تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 11 از 34 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام.متاسفم براي افرادي كه وقتي در بحث هاي علمي كم مي آورند به توهين كردن روي مي آورند.ناراحت نشدم چون اين فرد همان كسي بود كه لامپ را با cpu مقايسه كرده بود.من در صحبت هايم اصلا از درس هاي دانشگاهم كمك نگرفته بودم.بلكه نتيجه تحقيقات خودم و تجربه ام بود.بگذريم بريم سراغ ادامه نكات و بحث را دوباره علمي كنيم(بار ديگر خواهش مي كنم بدون تعصب به حرف هاي من گوش دهيد.تعصب كوركورانه عقل را ضايع مي كند):
    5) عزيزان توجه داشته باشيد كه اين مقايسه در هر بازه زماني خاص معتبر است ودر هر بازه زماني مي تواند نتيجه متفاوتي داشته باشد .براي مثال در گذشته اينتل از amd بهتر بود .amd گرماي زيادي توليد مي كرد برق زيادي مصرف مي كرد و سرعت پايين تري نسبت به اينتل داشت.اما امروز amd از اينتل پيش افتاده است.ما نمي گوييم اينتل بد است بلكه مي گوييم اينتل خوب است ولي amd از ان جلو افتاده.شايد سال ديگر اينتل يك پردازنده جالبتر با يك فن اوري بالاتر توليد كند و ان وقت مي گوييم اينتل بهتر است.من خودم واحد تحقيق و توسعه اينتل را خيلي قبول دارم و همواره هاي مقاله هاي اين شركت را ترجمه مي كنم.اما اكنون amd از اينل در سرعت و قدرت و فن اوري جلو زده است.

6)تعدادamd هاي جديد كه سوخته اند بسيار كم است و در حد اينتل مي باشد.همانطور كه مي دانيد amd توسط البالو كامپيوتر 3 سال گارانتي تعويض دارد. حال انكه 90 در صد cpu هاي اينتل گارانتي ندارند و ان 10 درصد باقيمانده نيز فقط 6 ماه تا حداكثر 1سال گارانتي دارد. عده اي از cpu هاي اينتل نيز به صورت فله اي عرضه مي شوند و باكس ندارند و قابل اعتماد نيستند ولي cpu هاي amd همگي باكس و گارانتي دارند .

7)اينتل در لب تاپ بهتر از amd عمل كرده و cpu هاي بسيار كم مصرف و خوبي توليد كرده و در اينجا حق با اينتلي ها است. اما در رايانه هاي خانگي و desktopحق با amd است. و amd بهتر عمل كرده است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

8) اما در مورد فركانس و سرعت كلاك:درست است كه سرعت كلاك amd كمتر است ولي معماري amd با اينتل متفاوت است و در واقع نمي توانيم بگوييم كه amd ضعيف تر است.براي روشن شدن اين موضوع مثالي مي زنم:
    يك شركت نياز به يك كارگر دارد.دو نفر داوطلب براي استخدام مي شوند. نفر اول 3ساعت بيشتر كار نمي كند ولي توانايي دارد كه در هر ساعت 6 كار را انجام دهد .نفر دوم 5 ساعت كار مي كند ولي در هر ساعت فقط 2 كار را انجام ميدهد.كارهايي كه اين دو فرد انجام مي دادند نيز يكي بود. حال بايد مسئولان شركت بگويند چون نفر دوم بيشتر كار مي كند پس بايد نفر دوم را استخدام كنيم ؟
    خير بلكه مديران شركت حساب مي كنند:نفر اول: 18=6×3 نفر دوم : 10=2×5 پس نفر اول با اينكه ساعات كاري كمتري دارد ولي بيشتر كار مي كند. و اوست كه بايد استخدام شود.در اينجا نيز همين بحث را داريم amd athlon 3000سرعت كلاك 1800 و intel3000 lga full سرعت كلاك 3000 را دارد ولي amd در هر سيكل 9 كار را پردازش مي كند ولي اينتل 6 كار را و طبق محاسباتي كه دوستان در چند صفحه قبل انجام داده بودند سرعت كلاك هر دو تقريبا برابر است.در ضمن مي توانيم حتي بگوييم كه اينل قصد فريب افراد را دارد چون با پردازش كمتر در هر چرخه عدد ظاهري بالاتري براي سرعت كلاك خود بدست مي اورد تا بگويد كه سرعت من از amd بيشتر است.اما در مورد ان فردي كه گفت amd درو غگو است بايد بگويم كه amd به كسي نگفت كه فركانس و سرعت كلاك cpu من 3000 است بلكه اين عدد مدل ان است.واين كار را فقط به خاطر اين كرد كه به خريدار بفهماند كه اين معادل 3000 اينتل سرعت كلاك دارد. به نظر شما اگر amd مي گفت athlon 1800خريداران cpu و رايانه كه اغلب افراد كم اطلاع و معمولي هستند و سر از معماري كامپيوتر هم در نمي اورند ان را مي خريدن؟من در شركت كامپيوتري مشغول به كارم و هر روز افراد زيادي براي خريد سيستم به ما مراجعه مي كنند.بسياري از اين افراد انقدر اطلاعاتشان كم است كه به مانيتور مي گويند تلويزيون و فكر مي كنند تمام كامپيوتر در تلويزيونش خلاصه مي شه و حتي نمي دونن كه سي پي يو چي هست.حالا اگر به اين فرد بگويي cpu amd 1800 داريم و cpu intel 3000 ولي amd در هر سيكل 9 پردازش انجام مي ده و اينتل در هر سيكل 6 پردازش پس 1800 amd معادل 3000 اينتل است ان فرد هيچي نمي فهمه و فكر مي كنه كه مي خواهي سرش كلاه بذاري در صورت اينكه amd با قرار دادن نام مدل 3000 كار ما راحت كرد .پس قصد دروغ گفتن نداشت بلكه اگر مي گفت athlon1800 به علت اطلاعات پايين خريداران كمتر مورد استقبال قرار مي گرفت.ان اقا هم مطمئن باشه كهcpu او اگر از اينتل 3000 قويتر و پر سرعت تر نباشه ضعيفتر و كند تر نيست.
    ادامه موارد را بعد از ناهار براتون مي نويسم.بفرماييد ناهار در خدمت باشيم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام مجدد به ادامه نكات توجه فرماييد:
    9)دليل نميسود كه چون كامپيوتر ما با cpu intel يا amd خوب كار مي كند پس cpu ما بهترين cpu دنيا باشد. تنها افرادي ميتوانند نظر دهند كه با هر دو و آن هم در يك رده كار كرده باشند ويك استفاده نرم افزاري از ان دو كرده بودند.

10)اما بشنويد از پايين اوردن فركانس توسط اينتل در گرماي زياد:
    استفاده از مس به جاي الومينيوم در amd به ان اين اجازه را مي دهد تا درجه حرارت پردازنده athlon را به 90 درجه سانتي گراد برساند بدون اينكه هيچ اختلالي در عملكرد اين پردازنده ها ايجاد شود.اما اينتل به علت استفاده از الومينيوم در ساختار خود توانايي تحمل چنين درجه حرارتي را ندارد و از اين رو اينتل در پردازنده هاي خود يك ديود حساس به حرارت تعبيه كرده است. زماني كه حرارت به ميزان غير مجاز يعني 70 درجه (چه كم تحمل) برسد يك مدار داخلي فركانس پردازنده را به نصف كاهش مي دهد تا پردازنده خنك شود اين امر بدون متوجه شدن كاربر روي مي دهد در نتيجه زماني كه كاربر احتياج به حداكثر سرعت به طور مثال 2 گيگا هرتز را دارد (كه باعث ايجاد حداكثر حرارت و رسيدن به درجه غير مجاز مي شود) ديود حساس به حرارت سرعت پردازنده را به نصف رسانده و كارايي ان را كاهش مي دهد.بدان معنا كه كاربري كه سيستمي با پردازنده 2 گيگا هرتز خريده است تا از كارايي بيشتري براي نرم افزار هاي خود بهره مند شود فقط در سرعت 1 گيگا هرتز كار خواهد كرد.كه جوابگوي نياز كاربر نيست و اين در حاليست كه كاربر قيمت بيشتري براي خريد سيستم 2 گيگاهرتز پرداخت كرده است اما هر از چند گاهي سيستم او كارايي يك سيستم 1 گيگا هرتز را خواهد داشت.اين يعني فريب يعني كلاه برداري يعني دروغگويي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

قبل از بيان ادامه نكات جواب ivan خان را بدهم:
    cpu:athlon64 X2 SOCKET 939DUALCORE 3800
    MAIN BOARD: GIGA KHN-SLI
    در ضمن مادر بورد خود من GIGA KHNS-C است و از ان خيلي راضي هستم.اما مادربورد بالا پيشرفته تر و قويتر است.چيپست ان NVIDIA NFORCE4 SLI است كه خيلي چيپست توپي است.درضمن اين مادربورد فقط pci express ساپورت مي كند كه اين هم از دلايل قدرت ان است.همچنين دنبال sata2 نرو.من هم شنيدم يك تر فند تبليغاتي است و تفاوت زيادي با sata ندارد.بايد منتظر مان تا ببينيم كه مي تواند بازار را تسخير كند و اگر هم توانست ايا باز سرش به تنس ميارزد يا خير كه اين خود مستلزم گذشتن چندين سال است.اميدوارم جوابم براي ivan جان كافي و قانع كننده باشد.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

Iman 1365 عزيز مطالب خوب و آموزنده اي مطرح فرموديد .فقط در مورد اينكه پايين آمدن فركانس كاري اينتل بعلت دماي بالا
    فريبكارانه است خيلي موافق نيستم .چون عملا در صورت استفاده 100% از cpu دماي آن همينطور صعودي بالا نميره بلكه با
    بالا رفتن دور فن به تعادل ميرسه .مثلا دماي cpu اينتل من در BIOS حدود 44 درجه ودر ويندوز در صورت 100% Load دما حداكثر
    به51 درجه (SpeedFan , Everest) رسيد واز آن بالاتر نميرفت .مگر cpu بطور ناصحيحي اوركلاك شده باشه كه دما به حدود 70 برسه يا اينكه فن مشكل پيدا كرده باشه كه در اينصورت cpu بهترين كار ممكن (Downclock) رو انجام ميده.سوال اينكه اگر فن
    AMD بدون توجه كاربر از كار بيفته چي ميشه؟

درضمن مادربرد پيشنهادي هم فكر كنم GIGA K8N-SLI باشه.
    ممنون از توجه شما.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنونم دوستان.فعلا در شركتم و سرم شلوغه.اخر شب مي ايم و جواب سوال شما و ادامه نكات را عرض مي كنم.ارادتمند همه شما(چه طرفداران اينتل و چه طرفداران amd) ايمان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

قبل از ادامه مطالب جواب دوستمان را ميدهم:
    اولا اگر دماي cpu از حد خاصي بالاتر رود bios سوت ميزند و باعث مي شودكامپيوتر خاموش شود.اما اگر بايوس تنظيم نبود سيستم هنگ مي كند و صفحه ابي مي ايد و در واقع شمادر ادامه كار دچار مشكل مي شويد البته اين اتفاق در دماهاي بسيار بالا حدود 90 درجه اتفاق مي افتد و همانطور كه گفته بودم amd تادماي 90درجه مقاومت مي كند.البته بعيد مي دانم كه حتي بدون فن هم به چنين دمايي برسد.بايد ازمايش كرد تا متوجه شد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اما به ادامه مطالب توجه كنيد:
    11) امروز ازمايش ديگري انجام دادم.همان رايانه هاي ازمايش قبلي را دوباره اوردم و اين بار تعداد چرخش دور فن را اندازه گرفتم.نتيجه اين بود كه :
    cpu intel 3000 lga full cache:3000RPM
    CPU AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939:2000RPM
    اين ازمايش نشان مي دهد كه فن cpu اينتل 1.5 برابر فن amd كار مي كند ولي باز اينتل گرمتر است.هر چقدر RPM فن كمتر باشد نشان مي دهد كه cpu گرماي كمتري توليد كرده و نياز به يك فن قوي ندارد.اما اين ازمايش را ادامه دادم و يك پردازنده قديمي amd را اوردم و چرخش فن ان را حساب كردم:
    CPU AMD K6II 500:5000RPM
    حالا ديديدكه فن اوري amd چقدر پيشرفت كرده و amd هاي جديد ديگر ان amd هاي پرمصرف و داغ قديمي نيستند.
    در ضمن هر چه ميزان چرخش فن و در واقع مقدار RPM كمتر باشد صداي توليد شده توسط فن كمتر است.در اين ازمايش توجه كردم كه صداي فن اينتل lga خيلي بيشتر از صداي فن amd بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

