سلام.متاسفم براي افرادي كه وقتي در بحث هاي علمي كم مي آورند به توهين كردن روي مي آورند.ناراحت نشدم چون اين فرد همان كسي بود كه لامپ را با cpu مقايسه كرده بود.من در صحبت هايم اصلا از درس هاي دانشگاهم كمك نگرفته بودم.بلكه نتيجه تحقيقات خودم و تجربه ام بود.بگذريم بريم سراغ ادامه نكات و بحث را دوباره علمي كنيم(بار ديگر خواهش مي كنم بدون تعصب به حرف هاي من گوش دهيد.تعصب كوركورانه عقل را ضايع مي كند):
5) عزيزان توجه داشته باشيد كه اين مقايسه در هر بازه زماني خاص معتبر است ودر هر بازه زماني مي تواند نتيجه متفاوتي داشته باشد .براي مثال در گذشته اينتل از amd بهتر بود .amd گرماي زيادي توليد مي كرد برق زيادي مصرف مي كرد و سرعت پايين تري نسبت به اينتل داشت.اما امروز amd از اينتل پيش افتاده است.ما نمي گوييم اينتل بد است بلكه مي گوييم اينتل خوب است ولي amd از ان جلو افتاده.شايد سال ديگر اينتل يك پردازنده جالبتر با يك فن اوري بالاتر توليد كند و ان وقت مي گوييم اينتل بهتر است.من خودم واحد تحقيق و توسعه اينتل را خيلي قبول دارم و همواره هاي مقاله هاي اين شركت را ترجمه مي كنم.اما اكنون amd از اينل در سرعت و قدرت و فن اوري جلو زده است.
6)تعدادamd هاي جديد كه سوخته اند بسيار كم است و در حد اينتل مي باشد.همانطور كه مي دانيد amd توسط البالو كامپيوتر 3 سال گارانتي تعويض دارد. حال انكه 90 در صد cpu هاي اينتل گارانتي ندارند و ان 10 درصد باقيمانده نيز فقط 6 ماه تا حداكثر 1سال گارانتي دارد. عده اي از cpu هاي اينتل نيز به صورت فله اي عرضه مي شوند و باكس ندارند و قابل اعتماد نيستند ولي cpu هاي amd همگي باكس و گارانتي دارند .
7)اينتل در لب تاپ بهتر از amd عمل كرده و cpu هاي بسيار كم مصرف و خوبي توليد كرده و در اينجا حق با اينتلي ها است. اما در رايانه هاي خانگي و desktopحق با amd است. و amd بهتر عمل كرده است.