من فکر کنم بشه روش حصاب کرد
اما چون قیمتش پایینه ممکنه ISPهای دیگه برای اینکه مشتری هارو از دست ندن خدمات ارزون ترو بهتری بدن![]()
من فکر کنم بشه روش حصاب کرد
اما چون قیمتش پایینه ممکنه ISPهای دیگه برای اینکه مشتری هارو از دست ندن خدمات ارزون ترو بهتری بدن![]()
مگه خود مخابرات قرار نبود سرویس بده؟پس چرا اطراف ما داره پارس آنلاین سرویس میده؟اصلا هم از مخابرات خبری نیست !!
فعلا که هیچ کدوم کم نکردن
چرا پارس آنلاین قیمت هاشو کم کرده سرویس 59 تومنی ایش شده 51 تومن.............. 128 9گیگ سه ماه
آخه این ISPها دارن نامردی میکنن
چند وقته پیش تصویب شد ISPها قیمت هارو کاهش بدن(20%) اما ISPها بجای کاهش قیمت ترافیک رو بردن بالا مثل شاتل
مخابرات هنوز اول راهه اگه کسی می گیره باید اینو هم در نظر داشته باشه که اگه پروژه شون شکست بخوره اونوقت چه بلای سر مشتریهاش می یاد البته منظورم اینه که اینقدر واگذار کنه که از پسشون بر نیاد ولی به نظر من امتحانش بد نیست.
مشهدی ها که مدت های زیادی هستش دارن از سرویس مخابرات
نهایت سرعت و کیفیت استفاده میکنند !
اقا سلام بالاخره فكر كنم دارن يه جايي ميرسند تازه يه چند روزي هست كه بدون قطعي داره كار ميكننه اگه دست كاري نكنن خوب شده راستي در مورد شاتل دوستمون گفت بدترين من هم پارس داشتم هم شاتل فكر كنم بدون طرف داري از اين دو شركت بزرگ
بگم من رسالت جنوبي هستم و حاضر نيستم شاتل رو با هيچي ديگه عوض كنم يكبار قطعي نداشتم حتي تو در گيري ها كه همه قطع شدن فقط يه چند روز افت باند داشتم كه اون هم با معذرت خواهي شركت بصورت پيام قبول كردم كه همه مشكل دارن .
512 شاتل به جان خودم از اين يك مخابرات خيلي بهتره
من از پارس سوال کردم.گفتند هیچ کاهش قیمتی ندارند تنها کاهش سهم مخابرات از ماهی 3000 تومان به 1000 تومان بوده.
کسی نمیدونه چه مدارکی برای شرکت می خواد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)