قسمت 11 از صحبت هايم در جواب روژا بود كه مي گفت فن amd صدا ميدهد.البته amd ايشان مال 3 سال پيش است و من درباره amd socket 939 صحبت كردم.اميدوارم ايشان قانع شده باشند.
    12) اما در جواب ان فردي كه گفت cpu اينتل ترانزيستورهاي بيشتري نسبت به amd دارد بايد بگويم كه اين يك برتري نيست بلكه اينتل مجبور بود كه تعداد بيشتري ترانزيستور به كار برد ولي amd با استفاده از يك فن اوري پيشرفته توانست بدون كاهش در عملكرد و بازه تعداد ترانزيستورها و در نتيجه قيمت amd را پايين بياورد.براي تفهيم بيشتر خوب به اين صحبت هاي من گوش دهيد:
    زماني كه اينتل p4 را طراحي كرد طول pipeline را از 10 مرحله در p3 به 20 مرحله افزايش داد.اينتل با همين تغيير توانست p4 را با فركانس هاي بالاتر توليد كند اما افزايش طول pipeline بدين معني است كه تعداد عملياتي كه در چرخه عملياتي انجام مي شود به صورت قابل ملاحظه اي كاسته مي شود و از طرف ديگر افزايش طول pipeline نيازمند افزايش تعداد ترانزيستورهابراي انجام همان تعداد عمليات مي باشدكه اين امرباعث افزايش اندازه هسته و بالا رفتن قيمت ان مي شود در حالي كه amd با وجود افزايش فركانس پردازنده هاي خود طول pipeline را به همان اندازه p3 يا k6 ثابت نگه داشت.پس اين فن اوري نه چندان خوب اينتل بود كه او را مجبور ساخت كه علي رغم ميل باطني خود تعداد ترانزيستور ها را بيشتركند و نتيجه دوم انكه همواره تعداد بيشتر ترانزيستورها نشان دهنده سرعت و قدرت بيشتر نيست.
    خوب در سه چهار مورد ديگه هم بايد اظهار نظر كنم كه باشه براي فردا صبح.فعلا شب همگي بخير.براي همه چه اونهايي كه الان خوابند و چه انهايي كه بيدارند شب خوبي را ارزو مي كنم.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Amir_P30
    تا اونجايي كه من خوندم مثله اين كه ساتا 2 يك ترفند تبليغاتي بوده و فرق آنچناني با ساتاي معمولي نداره .
    به نظر من 300 گيگ بگير راحت . بافر 16 - 7200 دور
    البته يكمي فرق فوكولن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب در سه چهار مورد ديگه هم بايد اظهار نظر كنم كه باشه براي فردا صبح.فعلا شب همگي بخير.براي همه چه اونهايي كه الان خوابند و چه انهايي كه بيدارند شب خوبي را ارزو مي كنم
    با تشكر از مطالب مفيد و آموزنده شما

همونطور كه گفتيد بعضي ها روي اينتل تعصب دارن

راستي شما در مورد ريويو ها و بنچماركهايي كه سايتها مينويسن نظرتون چيه؟درغه يا راست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •