شاید به خاطر کاراکتری هست که انتخاب کردی
این زنه که دستاش می لرزه ! :دي
من خودم می خواستم Hunter رو انتخاب کنم ولی چه کنم دیگه دستم خورد ! :دي
شاید به خاطر کاراکتری هست که انتخاب کردی
این زنه که دستاش می لرزه ! :دي
من خودم می خواستم Hunter رو انتخاب کنم ولی چه کنم دیگه دستم خورد ! :دي
خب اون مشکل نشونه گیری به همون سلاح بر می گشت
هر سلاح دقت اندازه گیری متفاوتی داره
چند وقت پیش خبری خوندم مبنی بر اینکه کلیف گفته این بازی دیابلو این نسل هست اون لحظه بهش خندیدم چون به خاطر تعصبی که روی دیابلو دارم نمی تونم مقایسه یه بازی دیگه با دیابلو رو تحمل کنم
این حرف کلیف که مسخره هست اما خود بازی به نظر میاد ایده های خیلی زیادی از دیابلو گرفته
سلاح های طلایی ، سبز و... که در واقع نشان دهنده ی اینه که این سلاح در یک زمینه تغییر کرده که همچین چیزی توی دیابلو بود
کلا مقایسه ی مسخره ای می دونم
بازی هم واقعا خیلی خوبه
لذت بخش هم هست
از همون اوایل بازی یعنی وقتی لول 6-7 می شید ماموریت هایی که به شما داده میشه رو باید با دقت انتخاب کنید چون بعضی ماموریت ها سخته و الان نمی تونید تمومش کنید
کلا بازی از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتره
ایول حالا یادم اومد در مورد رنگ این سلاح ها!خب اون مشکل نشونه گیری به همون سلاح بر می گشت
هر سلاح دقت اندازه گیری متفاوتی داره
چند وقت پیش خبری خوندم مبنی بر اینکه کلیف گفته این بازی دیابلو این نسل هست اون لحظه بهش خندیدم چون به خاطر تعصبی که روی دیابلو دارم نمی تونم مقایسه یه بازی دیگه با دیابلو رو تحمل کنم
این حرف کلیف که مسخره هست اما خود بازی به نظر میاد ایده های خیلی زیادی از دیابلو گرفته
سلاح های طلایی ، سبز و... که در واقع نشان دهنده ی اینه که این سلاح در یک زمینه تغییر کرده که همچین چیزی توی دیابلو بود
کلا مقایسه ی مسخره ای می دونم
اول که داشتم واسه تاپیک مطلب ترجمه می کردم این نکته رو دیدم:
بنابر طبقه بندی اسلحه ها, تفنگ های ضعیق تر یا معادلش که شما در اول اونا رو حمل میکنید با رنگ زرد مشخص هستند.در صورتیکه سبز باشند قوی تر وموثرترند. و اونایی که ارغوانی هستند واقعا سلاح های ویژه هستند!
خوب شد یادآوری کردی, چون پاک از یادم رفته بود!!
من دفه اول با Mordecai فکر کنم رفتم همچی خوشم نیومد و یه بار دیگه از اول با رولند شروع کردم : دیمن خودم می خواستم Hunter رو انتخاب کنم ولی چه کنم دیگه دستم خورد ! :دي
نه فکر نمی کنم راهی داشته باشه .. کلا مسخره هست کنترلشکسی راه حلی برای مشکل رانندگی نداره؟
+
کسی می دونه این چطوری میاد پایین ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من سفید هست لولم21 هست hevayابر طبقه بندی اسلحه ها, تفنگ های ضعیق تر یا معادلش که شما در اول اونا رو حمل میکنید با رنگ زرد مشخص هستند.در صورتیکه سبز باشند قوی تر وموثرترند. و اونایی که ارغوانی هستند واقعا سلاح های ویژه هستند!
هستم فکر کنم
نمیاد دور بزنکسی می دونه این چطوری میاد پایین ؟
بعد از تموم کردن میاد
Last edited by B U L U T; 09-11-2009 at 21:16.
من هم این بازی زو امروز نصب کردم ..... کاملا شبیه به FallOut هست !
اره کمی و فار کرایمن هم این بازی زو امروز نصب کردم ..... کاملا شبیه به FallOut هست !
سلام. موقع اجرا این ارور میاد.
فایل هایی که عکس هست هم محل نصب بازیه.
چرا اینجوری نصب شده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میشه یکنفر در 2 خط نحوه انجام بازی رو بگه ؟!باید چه مرحله هایی رو بریم و چطوری بازی به پایان میرسه ؟!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)