من تو علاء الدین برای سامسونگ دیدم طبقه هم کف برای اچ تی سی ندیدم
بله چیز خیلی محشریه به نظر من نه واسه کسی که ناوارده برای شخص وارد هم دیدن گوشی قبل از خرید و کار کردن باهاش میتونه خیلی سرنوشت ساز باشه
من تو علاء الدین برای سامسونگ دیدم طبقه هم کف برای اچ تی سی ندیدم
بله چیز خیلی محشریه به نظر من نه واسه کسی که ناوارده برای شخص وارد هم دیدن گوشی قبل از خرید و کار کردن باهاش میتونه خیلی سرنوشت ساز باشه
سلام.
بله درست شنیدید تو بازار موبایل ایران ظبقه همکف (البته همکف که یه چند تا پله میخوره میره بالا ولی همکف محسوب میشه.) توی لاین وسط اولین فروشگاه (یا دومی)یک نمایشگاه بزرگ از اچ تی سی هست البته اونموقع که من رفتم فروش نداشتن و فقط Show Room بود و اگر میخواستی معرفیت میکردن به مغازه های نماینده اچ تی سی تو همون ساختمان.(الان نمیدونم فروش داره یا هنوز فقط نمایشگاه هست.)![]()
دستش درد نکنه htc که هوای ماها که چیزی نمیدونیم رو داره...
شما نمی دونی از کدوم نمایندگی بخرم بهتره؟ با کدوم گارانتی؟
چون به نظر میاد از علاءالدین بخرم ریسک اینکه سرم کلاه بره و چینی بهم بندازن بیشتره نه؟!
یه سوال دیگه....با توجه به اینکه گوشی شتاب سنج نداره بازی ای هست که به اندازه ی بازی هایی که از این ویژگی استفاده می کنن حال بده؟! یعنی می خوام بدونم که بازیه خوبی برای TOUCH 2 هست مثل بقیه ی htc ها؟!
مرسی![]()
Last edited by John Haughm; 15-05-2010 at 19:22.
شتاب سنج داره که.تو مشخصاتش زده.
راستش من از هرکی می پرسم میگه نداره...یعنی در واقع مطمئنم!![]()
بله حق با شماست.الان چک کردم.چون تو مشخصات اولیه زده بود،به همون خاطر گفته بودم.![]()
خیر گوشی شتاب سنج نداره
و اگه واسه بازی میخری گوشی خوبی نیست با توجه به رزولوشن پایینش بازی جذابی من ندیدم واسش![]()
سلام من این گوشی و خریدم اما باهاش cd که تو پکش باید باشه نداشت گارتنی کامتل
باید داشته باشه؟ یا مال هیچ کی نداره؟
خیر هیچ سی دی توی جعبه نداره
دوستان یه نرم افزار وب واسه چرخوندن منو و در همه جای گوشی پیدا کردم خواستین پیام خصوصی بدید لینک بدم
حال آپ کردن اینجا ندارم![]()
دوستان خسته نباشید من باز اومدم با چند تا سوال...
1. میدونم جاش اینجا نیست ولی کسی توی اون انجمن درست جوابمو نمیده، می خواستم بدونم مموری کارت 16 گیگ برای TOUCH 2 چه مارکی خوبه؟ قیمتش چنده؟ بعد باید تیپ (اگه اشتباه نگم) چند باشه؟ یکی از دوستان تازه Smart خریده تیپ 4 بهش دادن...
2. کیف مخصوص داره این TOUCH 2 ؟ چنده احیانا؟ اصلا نیاز هست یا نه؟ (خط زیاد میفته؟)
3. کدوم برنامه ی GPS از نظر محیط کاربری بهتره؟ چون این برنامه ی ozi محیط برنامش خیلی زشت بود.(فقط نقشه تهران می خوام.)
4. htc قطعه ای چیزی برای پاکت هاش نساخته که وصل کنی بهش کار FM Transmitter رو انجام بده با باتری گوشی؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)