حتما باید adsl یا virless داشته باشیم؟
با سلام خدمت بروبکسزجگل
من یه مودم وایرلس دارم اما تمامیه راه ها رو امتحان کردم اما وصل نمیشه چی کار کنم؟ یه چیزی تو همین مایه ها میگه an accourd error
من وقتی که می خوام به اینترنت وصل بشم این ارور رو میده
"A connection error has occurred. A connection to the access point could not be established. Check the security settings for the network and try again."
باید چی کار کنم؟
من مراحل گفته شده رو میرم ولی موقع تست failed میزنه؟؟؟؟
psp 3000
5.03gen- c(full)
یک با مرام پیدا نمی شه جواب این سوال من رو بده !!!
من هر کاری می کنم بازم faild میده!!!!
کمک![]()
سلام
من يه psp مدل فتح 1001 دارم براي وصل شدن به اينترنت در محل هاي كه وايرلس رايگان داره چگونه بايد وصل بشم به چيز ديگري هم نياز هست نرم افزار خاصي بايد نصب كنم طريقه ساخت كانكشن در صحفه اول هست اما عكس هاش ديگه باز نميشه ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
ممنون دمت گرم
سلام آقای choory
میشه نحوه ی وصل شدن مودم wireless که واسه adsl هستش رو توضیح بدید _(به صورت جدی و کامل) ok?????
سلام.
علی هستم
منظورتون را کامل متوجه نشدم.شما طریقه نصب کردم مودم را میخواهید؟یا طریقه متصل شدن با psp به مودم وایرلس.
مگه تاحالا آموزش هایی که داخل انجمن بوده شوخی یا سر کاری بوده که شما آموزش جدی میخواهید؟؟!!![]()
سلام آقا علی
من تو کامپیوترم وی پی ان دارم
می خواستم بدونم تو تنظیمات کانکشن پی اس پی جایی هست که بتونم موقع اتصال به اینتزنت از طریق پی اس پی از وی پی ان هم استفاده کنم.
اگه شدنی هست لطفا مراحل دقیقشو بگید.
و یک سوال دیگه من برای پی اس پیم یه دی وی دی نرم افزار خریدم و هیچ کدومشون تو پی اس پیم اجرا نمیشه ولی من تو اینترنت گفنه های چندتا از بچه ها رو خوندم که گفتم از این نرم افزار ها تو پی اس پی استفاده کردن.
آیا واقعا تو پی اس پی همون طوری که بازی اجرا می کنه برنامه هم می تونه اجرا کنه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)