تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 15 اولاول ... 789101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 147

نام تاپيک: Dead Island

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هرچند اصلا نباید مقایسه بشه چون فارکرای کجا و این بازی کجا ولی ضمن خنده
    اگر فارکرای ماشین سواری بود این که همش پیاده روی ! هر چقدر هم که کوئست رو به ترتیب مسافت بری باز هم3 تا 5 دقیقه از این کویست تا بعدی راه هست(تو FC تازه اتوبوس هم بود که بشه فاصله رو با یک لودینگ کم کرد).FC فکر کنم همین الانشم از لحاظ گرافیکی در مقایسه این بازی با 3 سال فاصله شاهکاره.داستان ماموریت های اون کجا این کجا(برو دنبال گردنبند بگرد؟! اینو برسون فانوس دریایی؟شوهر گیر کرده درش یار)هوش مصنوعی فارکری جالب بود یا این؟زامبی هاش رو میشه اصلا نکشت مگر بعصی مواقع, ولی مگه میشد ایستگاه های بازرسی فارکرای الکی رد کرد؟)فرق اسلحه ها فارکرای کجا این کجا.وقتی تو FC اسلحه کهنه بر میداشتی وسط در گیری گیر می کرد پدرت در میومد حالا این چی یارو زامبی رو با چاقو , پارو هرچی بزنی هم بهت برسه افتادی رو زمین یارو هم بر بر نگات میکنه تا پاشی, جنگ تن به تن هست و مبارزه به دو پهلوان شهر ).یک مورد جالب این تو این بازی هست خانم هاش همه از گردن به پایین جراحی پلاستیک هستن ولی صورت در حد کسی که سر خیابان وایمیستند زشت بعدش مثل اینکه زامبی ها فقط به لباس هاشون حمله میکنند چون همه تریپ لختی اند

2. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بعدش مثل اینکه زامبی ها فقط به لباس هاشون حمله میکنند چون همه تریپ لختی اند
    جزیرست اونجا محل شنا!اینا در حال شنا بودن زامبیا ریختن.شما داری شنا میکنی زامبی بهت حمله کنه میدوئی هتل لباس میپوشی؟!

4. 8 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

جزیرست اونجا محل شنا!اینا در حال شنا بودن زامبیا ریختن.شما داری شنا میکنی زامبی بهت حمله کنه میدوئی هتل لباس میپوشی؟!
    حرف شما درست ولی یعنی همه در حال شنا بودن و اهالی ساکن همه به زامبی تبدیل شدن؟!بعد اصلا جشنواره اب بازی بوده همه شنا می کردن, افتاب می گرفتن و مردم همیجوری راه میرن این وضعیت نباید بعد چند روز درست بشه .این کار فقط و فقط به خاطر افزایش جذابیت اضافه شده و به نظر من چون زیادی استفاده شده جنبه معکوس داره

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

حرف شما درست ولی یعنی همه در حال شنا بودن و اهالی ساکن همه به زامبی تبدیل شدن؟!بعد اصلا جشنواره اب بازی بوده همه شنا می کردن, افتاب می گرفتن و مردم همیجوری راه میرن این وضعیت نباید بعد چند روز درست بشه .این کار فقط و فقط به خاطر افزایش جذابیت اضافه شده و به نظر من چون زیادی استفاده شده جنبه معکوس داره
    دوست عزیز اونجا همه در حال شنا نبودن.بلکه لباس شنا داشتن.اونجا یه جزیره گرمسیری است.تو این نوع جزایر مردم وقتی میرن بیرون با لباس شنا و مایو میرن.با ژاکت و کت که نمیرن.زن ها هم که مانتو نمی پوشن.لباس شنا و اینجور چیزا می پوشن که هم افتاب بگیرن و درصد زیادی شنا هم حتما می کنن.
    همون ویدئو اول بازی هم همینطوره.یه رقص شبانه هست.با لباس کاموا که نمیان.تو این نوع جزایر مرسومه اینجور لباس ها.
    در ضمن توی شهر که دیگه لباس ها عادیه و پوشیده هست.
    از بحث منحرف نشیم.
    موفق باشید.
    Last edited by Little Sparrow; 17-09-2011 at 00:19.

7. 6 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    این بازی چند تا چپتر داره؟؟؟؟
    من چپتر 8 تم به بدبختی از زیر زمین(فاضلاب و ...)اومدم بیرون دوباره نامرد ( همون خواهر روحانی D: )منو فرستاد اون پایین
    منم که دیگه اینقدر بدم اومد که نگو..... حالا ترینر خوب دارید رو کنید که منو بدم میاد دوباره تو فاضلابو بازی کنم قبلیش خیلی سخت بود....
    راستی میگم ترینر خوب منظورم اینکه که اگه نخواستم دیگه ترینرو اجرا کنم بازی قاطی نکنه (باگی نشه ) مثل :فال اوت :(

9. این کاربر از Amir 3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

درخواست ترینر تو تاپیک خودش ولی بفرمائید:
    اینجا لینک ترینر های مختلف و سازگار با اپدیت های مختلف بازی وجود داره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    این بازی چند تا چپتر داره؟؟؟؟
    من چپتر 8 تم به بدبختی از زیر زمین(فاضلاب و ...)اومدم بیرون دوباره نامرد ( همون خواهر روحانی D: )منو فرستاد اون پایین
    منم که دیگه اینقدر بدم اومد که نگو..... حالا ترینر خوب دارید رو کنید که منو بدم میاد دوباره تو فاضلابو بازی کنم قبلیش خیلی سخت بود....
    راستی میگم ترینر خوب منظورم اینکه که اگه نخواستم دیگه ترینرو اجرا کنم بازی قاطی نکنه (باگی نشه ) مثل :فال اوت :(
    بازیش 16 چپتر و 4 تا act داره
    تازه مراحل فاضلاب از آسوناشه ( البته در مقایسه با مراحل بالاتر )، act 4 که تو زندانه واقعا سخت و خسته کنندست

13. این کاربر از blackbird25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

واقعاً این بازی اگر ریپید نداشت که زامبی ها دوباره باشن چقدر بازی سوت و کور میشد

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من که تا حدود 70 درصد از بازی رو رفتم عجیب حال کردم باهاش !

واقعا هیچی تو دنیا اندازه زامبی کشتن اونم به صورت اول شخص حال نمیده ! اسلحه ها هم متنوع و هر چی خواستی میتونی بسازی باهاش دست و پا و کله زامبی رو رو بکنی !

بازی سبکی هست که اصلا داستان احتیاج نداره - گرافیکش هم معقوله - صدا گذاری ها و افکتهای صدا حرف نداره . گیم پلی هم که زامبی کشیه - خوراک من !!!

تا فرصت پیدا کنم ادامه بازی رو میرم .

طرفداران بازیهای زامبی کشی ! به هیچ وجه این بازی رو از دست ندین !

( در ضمن کسی نمیدونه چجوری اون اره برقی نسخه LIMITED رو بشه بدست آورد ؟ )

16. 2 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

11

سلام.....
    افکتهای صدای بازی خیلی باحاله
    وقتی که میری جای دوستات صدای بازی عوض میشه شروع میکنه به پیانو زدن از این خوشم اومد
    اون زامبی هیکلها کشتنشون خیلی سخته! یه ضربه با دست میزنه 3 متر پرت میشی! بعضی زامبی ها خیلی سریع به طرفت میدون انگار قهرمانه دووند!

یه جا که زیاد وایسی میبینی 3,4 نفر از پشت دارن میزنن لته پارت میکنن
    Last edited by Iman-Emperatour; 19-09-2011 at 06:19.

18. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •