فک نکنم چون اگه تو 88 پیر باشه دیگه چرا خواهرش اسم بچشو گذاشته محسنحالا به نظر شما خود شخصیت محسن (24 سال پیر شده) تو سال 88 هست؟؟
فک نکنم چون اگه تو 88 پیر باشه دیگه چرا خواهرش اسم بچشو گذاشته محسنحالا به نظر شما خود شخصیت محسن (24 سال پیر شده) تو سال 88 هست؟؟
این سریال فقط میخواد اینو به رخمون بکشه که توی 24 سال انقدر پیشرفت کردیم !!
امیدوارم اینجوری نباشه و محسن شخصیت پیر شده خودشو هم ببینه.... یعنی چی تا یکی غیب بشه میگن مرده...
اصولا یکی از اهداف این نوع فیلم ها و سریال ها که در زمان سفر میکنند همینه. (حالا چه ایرانیش چه خارجیش)
ولی حساب کنی پیشرفت هم کردیم ها!!![]()
فک نکنماین سریال فقط میخواد اینو به رخمون بکشه که توی 24 سال انقدر پیشرفت کردیم !!
خب نگفتم حتما غیب شدن ممکنه کشته شده باشه
به هر حال معمولا وقتی یکی میمیره میان اسمش رو می زارن رو یکی که تازه به دنیا اومده![]()
برادر کل دنیا پیش رفت کرده !! پیشرفت آمریکا رو اگه بخوای با ایران مقایسه کنی آرزوی مرگ میکنی !!
من نمیخوام ضد حال بزنم ولی این تیکه که داشتن ایران رو بزرگ میکردن خیلی بد بود ...![]()
خوب این شد یه چیزی، ژانر جنایی باز خوبه...![]()
راستی این محسنه هم سه سوت یادش رفت که گردنبند مادرشو، پسر بچه پیچونده. تا الان فکر کنم آبش کردن!
ضمنا اون همه خورشید رو اون عتیقه به چه دردی میخوره! محسن فقط از یکیش استفاده کرد که!؟
میگم محمد ای کاش فیلمو یکم دیرتر میساختن بعد میرفت میدید به جای نواب خونشون یه چاله استبرادر کل دنیا پیش رفت کرده !! پیشرفت آمریکا رو اگه بخوای با ایران مقایسه کنی آرزوی مرگ میکنی !!
من نمیخوام ضد حال بزنم ولی این تیکه که داشتن ایران رو بزرگ میکردن خیلی بد بود ...![]()
نواب ریزش کرده !! : دی !!
این سریال فقط میخواد اینو به رخمون بکشه که توی 24 سال انقدر پیشرفت کردیم !!آخه جالب اینجاست چیزی هم به اون صورت پیشرفت نکردیم ( اسکناس 5000 تومنی و پلاک خودروی جدید و چار تا دونه اتوبان که نشد پیشرفت ، موندم چرا راه به راه برج میلاد رو نشون نمیده؟ )ولی حساب کنی پیشرفت هم کردیم ها!!
خداييش اگه بري پزشك دهكده رو ده بار ببيني بهتره از اينكه يه سريال رو به اجبار ببيني
میگم جالب شده ها.خلاقیت نویی بود...همیشه یا میرفتن زمان قدیم یا میرفتن آینده ای که خودمونم نرسیده بودیم ولی تو این فیلم،خیلی جالب شده که زمان 62 بوده و الان که اومده تو آینده رسیده به زمان خودمون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)