تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 20 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 192

نام تاپيک: Brink

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

گور بابای نمرات بازی اگه بازی رو میشه شبکه انجام داد من رو در جریان بزارید

2. 3 کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

انشالله من 1.5 گیگ باقی مونده بازی رو امشب دان میکنم (pc)
    ============================
    کرک razor911 بهتره یا skidrow برای این brink

4. 2 کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    بازی رو دیشب خریدم...خوب شد که نسب نکردم روی کنسول تا امتحانش کنم بعدا...
    اول که همون اول یه راوی سرو ته ماجرا رو تعریف میکنه تموم می کنه تو دو خط که بله یه شهر م یخواستیم درست کنیم خوب باشه ملت زیاد شد اشوب شد نشد. الان باید جلوشو گرفت..اینجاشو که گذشت کردم انتخاب داد که باید یکی از دو گروه داخل بازی رو انتخاب کنیم 1-نجات شهر 2- با اشوبگران شدن. خب نجات شهر رو انتخاب کردم...
    یا علی یهو دیدم یه چهره شنگول عجل وجل اومد جلو چند تا نفر دیگه با مشخصات دیگه میشد انتخاب کرد که همشون از دیگری بد ریختر و زشتتر خلاصه یکی انتخاب کردم نزدیک 10 دقیقه فقط اون دکمه های رد شدنو میزدم تا بره تو بازی یه چند ثانیه کات سانس نشون داد که رئییشمون اومد داد زد بریم شهر رو نجات بدیم.....تا اینجا همه چیز قابل قبول بود که رفتیم تو بازی..
    اقا چشمتون روز بد نبینه اصلا ادم نمیفهمه چی به چیه یکی از بالا یکی راست ،چپ میریختن همینجوری...
    هر کی که کشته میشد میرفت نصف بدنش تو دیوار معلق رو هوا میموند حتی وسط یک جای بزرگ هم بکشینش میهر تو دیوار
    گیم پلی این حرکات حرکت ، شلیک دویدن نمیدونم هر چی که ادم می خواد لذت ببره نداره پره از HUD دو ساعت با دشمن بودیم این ور اونور میرفتیم نه من فهمیده بودم یارو دشمنه نه اون فهمیده بود که اخرش اون زودتر فهمید زد منو....وقتی زد میوفتی زمین کمک می خوای رفیقت میاد بالاشسرت میره اصلا توجه نمیکنه...
    کلا معلوم نبود چی به چیه...محیطها خیلی بسته بودن قاتی پاتی بود...توصیه میشه به جای 3 تومنی که به بازی میدید برید دو سیخ جیگر با یک لیوان دوغ بزنید تو رگ.
    انتظارم خیلی خیلی زیاد بود برا بازی....که نشد.همه چیو میشه تحمل کرد گیم پلی رو نیمشه خیلی سطح پایین هستش.
    Last edited by Layken; 12-05-2011 at 20:50.

6. 16 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ممنون حامد جون
    انگار دوغو زدی تو رگ چون فکر کنم تو خواب اینارو تایپ کردی (تو جملاتت همش ((ش)) به کار رفته:بالاشرت-رئیشمونو ....)

عیب نداره درک میکنم.منم جای تو بودم و این بازیو بازی میکرم بهتر از تو نمینوشتم
    پس بازی یه فاجعه محسوب میشه
    خوب شد نخریدمش

8. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اتفاقا من نظر همتون رو رد میکنم ، اتفاقا بازی خیلی قشنگیه. به زودی نقدشو می نویسم. ( وقتی تموم کردم ، سه روز دیگه)

