه خبري ازش تو "ايران " نيست.
    3-تاچ مقاومتي

14. 3 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

آقا این گوشی در حالت Standby چند روز باطری نگه میداره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اینجور که بچه ها میگن تا دو روز....

17. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینطوری که خیلی کمه

19. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •