تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 38 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 374

نام تاپيک: اس ام اس عاشقانه و عارفانه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

گفتمش دل میخری ! گفت چند ؟ گفتمش دل مال تو تنها بخند ! خنده کرد و دل ز دستانم ربود ! تا به خود باز آمدم او رفته بود ! دل ز دستش روی خاک افتاده بود ! جای پایش روی دل جا مانده بود !!!

2. 7 کاربر از [kaka] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

زندگی کیف پولی بود
    که در خیابان افتاد!
    و پیرمردی که سال هاست
    به دنبال صاحب آن می گردد!!!

4. 4 کاربر از M*S*D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من تو را به خاطر میآورم بی هیچ بهانه

شاید دوست داشتن همین باشد ، بی بهانه به خاطر آوردن . . .

--------------------

اگه آفتاب میسوزونه ، بیخیال ، آخه تو سایه بونی

اگه آدما وفا ندارن ، بیخیال ، آخه تو مهربونی

اگه من برات میمیرم ، بیخیال ، آخه تو لایق تر از اونی که میدونی . . .

-------------------

کار دنیا رو ببین !

تپش قلبم شده مثل تبلیغ پفیلا ! یکی واسه تو ! یکی واسه من !

-------------------

یک آسمان ترانه ، صد بیت عاشقانه / تقدیم به قلب پاکت ، ای بهترین بهانه . . .

-------------------

واسه دشت وسیع مهربونیهات مترسک میشم ، تا هرگز غم دور و برت پیدا نشه !

--------------------

اگه تو زندگیت یکی از سیم های سازت پاره شد اهنگ زندگیت رو جوری ادامه بده که هیچکس نفهمه به تو چی گذشت . حتی اونی که سیم رو پاره کرده

6. 10 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه مثل خون تو رگهام باشی برای یک لحظه دیدنت شاهرگم رو میزنم !!!

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

با سلام

لطفا چند اس ام اس را در يك پست قرار بديد نه تك تك پست بزنيد

ممنون

9. این کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

هروقت از کسي جدا شدي بهش بگو براي هميشه خداحافظ هرچند با اين کار قلب او را ميشکني واورا نارحت ميکني ولي از انتظار نجاتش ميدهي

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

سيب مي افته فقط به خاطره تو چون تو تنها جاذبه ي زمين هستي

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

اولين کسي که عاشقش ميشي دلتو ميشکونه و ميره . دومين کسي رو که دوست داشته باشي و از تجربه قبلي استفاده کني دلتو بدتر ميشکنه و ميزاره ميره . بعدش مياي ديگه هيچ چيز واست مهم نيست و از اين به بعد ميشي اون آدمي که هيچ وقت نبودي . ديگه دوست دارم واست رنگي نداره .. و اگه يه آدم خوب باهات دوست بشه تو دلشو ميشکوني که انتقام خودتو ازش بگيري و اون ميره با يکي ديگه ...
    اينطوريه که دل همه آدما ميشکنه و عشقي وجود نخواهد داشت .

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

بدترين شكل دلتنگي براي كسي آن است كه در كنار او باشي و بداني كه هرگز به او نخواهي رسيد

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

يادته يه روز بهم گفتي: هر وقت خواستي گريه کني برو زير بارون که نکنه نامردي اشکاتو ببينه و بهت بخنده، گفتم: اگه بارون نبود چي ؟ گفتي : اگه چشماي قشنگ تو بباره آسمونم گريش ميگيره، گفتم: يه خواهش دارم، وقتي آسمون چشمام خواست بباره تنهام نزار، گفتي: چشم، حالا امروز من دارم گريه ميکنم اما آسمون نميباره، تو هم اون دور دورا ايستادي و بهم ميخندي

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

كسي يه روزي مياد يه روزي ميره، يكي با دلش ميره، يكي با پاهاش، ولي مواظب باش كسي با پاهاي خودش از دلت نره

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

جاده خوشبختي در دست تعمير است دور بزن اين اسمش تقديره

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

هر شب برو کنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه که...... ماهشون مال منه

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

زندگي تفسير سه کلمه است : خنديدن .... بخشيدن .... و فراموش کردن .... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

ببين ديگه به اين شماره نه زنگ بزن نه اس ام اس بده شوخي هم ندارم ميخوام اين خط رو بفروشم تا دلت رو بخرم

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

بوسه بر عکست زنم ترسم که قابش بشکند.قاب عکس توست اما شيشه ي عمرمن است بوسه بر مويت زنم ترسم که تارش بشکند.تارموي توست اما ريشه ي عمر من است

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

دنيا دو روز است يک روز با تو يک روز بر عليه تو ........... روزي که با تو ست مغرور نشو .... روزي که بر عليه توست ما يوس نشو

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

گفتمش آغاز درد عشق چيست؟ گفت آغازش سراسر بندگيست گفتمش پايان آن را هم بگو گفت پايانش همه شرمندگيست گفتمش درمان دردم را بگو گفت درماني ندارد، بي دواست گفتمش يک اندکي تسکين آن گفت تسکينش همه سوز و فناست

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

ميدوني چرا خدا به همه دو تا دست , دو تا پا , دو تا چشم داده , اما فقط يکي دونه قلب داده؟ براي اين که بگردي , اون يکيش رو پيدا کني