10. 4 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

همین چند ساعت پیش بازی رو گرفتم، یه توصیف کوتاهی از بازی بکنم تا دوستان بیشتر با بازی آشنا بشن.
    همون طور که حامد هم تو پست بالا گفت یه راوی میاد و کل داستان رو میگه از چه قراره(شهری به اسم آرک وسط اقیانوس ساخته میشه رفته رفته شهر شروع به نابودی می کنه و ...)
    بعد از این صحنه شما باید انتخاب کنید که جزو کدوم گروه می خواید باشید...
    بعد از انتخاب گروه شما باید کاراکترتون رو انتخاب کنید که به قول حامد یکی از یکی دربو داغون تر ولی واقعا برای خودم این استایل و قیافشون خیلی جالب بود! بعد از انتخاب به مرحله ی بعدی می رید که می تونید به طور کامل شخصیتتون رو کاستامایز کنید از صورت و قیافه گرفته تا شلوار و خال کوبی و ...(البته در ابتدای بازی فقط یه سری از این ها باز هستند و رفته رفته با لول آپ شدن آیتم ای بیشتری باز میشه)
    خوب این قسمت هم اوکی می کنیم، وارد منو می شیم، روی Campaign کلیک می کنیم و مثلا وارد بخش SP یا سینگل پلیر بازی می شیم!! بعد از چند دقیقه بازی کردن متوجه می شیم(البته از قبل هم مشخص بود)
    که بازی علناً یه مولتی پلیر خالصه، حتی شما تو قسمت SP بازی تو همون مپ های مولتی پلیر بازی می کنید با این تفاوت که یارها و دشمن های شما آدم های واقعی نیستن و یه سری بوت هستند.
    بازی نکات جالب و مثبت کم نداره، گرافیک بازی در سطح بالایی قرار داره مخصوصا تکسچرها که واقعا عالی کار شده(به لطف ID tech) تو بحث گرافیک فقط افکت هایی مثل انفجار جالب نیست که میشه ازش چشم پوشی کرد!
    گیم پلی بازی به نظر من مشکلی نداره و خوب کار شده، از درو دیوار هم تقریبا می تونید برید بالا که در نوع خودش جالبه، وقتی زخمی بشید medic میاد و به سمت شما یه آمپول پرت می کنه که باید آپول رو تزریق کنید تا خوب بشید، تو هوش مصنوعی دشمن ها مشکلی ندیدم، فقط بعضی اوقات مثل آدم معمولی حواسشون نیست
    شما تو بازی قابلیت کاستامایز یا سفارشی کردن اسلحه، شخصیت رو دارید که رو این قابلیت خیلی کار شده و یکی از نقاط قوتش هست.
    تو بازی یه سری Ability یا قابلیت دارید که می تونید با دریافت رنک یا XP و لول آپ کردن اون هارو باز کنید که رو این قسمت هم خوب کار شده(همون طور که از تریلرهاش مشخص بود)، تو بازی چندین کلاس وجود داره مثل Medic, Engineer, Operative, Soldier که مثلا Medic می تونه به بقیه هیل بده یا مهندس می تونه وسایل رو تعمیر کنه و ...
    تا الان که مرحله ی 4 هستم بازی برام خسته کننده نشده چون از این سبک بازی بدم نمیاد، همون طور که IGN هم گفته این بازی به درد هر گیمری نمی خوره و فقط برای فن های خودش جالبه.
    در مورد مولتی پلیر هم باید بگم کل لذت بازی به همین مولتی پلیرش هست که حالش به مراتب از سینگل بیشتره و به همه توصیه میشه. نمی دونم چرا Gamespot و سایت های دیگه در مورد سرورهاش انقدر بد گفته بودن که من واقعا نگران چنین بازی بودم که بر مبنای مولتی ساخته شده ولی از سرورهای خوبی برخوردار نیست! ولی وقتی خودم با این اینترنت ناجور ایران بازی کردم متوجه شدن اینا همه ....!!
    جدا از شوخی و مسائل دیگه واقعا بازی مستحق نمره ی 6 نبود به نظرم نمره ی 7.5 لایق این بازی هست.

در آخر هم این رو بگم همون طور که IGN هم گفته نسخه ی PC به مراتب کامل تر از نسخه ی کنسولی هست و باگ و مشکلات دیگه نداره، به همین دلیل به دوستانی که سیستم قوی دارن توصیه میشه حتما نسخه ی پی سی رو تهیه کنن. به شخصه مشکلاتی که حامد تو پست بالا گفت رو اصلا باهاشون مواجه نشدم...

12. 10 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درسته ارین ولی اگه دقت کنی تو gamespot هم به هر دو نسخه بازی امتیاز برابر داده چه بسا که برا پی سی یوزرها کمتر دادن..
    حالا با پی سی کنسول کاری ندارم...
    اما موافقم بازی کلا برا مولتی ساخته شده
    +
    واقعیتش تو نقدها هم به گرافیک زیاد ایراد گرفته بودن اما خب گیم پلیش نمرش کمتر بود. البته من همیشه نظر خودم رو میگم چون اون یکه دیدم راضیم نکرد...به هر حال بازی سبکی داره که خیلی طرفداران خاص خودشو داره...

14. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sam_sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Lost Heaven

پيش فرض

آقا این بازی خییییییییییییییییلی خرکیه!همین جور از در و دیوار دشمن میاد،بعد میمیری بعد یا زنده ات میکنن که بلافاصله حتما دوباره میمیری یا هم که خود به خود دوباره ظاهر میشی!(جالبه قبل مردن میپرسه صبر میکنی کمک کنن یا ظاهر میشی!یکی نیست بگه آخه مگه چقدر فرق میکنه جز اینکه وقتی منتظر کمکی،هوش مصنوعی میره رو اعصابت!!!!)در کل به نظر من 6 هم زیادشه و تقریبا غیر قابل بازیه!!!!

16. این کاربر از sam_sali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

آقایون این کرکش رو از کجا میتونم دانلود کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

دوستان بازی رو که میخوام نصب بکنم همون اول سریال میخواد

من از سایتی که دانلود کردم بازی رو توش کرک razor911 بود که زیپ شده هستش که درونش فایل کیجن هست میخوام اکسترکت کنم پسورد میخواد که منو میفرسته اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کرک .SKIDROW هم دان کردم که بازم توش سریالی وجود نداشت تا بازی نصب بشه

===========================
    دوستان اگر چیزی رد این مورد پیدا کردن به ما ندا بیدین

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •