ولاسکو: برای تحقق یک رویا به توکیو آمده ایم/دیدار ایران و کره فینال زودهنگام است
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، نشست خبری سرمربیان 8 تیم حاضر در رقابتهای انتخابی المپیک در توکیو برگزار شد.
در این نشست اولین سوالی که خبرنگاران از خولیو ولاسکو پرسیدند در خصوص بازی با کره جنوبی بود، ولاسکو در پاسخ به آنها گفت: کره تیم قدرتمندی است. بازی اول همیشه دشوار بوده که این سختی برای هر دو تیم است.
وی ادامه داد: من دیدار ایران و کره را یک فینال زود هنگام میدانم، هرچند که مسابفات دوره ای برگزار می شود.
سرمربی تیم ملی در کنفرانس خبری بر خلاف بیشتر مربیان که از مصدومیت برخی از بازیکنان خود گله کردند، خاطرنشان کرد: ایران قهرمان آسیا شد و حالا به دنبال یک هدف بزرگتر و تحقق یک رویای تاریخی به ژاپن آمده است و برای این هدف تا سر حد توان مبارزه خواهد کرد.پارک کی وون، سرمربی تیم کره جنوبی نیز در این نشست گفت: ما در لیگ جهانی خوب بازی کردیم، اما مسابقه با ایران برای ما هم خیلی دشوار است.
دیدار تیم های ایران و کره جنوبی از ساعت 11:30 آغاز خواهد شد.
خوب در بازی افتتاحیه مسابقات استرالیا 3-0 ونزوئلا رو شکست داد و در بازی دوم هم چین ست اول رو از پورتوریکو برده
ایران هم ساعت 11:30 به وقت تهران به مصاف کره خواهد رفت
به امید پیروزی (اونم از نوع 3 امتیازیش ) بزن کف قشنگه رو![]()
من هیچ کانالی رو پیدا نکردم که بازیها را نشون بده.فکر کنم باید به همین صدا سیمای خودمون دل خوش کنیم.البته اگر پخش کنن
مثل اینکه قرار نیست مسابقه رو پخش کنند
شبکه 3 که نمیذاره گویا
اگه شبکه ورزش گذاشت دوستان تهرانی که بازی رو دیدن بیان تعریف کنن
فعلا که از سایت باید پیگیری کنیم
5-2 ایران
من دارم از رادیو ورزش گوش میدم بازی رو ...
ظاهراً ارتباطشون یه مشکلاتی هم داره ...
فکر میکنم شبکه 3 هم مشکل دریافت سیگنال یا شاید هم خرید امتیاز داشته باشه ...
امیدوارم به زودی حل بشه و بازی رو ببینیم ...
آخه کوروش درد من میدونی چیه ؟ طرف 40 سال پیش فضانورد میفرسته ماه ارتباط رادیوییشون یه ذره هم مشکل نداره..
بعد ما میخوایم یه مسابقه ورزشی بببینیم هر دفعه یه ایرادی خلاصه توش پیدا میشه .. ارتباطشون هزار تا مشکل داره ...
بگذریم امیدوارم ایران برنده بشه
انگار شبکه 3 داره یه اتفاقاتی می افته.
بله دارن پخش میکنن
25-17
خوب مثل اینکه توپ بچه ها خیلی پره و این خیلی خوبه![]()
ولی آخر ست یکم شل گرفتن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)