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

انواع : 1- شيرين مثل چشات2 - رقيق مثل قلبت3- تلخ مثل دوريت

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

زندگي اجبار است مرگ اخطار است دوستي فقط يکبار است اما جدايي بسيار است

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

طرح چشمان قشنگت در اتاقم نقش بسته ... شعر مي گويم به يادت در قفس غمگينو خسته ... من چه تنها و غريبم بي تو در درياي هستي ... ساحلم شو غرق گشتم بي تو در شبهاي مستي

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

ميدوني دريا چرا دريا شد؟ به خاطر موجاش اگه موج نداش هيچ و قت دريا نمي شد،من يه دريام و تو موجهاي مني

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

به چشمي اعتماد کن که به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، به دلي دل بسپار که جاي خالي برايت داشته باشد و دستي را بپذير که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

تو اون فرشته اي که وقتي در فصل بهار قدم ميزني برگ درختان انتظار پاييز را ميکشند تا به جاي پاهايت بوسه بزنند

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

در عرض يک دقيقه مي شه يک نفر رو خرد کرد... در يک ساعت مي شه يک نفر رو دوست داشت و در يک روز فقط يک روز مي شه عاشق شد ولي يک عمر طول مي کشه تا کسي رو فراموش کرد

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

هيچ از راز دلم آگاه نيست.هيچ ازآه دلم به جزقلب تو خبرندارد.من درمسيرقلب توام.چون مسافري و مقصدم افق دورچشمان توست

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

اگه يه روز خواستي بري حتما خبرم کن قول ميدم ازت نخوام بموني ولي ازت ميخوام زود برگردي

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

اگه يه روز رفتي و برنگشتي بهت قول نميدم منتظرت ميمونم اما ازت يه خواهش دارم وقتي اومدي يه شاخه گل رو قبرم بزاري

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

يک بار براي ديدن دريا قدم به ساحل گذاشتي... اما امواج دريا هزاران بار براي بوسيدن قدمگاهت تا روي ساحل پيش آمدند. دلم برات تنگ ميشه اما هزاران بار بر قدمگاهت بوسه ميزنم.

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

بازهم کبوتراحساسم بال مي گشايد تادرآبي بي کران آسمان قلبت به پروازدرآيد.گويا سالهاست که مفهوم پرواز درگنجايش ذهنش نيست.

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

اي کاش از بدو تولد کور بودم تا که هيچگاه درياي عشق را در چشمان مليح و فريبايت نمي ديدم

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

سرو اسوه مقاومت و پايداريست من يه سروم چون تو ريشه مني

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

اگه شب خوابت نبرد به آسمون نگاه کن.ستاره هارو بشمار کم اومد!برو قطرات بارون رو بشار.کم اومد! به عشق من فکر کن چون براي تو هرگز کم نمي ياد

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

تجربه شانه ايست که طبيعت وقتي ما کچل ميشويم, به ما مي دهد!

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

من اون ماهي قرمز کوچولوهستم تو دل شيشه اي تو
    *
    *
    *
    *
    مراقب باش دلت نشکنه که من ميميرم

*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*

اول به نام عشق. . . دوم به نام تو. . . سوم به ياد مرگ . . . بر لوح شيشه اي قلبت بنويس: يا تو و عشق، يا من و مرگ زمان! به من آموخت كه دست دادن معني رفاقت نيست.... بوسيدن قول ماندن نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست

11. 7 کاربر از Davood_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دریای شورانگیز چشمانت چه زیباست ، آنجا که باید دل یه دریا زد ، همین جاست !

امروز دیدمت خسته بودی ، اگه اشتباه نکنم دل شکسته بودی ، دوستم نداری می دونم ، حتما به دیگری دل بسته بودی !

به پایان رسیدیم اما نکردیم آغاز ، فرو ریخت پرها نکردیم پرواز ، ببخشای ای روشن عشق بر ما ، ببخشای !

آتش زده ای به تار و پودم ای عشق ، بر هستی و بر بود و نبودم ای عشق ، سرخورده و بیچاره و خوارم کردی ، من با تو مگر چه کرده بودم ای عشق !

دل بستن مثل پرت کردن یه سنگ تو دریاست ، اما دل کندن مثل پیدا کردن همون سنگه !

13. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrzad3344's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عدو با جان حافظ آن نکردی ، که با ما چشم آن ابروکمان کرد . (حافظ)

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ، هرگز از یاد من آن سرور خرامان نرود ، هر که خواهد که چو حافظ نشود سرگردان ، دل به خوبان ندهد وزپی اینان نرود . (حافظ)

رواق منظر چشم من آشیانه توست ، کرم نما و فرودآ که خانه خانه توست ، به لطف خال و خط ربودی از عارفان دل ، لطیفه های عجب زیر دام و دانه توست . (حافظ)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrzad3344's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

انسان عاشق زیبایی نمی شود بلکه آنچه عاشقش می شود در نظرش زیباست !

عاشقت گشتم تو گفتی عاشقان دیوانه اند ! عاقبت عاشق شدی دیدی که خود دیوانه ای .

اگر کسی می گوید که برای تو می میرد دروغ می گوید ، حقیقت را کسی می گوید که برای تو زندگی می کند !

ما همیشه صداهای بلند را می شنویم ، پر رنگ ها را می بینیم ، سخت ها را می خواهیم ، غافل از اینکه خوب ها آسان می آیند ، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند .

16. 3 کاربر از mehrzad3344 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت BAHAARE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

عطر حرفات واسه من بوی گل شقایقه
    با تو بودن واسه من بهترین دقایقه

18. 2 کاربر از BAHAARE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •