آره ساپورت می کنه ولی اگر یه کم cpu بالا تر بود بهتر اجرا میکرد.
آره ساپورت می کنه ولی اگر یه کم cpu بالا تر بود بهتر اجرا میکرد.
با همون 1 درصد کاربر لینوکس دیگه ...
ویندوز 7 که همه جوری ساپورت میکنه حتی با 512رم و 128گرافیک و 1800CPU اما مهم بازدهیشه!
از من سون تازگی زیاد هنگ میکنه نمی دونم چرا مثلا با ویژوال استودیو 8 وقتی برنامه را اجرا می کنم اگر خطای در برنامه باشه بخواهد برگرد به محیط هنگ میکنه و یا اگر با kmplayer یکفایل باز میکنم میزنم به جلو یا می خواهم ببندمش هنگ میکنه یا چندتا برنامه ام را بلوکه کرده هی این پیغام 3 تایی که یکی از ان close the programm را بالا میاره نمی دونم چرا ؟
می خواهم پاک دوباره نصب کنم خدا کنه خوب بشه ؟
سیستم من : cpu 4400 2 core ram 3 gig vga=1024 geforce gt
مشکل نه از سیستم شماست و نه از ویندوز!
مشکل اینه که اون نرم افزارهایی که میگید بلوکه میشن و هنگ میکنن مخصوص XP ساخته شدن و چون 7 تازه اومده هنوز همه گیر نشده, اگه یادتون باشه وقتی Xp هم تازه اومده بود همین مشکلها رو داشت!
خلاصه کلام اینکه: به مرور زمان مشکلات 7 حل خواهد شد-و مشکل از هیچ چیز جز ساپورت نیست.
این دنیا فقط به درد برنامه نویس ها و شبکه کارها می خوره. نه به درد کاربران عادی.
دقیقا مشکل ما هم شناختن همین زمانی هست که مشکلات 7 حل می شه. می خوایم اون زمان رو پیدا کنیم تا همون موقع ویندوز ویستای آپدیت شدمون رو به 7 ارتقا بدیم.
به نظر من که نباید عجله کرد. 7 که در نمی ره. بهتره که صبر کنیم تا نسخه نهایی بیاد. البته اگه دنبال دردسر نمی گردید!
xp بنده خدا که عمریه به بهترین نحو کار داده و خواهد داد . در ویستا بسیاری از نرم افزار ها مشکل دارند حتی نرم افزارهایی که مخصوص این ویندوزند ( یکی از دوستان هم به هسته ی اجرایی ضعیف این ویندوز اشاره کردند که کاملا درست است و در خیلی از سایت های معتبر به هسته ی اجرایی نسبتا ضعیف این ویندوز اشاره شده ) . 7 هم که تازه از آب دراومده و قطعا حالا حالا ها براش باگ پیدا میشه .کافیه تو گوگل سرچ کنین :
windows 7 bugs
(ویژگی برجسته 7 در سرعت بالاشه ( که اونم بستگی به سیستم طرف داره ) و البته نسبت به ویستا از خیلی از لحاظ ها خیلی خیلی بهتر شده ) و اما لینوکس: من واقعا از این ویندوز آروم تر ندیدم حتی نسبت به xp هم آروم تره . نه بیجا ارور میده نه خود بخود هنگ میکنه و .... کلا به نظر من xp و لینوکس عالیند (بقیه را بیخیال )
Last edited by japrap; 21-09-2009 at 15:41.
میشه بگید ویندوز کجا بیجا ارور میداد و هنگ میکرد؟؟؟(واقعا برام سواله خواهشا جواب بدید)-و این کلمه تون (کلا به نظر من xp و لینوکس عالیند) میشه دلیل بیارید که چرا عالیند؟!و اما لینوکس: من واقعا از این ویندوز آروم تر ندیدم حتی نسبت به xp هم آروم تره . نه بیجا ارور میده نه خود بخود هنگ میکنه و .... کلا به نظر من xp و لینوکس عالیند (بقیه را بیخیال )
من بعد کلی این دل اون دل کردن بلاخره 7 رو نصب کردم
این اتفاقاتیه که برام افتاد:
نصبش خیلی راحت تر از xp بود
نیاز به نصب هیچ درایوری نداشت خودش همه رو شناخت (منتها هیچ کدوم از نرم افزاهای dvd مادر برد رو نتونست نصب کنه)
با ویدوز مدیا سنترش خیلی حال کردم
در کل خیلی روون کار میکرد با2 تا بازی که نصب کردم هیچ مشکلی نداشت: greed , AssassinsCree
نتونستم pc suite for sony ericson که نرم افزار مربوط به گوشیم - سونی اریکسون مدل P1 - رو نصب کنم مجبور شدم آخرین ورژنش رو دانلو و نصب کنم اما به زحمتش می ارزید چون بر خلاف xp که همیشه برای کانکت شدن از طریق بلوتوث باید جون می کندم این بار با 7 به راحتی می تونم کانکت شم.
نرم افزار MyPhoneExplorer هم که برای مدیریت موبایله هم خیلی بهتر از xp اجرا میشه - از دست error هاش خلاص شدم.
نرم افزار الکل رو نتونستم نصب کنم.
دیکشنری نارسیس رو نصب کرم اما کرکش رو نتنونستم اجرا کنم در نتیجه نارسیس هم نمی تونم استفاده کنم.
خیلی از نرم افزارهای زیر 30مگی که ار اینترنت دانلود کرده بودم اجرا نشد مجبور شدم برم آخرین ورژنش رو دالود کنم تا اجرا شه!
نتیجه اخلاقی:
اگر نگران این هستید که 7 با نرم افزارهاتون به مشکل بخوره اول برید یه پکیج 2009 از نر ام افزاها بگیرید تا خیالتون راحت بشه.
من لرد 2006 دارم با خیلی از نرم افزارهاش مشکل داره.
در کل به نظر من 7 خیلی از xp بهتره هرچند یکی دو روز اول به خودتون میگید مگه مریض بودم xpرو عوض کردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)