ارزش خرید؟
نخریش از زیان کاران خواهی بود!
بازیش تو سبک dmc هست.اکشن سوم شخص شمشیری.
اگه نخریش از چنگت رفته ها! اگه وقت داری زود برو بخرش.
یا حق
ارزش خرید؟
نخریش از زیان کاران خواهی بود!
بازیش تو سبک dmc هست.اکشن سوم شخص شمشیری.
اگه نخریش از چنگت رفته ها! اگه وقت داری زود برو بخرش.
یا حق
خوب این بازی هم امروز با 10 بازی دیگه رسید بدست
منو بندی جالب بازی و همچنین اموزش های بازی یا همون tutorial ها از نکات جالب بازی بود
شروع بازی واقعا هیجانی و وسیع بود و به همراه موزیک قوی بازی واقعا حس رو منتقل میکرد
تیر اندازی و حرکات شخص اول هم خیلی خوب کار شده بود
cutscence طولانی بازی تو قبرستان و اون شکل جالب معرفی عوامل سازنده و به همراه اون گرافیک فوق العاده بازی و effect های بازی همه خیلی قوی کار شده
حرکات bayonetta هم تو این cutscence کی مقداری رو به تخیل شدید میرفت که عملا نشون داد سازندگان همون عوامل DMC هستند
این تجربه من تا اینجای بازی
گرچه دوستان دل و روده بازی رو مدت ها قبل در اوردن
ولی overall با یک بازی فوق العده ارزشمند طرفیم
Last edited by pedram_sad; 20-02-2010 at 21:04.
خب من فکر کنم دیگه به آخر بازی رسیدم ...
بازی دیگه بهتر از این نمیشد .
QTE های بازی جالب بودن و من دیگه کم مونده دستم (گیم پدم) منفجر شه .
سرعت بازی فوق العاده بالا و لذت بخشه .
بازی پر از تازگی و جذابیته .
کاراکتر اصلی بازی عالی طراحی شده .
دیالوگها خیلی زیبا هستن .
موسیقی بازی فوق العادست .
نمیدونم دقیقا چه اصطلاحی میشه به کار برد ولی یه چیزی تو مایه های gamer friendy رو میشه در توصیف این بازی گفت .
یعنی رو اعصاب گیمر راه نمیره مثلا وقتی میبازی با خون پر می تونی بازیو دوباره شروع کنی و کلی مسایل ریز و درشت دیگه .
و... ( انقدر بازی خوبه که هر چی بگی کم گفتی )
و اما تنها اشکال بازی :
بازی یکم راحته . آخرین درجه ی بازی در آغاز normal هست که نسبت به DMC در این سطح خیلی راحت تره .
دوستان من بعد از اتمام شاهکار darksiders و اتمام بازی فوق العاده dantes's inferno که هر دو واقعا گرافیک خوبی داشتن این بازی رو ادامش رو Start زدم یک چند ساعتی اومدم جلو
گرافیک بازی بعضی جاها واقعا فاجعست و ضعیف کار شده و به قول معروف خستست
texture های گنگ و ساده دقیقا محیط بازی مثل 10000 bullets روی PS2 رو یاد ادم می اندازه
من تو dante بهترین اتیش عمرم رو دیدم ولی تو این بازی به جرات میتونم بگم بدترین اتیشی که دیدم رو ساختن
یکی دو نفری هم که بازی رو دیدن همین رو میگفتن
جدا از اون افت فریم اعصاب خورد کن بازی و بد تر از همه اینا نداشتن Vsync که کاملا هم واضح و تاثیر گذاره میره رو نرو ادم اساسی دارن کاری میکنن که لذت gameplay قوی و غنی بازی خراب بشه
Last edited by pedram_sad; 23-03-2010 at 12:33.
دوستان من بعد از اتمام chapter های 4 و 5 و 6 و 7 کلیه اظارات خود در باب گرافیک بازی رو پس میگیرم
گرچه افت فریم مقداری ازار دهندست
پدرام جان من دیگه داشتم منفجر میشدم میگفتم اخه مگه میشه همچین چیزی...اونم شبیه پی اس 2 باشه.![]()
برای خودم هم عجیب بود حامد جان
اخه هم تو سایت های review کننده game هم خود برو بچه های اینجا خیلی شدید از گرافیک تعریف کرده بودن
chapter های اول و دوم بازی به خصوص تو خیابون ها واقعا فاجعه بود texture ها
هم گنگ بود هم خیلی خشک و سطحی ساخته شده بود
یک سری bug هم بود که رو model ها هم تاثیر گذاشته بود و overall شده بود فاجعه
به خدا قسم کپی بازی های مجهول ps2 شده بود که این اواخر براش زدن![]()
ولی پدرام جان اوج تکسترها و نورپردازی توی همون چاپتر 2 یا خیابون بودش.
بسیار قوی و در سطح بسیار بالایی از هر جهات جزییات و افکت های موجود در هر ساختمان واقعا دیدینی بود.
مخصوصا اون سکانسی که برای اولین بار پسره رو میبینه اونجا هم خیلی خوب بود.
خوب این بازی هم به اتمام رسید
بعد از اون شروع ضعیف که تا حد بیخیال شدن بازی من رو پیش برد ( علاوه بر من داداشم و یکی دو تا از دوستانم که بازی رو داشتن هم بیخیال شده بودن که با اعلام من ادامه دادن)
یک بازی فوق العاده قوی رو شاهد بودم که در انتها به یک شاهکار تبدیل شد
گرافیک بازی به خصوص در اواخر بازی به اوج خودش رسید و شخصا یکی از بهترین و با ذوق ترین طراحی مراحل و نورپردازی و رنگ پردازی و گرافیک تکنیکی زندگیم رو تجربه کردم
محیط های فوق العاده رویایی به همراه حرکات bayonetta و effect هایی که تولید میشد اصلا نگذاشت چشم از صفحه بردارم
boss های بازی از خلاقانه ترین و بزگترین و پر گرافیک ترین boss هایی بود که دیدم
داستان خیلی قشنگی داشت و اواخر با اون موسیقی و صدا گذاری به اوج رسید
اون دختر کوچولو واقعا عالی کار شده بود و به شدت تداعی کننده یک بچه واقعی بود حرکاتش
حتی نو اوری و سورپرایز های بازی در Credits بازی هم دخیل بود که اون Credits حدودا 3 قسمتی رو ایجاد کرد
بسیار بسی لذت بردیم و میمانیم تا بببینم SEGA کی شماره دوم رو میده بیرون
3 تا بازی خوف و قوی امسال اومد که خوشبختانه تبدیل به 3 ابر بازی شد و خوشبختانه تر از اون این که برای کنسول ها بود فقط
دوستان گیم پلی بازی چند ساعته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)