تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 38 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 372

نام تاپيک: پست اختصاصی FW46GJ/B

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوستان من یه چیزی در مورد بعضی از لپ های سونی از یه فروشنده شنیدم که برام خیلی غیر قابل باوره.می گفت که بعضی مدل ها مثل همین 46 اسمبل ایران هستند. آیا واقعا حقیقت داره؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

در مورد full hd قبول دارم حرفتو . خداییش همین هم الان تو بازار نسبت به خیلی ها سرتره مثلا 1225 hp و زیادی نباید سخت گرفت .
    در مورد بلوری هم همین الانش هم به نظر من کاربرد داره تا یکسال دیگه هم نیاز بهش بیشتر میشه . دیگه اونموقع نمیریم یه هزینه اضافه کنیم .
    ویندوزم در مقابل fw 46 که فرقی نداره همونه ولی با 490 آره درسته .
    البته واسه من مهم نیست چون اولا من اهل لینوکسم و حتی اگه dos هم بود واسم فرقی نداشت ثانیا ویستا کلا سیستم عامل جالبی نیست . اگه شد آپگرید میکنیم نشد یه 7 از همین سایت میخریم میریزیم ببینیم چه جوریه
    ولی بازم میگم شاید به خاطر cpu این مدل قیدشو بزنم و برم یه 1225 بگیرم ولی برای اونایی که سونی میخوان حتما بعد fw 46 این مدل با توجه به قیمش مورد مناسبیه .
    490 dfb هم خیلی عالیه ولی امروز که پایتخت بودم کمتر از 1770 پیدا نکردم. خیلی گرون شده این مدل که با این قیمت اصلا نمی ارزه .
    تا هفته بعد ببینیم چی میشه .
    1770؟؟؟؟؟فکر نکنم!خیلی گرونه که! من از همون جایی که خریدم هنوز 1600 میده.تو اصفهان قیمت بیشتر از 1650 سراغ ندارم
    به هر حال حق با شماست اگه کمتر از 1770 اونورا گیر نمیاد صبر کنی خیلی بهتره

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1770؟؟؟؟؟فکر نکنم!خیلی گرونه که! من از همون جایی که خریدم هنوز 1600 میده.تو اصفهان قیمت بیشتر از 1650 سراغ ندارم
    به هر حال حق با شماست اگه کمتر از 1770 اونورا گیر نمیاد صبر کنی خیلی بهتره
    من تا 2 3 هفته پیش با چونه تا 1580 هم dfb را اومدم پایین اما صب کردم 46 بیاد برا همین نخریدم
    حالا اگه جدا 46 نیمد میرم با چونه 1600 تمومش میکنم

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تا 2 3 هفته پیش با چونه تا 1580 هم dfb را اومدم پایین اما صب کردم 46 بیاد برا همین نخریدم
    حالا اگه جدا 46 نیمد میرم با چونه 1600 تمومش میکنم
    والا منم همون موقع تا 1600 هم قیمت داشتم. دیروز رفتم همون مغازه ها گفتن گرون شده تا 1770
    نمیدونم این چه وضعیه آخه
    به نظر من فعلا 1225 بهترین انتخابه یا همون 465j که گفتم .

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

در ضمن دوستاني که ميگن FULLHD ، همينا بدونن که XBRITE-ECO خودش خيليه! و از بيش از 95% نوت بوک هاي بازار بهتره. من که از اين صفحه نمايش خيلي راضي هستم
    به نظر من بي دليل براي خودتون نياز کاذب به وجود نيارين،و فقط براي همين يه خصوصيت وسواس به خرج ندين
    دوست عزیز شاید واسه شما لازم نباشه اما وقتی حدود 50 گیگ کلیپ 3 دقیقه ای که هرکدوم 1 گیگ حجم داره

با کیفیت HD 1080i به هزار بدبختی دانلود کرده باشی مطمئنا نوت بوکی میگیری که بتونه اینارو درست و با نهایت

کیفیت اجرا کنه

به هر حال امیدواریم که آخر این مدل یا fw 47 رو بیارن که از این سر درگمی در بیایم

کم کم داریم به وسط های ماه شهریور میرسیم اما بازم خبری از این مدل نیست

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوست عزیز شاید واسه شما لازم نباشه اما وقتی حدود 50 گیگ کلیپ 3 دقیقه ای که هرکدوم 1 گیگ حجم داره

با کیفیت HD 1080i به هزار بدبختی دانلود کرده باشی مطمئنا نوت بوکی میگیری که بتونه اینارو درست و با نهایت

کیفیت اجرا کنه

به هر حال امیدواریم که آخر این مدل یا fw 47 رو بیارن که از این سر درگمی در بیایم

کم کم داریم به وسط های ماه شهریور میرسیم اما بازم خبری از این مدل نیست

لازم به ذکر که صفحه نمایش های Xbrite eco سری fw قابلیت پخش در فرمت 1080p رو هم دارن وقتی فیلمی fullhd باشه در رزولیشن 1920*1080 پخش میشه. همه نوت بوک های این سری برچسب FULLHD دارن.
    به هر حال هرکی یه نظری داره
    fw47 که خیلی گرونه اگه بیاد بالای 2 تومنه، البته به نظر من بالای 2.2 خواهد بود
    fw46 با این وضع خیلی به صرفه تره وست

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان من یه چیزی در مورد بعضی از لپ های سونی از یه فروشنده شنیدم که برام خیلی غیر قابل باوره.می گفت که بعضی مدل ها مثل همین 46 اسمبل ایران هستند. آیا واقعا حقیقت داره؟
    بیشتر شبیه جکه! شرکت معتبری مثل فراسو که چندتا نوت بوک وارد بازار کرد. همه ی نوت بوک هاش خارج ایران اسمبل شدن.تولید نوت بوک که اخه بازی نیست نیاز به آزمایشگاه پیشرفته داره
    وقتی فراسو با این همه سابقه و ابهت نتونسته اون وقت ایران رهجو چکارست؟؟؟؟

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

لازم به ذکر که صفحه نمایش های Xbrite eco سری fw قابلیت پخش در فرمت 1080p رو هم دارن وقتی فیلمی fullhd باشه در رزولیشن 1920*1080 پخش میشه. همه نوت بوک های این سری برچسب FULLHD دارن.
    به هر حال هرکی یه نظری داره
    fw47 که خیلی گرونه اگه بیاد بالای 2 تومنه، البته به نظر من بالای 2.2 خواهد بود
    fw46 با این وضع خیلی به صرفه تره وست
    این که Full HD نبود من کله سایت هارو زیره رو کردم هیچ جایی نیست که نوشته باشه LCD Full HD یا حداقل اچ دی

شما به رزولیشن چیکار داری!!! بله رزولیشن باید اون باشه ولی اچ دی هم باید باشه دیگه!!!!

من که تو این سایت ها فعلا ندیدم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    به طور مثال برای مدل fw46 اینجا اینو نوشته : 16.4" wide (Full HD: 1920 x 1080)

کد:
    اما برای FW 490 JAB جایی ندیدم که نوشته باشه ال سی دی فول اچ دی یا حد اقل اچ دی!!!!!!!
    Last edited by VahidDG2007; 28-08-2009 at 16:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خیر

ولی بعضی شرکت ها هستند خودشان اپگرید و دانگرید می کنند

مثلا ممکنه هارد نوت بوکی 320 باشه و اینا 500 بزارند برای تنوع و بالا بردن قیمت

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

این که Full HD نبود من کله سایت هارو زیره رو کردم هیچ جایی نیست که نوشته باشه LCD Full HD یا حداقل اچ دی

شما به رزولیشن چیکار داری!!! بله رزولیشن باید اون باشه ولی اچ دی هم باید باشه دیگه!!!!

من که تو این سایت ها فعلا ندیدم!

کد:
    کد:
    به طور مثال برای مدل fw46 اینجا اینو نوشته : 16.4" wide (Full HD: 1920 x 1080)

کد:
    اما برای FW 490 JAB جایی ندیدم که نوشته باشه ال سی دی فول اچ دی یا حد اقل اچ دی!!!!!!!
    میدونم ربطی به رزولیشن نداره اما FULLHD هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •