به نظرم آ1200 گوشی قدیمی هستش و بهتره به جاش 1600 رو بگیری.سایر گوشیهای موتو مثل وی8 هم گزینه ی مناسبیه.
به نظرم آ1200 گوشی قدیمی هستش و بهتره به جاش 1600 رو بگیری.سایر گوشیهای موتو مثل وی8 هم گزینه ی مناسبیه.
۱۶٠٠ طراحی خوبی نداره ... باز هم ۱۸٠٠ قابل قبول تره ... ولی به نظر من نمی صرفه که به خاطر یه جی پی اس و یه دوربین بهتر و یه اسپیکر قوی تر ۱٠٠ هزار تومن پول اضافه داد ... البته باطری قوی تری داره ... ولی باز هم فکر نمی کنم به خاطر چند ساعت شارژ بیشتر ۱٠٠ هزار تومن اختلاف قیمت خوب باشه ... توی ریویو های خارجی هم می خوندم اکثرا نظر می دادن که همون ۱۲٠٠ بهتره !
(قيمت a1200 روي 190-210 هست ولي اين جوري كه توي اين سايت نوشته :
قيمت a1600 روي 290-310 هست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A1200
ِA1600کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در مورد v9 ...
اوه بیخیال این یکی !!! همین v3i برام کافیه ! این گوشی ها بیشتر به درد نسل گذشته می خورن (v3i رو دادم دست پدر جان !!!)نام گوشي: RAZR2 V9
تاريخ معرفي : سه ماهه ی دوم سال 2007
باند فركانس:
باند :
HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
سيستم عامل نوع: ندارد
مشخصات ظاهري وزن: 125 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 103 عرض : 53 ضخامت : 13.3
رنگ بندي گوشي : بنفش
من دنبالش گوشی هستم که دست کاربر رو باز بزاره ... بتونم خودم مشخص کنم می خوام از چی استفاده کنم ... نه فقط چند تا بازی و برنامه ی جاوا روش نصب کنم ...
(کلا اسم جاوا رو پیش من نیارین که من فقط به عنوان یه مزیت اضافه بهش نگاه می کنم ... مثلا برای اجرای بعضی بازی ها یا بعضی برنامه ها ... در کل گوشی باید سیستم عامل جدا داشته باشه)
نکته ی جالب این جاست ! به چند تا از دوستام زنگ می زدم و می گفتم که موتورولا !!!کلا فقط همین که می گفتم موتورولا فقط می پرسیدن چرا موتورولا !!! ولی به نظرم بد نیست ! حتی همین v3i هم بدک نیست ... ولی نیاز من رو بر طرف نمی کنه ...
---
به به جناب جاني اين پايين هستش!!! D:
Last edited by bersam; 05-08-2009 at 14:17.
bersam جان اون تم آیفون هستش . در مورد قفل هم اون یه برنامس که نصب میشه یعنی شما اینو run میکنی دیگه اون قفل میاد روی صفحه .اگه میگی عاشق بازی به جز جاوا هستی خوب شاید این انتخاب خوبی نباشه! در ضمن صفحه کلید این گوشی واسه تایپ اس ام اس واقعا کوچیکه مثلا دیگه در حال راه رفتن نمیشه اس ام اس داد. با یک دست نمیشه در گوشی رو باز کرد ( میتونین یه مسابقه واسش برگزار کنین ببینین کی میتونه ) البته در مورد صفحه کلید هم خوب یه برنامه ی شبیه ساز صفحه کلید آیفون هم هست. از لحاظ نصب سیستم عامل های دیگه هم مثلا من qtopia رو روش نصب کردم اما مشکلی داشت این بود که آنتن نمیداد!!
در مورد نحوه ی فهمیدن فیرمویر هم همون روشی که rozysara ی عزیز فرمودن عالیه. شما اگه طبق روش فلش کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد برای فیرمویرهای قدیمی تر باید ببینین r هستن یا e اما دیگه واسه جدیدا فرقی ندارن.
راستی احمد آباد و اصفهان سل سر زدی ؟ من دیدم احمد آباد هست! از فلکه وارد بزرگمهر که میشی یه مغازه نرسیده به کوچه ی اول. اما خواستی بگو واسه خرید پستی از تهران کمکت کنم. اما این گوشی واقعا از لحاظ مد پذیری بهترینه همونطور که گفتم از لحاظ سخت افزاریم حتی ram و حتی دوربینش رو هم عوض کردن! (که البته سخته و توی ایران ما باید بیخیال بشیم) در مورد a1200 وe6 هم پلتفرم و کرنل یکسانی دارن و دلیل مطرح نشدن e6 فقط قیمت بالای اونه! اگه واست دوربین- gps,.... واست مهم نیست a1200 بهتر از a1600,a1800 میتونه باشه اما خوب دیگه گوشی های جدید هم قیمتشون پایینه ( حالا باز بگم u9 رضا میگه نگو خز میشه)
راستی کاظم v8 رو پیشنهاد داد که linux هست و سیستم عاملش جدیدتر از e6,a1200 هست . اما v9 همون سیستم عامل synergy هست! که میگی نمیخوایش!
اوه اوه بله !!! ولي من جه كنم ! اين a1200 جشم من رو كرفته !!! v8 هم خيلي شبيه به v3i هست ... يه تنوعي جيزي لازمه ديكه !!!
خب من كه كفتم كه ...اگه میگی عاشق بازی به جز جاوا هستی خوب شاید این انتخاب خوبی نباشه! در ضمن صفحه کلید این گوشی واسه تایپ اس ام اس واقعا کوچیکه مثلا دیگه در حال راه رفتن نمیشه اس ام اس داد. با یک دست نمیشه در گوشی رو باز کرد ( میتونین یه مسابقه واسش برگزار کنین ببینین کی میتونه
ولي من مثلا توي اين كليب هايي كه مي ديدم ... بازي هاي متنوع زيادي داشت كه تحت جاوا نبودن ... مثل Need For Speed و يا اون يكي كه مثل شورش در شهر سكا هست !!! يا برنس اف برشيا !!! البته شايد هم تحت جاوا بودن و اكه بودن به نظرم جاوا توي اين رزوليشن بازي هاي كيفيت بالايي رو ارايه داده (ولي نبودن !!!)(کلا اسم جاوا رو پیش من نیارین که من فقط به عنوان یه مزیت اضافه بهش نگاه می کنم ... مثلا برای اجرای بعضی بازی ها یا بعضی برنامه ها ... در کل گوشی باید سیستم عامل جدا داشته باشه)
خب راستش بايد بكم كه اين يه مشكل اساسيه ... جون كه من حتي وقتي سوار دوجرخه هم هستم با كوشيم اس ام اس مي فرستم ...
ولي خب ... با توجه به قابليت هاي خوبش ميشه اين يكي رو نديده كرفت !!! حالا يه خورده هم موقعي استراحت اس ام اس ميفرستيم !
بله ... اين مشكل هم واقعا اعصاب خورد كن بايد باشه !!! توي كليب هايي كه دانلود كرده بودم هم ديدم كه طرف نمي تونست با يك دست كوشي رو باز كنه ... ولي بعد از يه ده ثانيه كلنجار رفتن بلاخره بازش كرد ! ولي معلوم بود كه خيلي سخته !!!!
و اما اين يكي !!! اين عكس ها رو ببنين !!! نمي دونم در واقع جي كار كرد(ويديوش رو شب ابلود مي كنم ! متاسفانه حجم ندارم !!!) اين اهن ربا رو وصل كرد بهش ... مثل اين كه مثل يه تقويت كننده ي صدا يا تصوير عمل كرد ... يه خورده دست كاريش كرد و در اخر اون عكسه ... با كيفيت صداي خوب نسبت به قبلش ... و حس مي كنم تصوير بهتر !!! رو به نمايش كذاشت !(توي عكس به خاطر اين كه از فيلم عكس كرفتم خوب معلوم نيست !!!)
-----
دارم يكم در مورد اين 5800 نوكيا هم تحقيق مي كنم ! مثل اين كه با توجه به قيمت 300 تومنيش تركونده !!! 16 ميليون رنك !!! و صفحه ي 3.2 اينيجي و اين قابليت Accelerometer Sensor For Auto-Rotate ادم رو قلقلك مي ده !!! ولي خب ....
اول از همه كه a1200 ارزون تره !!! و بعد هم اين كه Open source هست و بعدش هم اين كه مي توني هر بلايي كه دلت مي خواد سرش بياري !!! (منظورم از راحت بودن فلشش هست !!! اون رو تقي به توقي بخوره بايد بري 5-6 تومن بياده بشي تا فلشش كنن !!!)
راستي يه نكته اي كه كسي در مورد a1200 توجه نمي كنه امكان بخش فرمت ra هست !!! مثل اين كه اين فرمت كيفيت خيلي بالايي رو ارايه مي ده ... متاسفانه اين رفيقم اين مدل رو نداشت ... وكرنه ازش مي كرفتم يه دو سه روزي دستم باشه تستش كنم دقيق خودم !!!
كسي مي تونه ي مقايسه بين 5800 و اين a1200 بكنه ... مخصوصا از نظر نرم افزاري ...
-----
خب اين جور كه معلومه اين 5800 جند تا مشكل داره ... 1. مثل اين كه مي كن كند هست ... 2.نرم افزارهاي محدود ... ولي اكه اين a1200 صفحه ي نمايشكرش بزرك تر بود !!! D: !!! و انسان حريص است به همه جيز !!! D: !!! اخرش كويا قراره يه بار ديكه از موتورولا خريد كنيم ! D: !
Last edited by bersam; 05-08-2009 at 15:57.
دوست خوبم منظورم نوع بازیها هست وگرنه واسه a1200 یه نرم افزاری هست (snesx) که میتونین باهاش rom های نینتندو رو روی این گوشی اجرا کنین که در حال port کردن این برنامه واسه گوشی های جدیدتر هم هستند. برای مقایسه با 5800 هم من خودم باهاش کار کردم جزو بهترین های نوکیاس(به جز کیفیت دوربین کم (که اونم تا حدی قابل رفعه) ) و جنس بدنش . اما من نظر ندم بهتره چون من بین v3x و 5800 هم v3x رو انتخاب میکنم .بله نرم افزاراشم محدوده 5800 اما یه حسی به من میگه شما 5800 میگیرین![]()
در ضمن در مورد رادیو داره و حتی با یه نرم افزار میشه رادیو رو بدون هندزفری هم دریافت کرد (که البته توی فضای باز) نمیدونم اگه سوال دیگه ای کردی من جواب ندادم ندیدمش. شرمنده
اوه ممنون ... فقط در مورد اين عكس ها ... و اين اهنربا ...
شايد احتمالا !!! اخه اين مدل خيلي شباهت خاصي به iPhone داره ... من هم كه كلا از Apple و iPhone خوشم مي اد ! ولي اكه از نظر نرم افزاري مثل a1200 نباشه فكر نكنم طرفش برم ... ---اما یه حسی به من میگه شما 5800 میگیرین![]()
ولي اخه مشكل من هنوز با اين نمايشكر اين كوشي a1200 هست !!! ... وكرنه از نظر سخت افزاري خيلي عالي هست ! اون Speaker ش رو هم فوق فوقش عوض مي كنم !(البته اكه بخوره ... اخه اكثر كوشي قابليت اين رو دارن كه Speaker ش رو ارتقا داد ... يا همون دوربينش رو هم كه شما مي كي ... ولي خب ! بايد سابورت كنه ! به هر حال اينا براي من مهم نيست ! بيشتر همون اندازه ي صفحش مهمه !!! D: ! من p1 رو ديدم ... اون صفحش واقعا خوبه ... ولي مثل اين كه اين يه درجه از اون كوجيك تره !!! اخرش بايد خودم ببينم ... الان هم شماره تلفن اصفهانسل رو كرفتم ... زنك بزنم ببينم a1200 رو دارن يا نه ...
و يه سوال از شما كه از هر دو تا كوشي استفاده كردين !
كدوم كوشي به كاربر محيط باز تري مي ده !؟؟ كه كاربر راحت تر بتونه توي فايل ها جرخ بزنه و يا توي نرم افزار ها ... مثلا من از مديريت فايل sony ericsoon خوشم نمي اد ! خيلي يه حال هست ! و فقط مثلا اين مي تونه توي منوي اصلي فولدر بسازه ؟
ببخشيد كه من اينقدر سوال مي برسما !!! اخه بعد از دو - سه سال كار كردن با N-GAGE حالا مي خوام يه كوشي جديدي بخرم كه بتونه من رو حسابي راضي كنه !!!
---
حالا كه يكم خوندم نظرم تا حدودي عوض شد ... 5800 مثل اين كه خيلي مشكلات داره !!! يه پست بود جالب بود برام !!! نوشته بود كه "شانسيه ديكه !!! براي يكي قابش مشكل داره ! يكي سخت افزاري مشكل داره !!!" ما هم كه كلا شانس نداريم !!! هم قابش در به داغون در می اد !!! هم نرم افزاری همش هنگ می کنه !!! همين a1200 خيلي بهتره بابا !!! جوي استيك هم نداره كه !!! ولي اين شتابسنج رو داره كه نمي دونم جه طورياست ... ولي يه شتابسنج توي يكي از مدل هاي سوني اريكسون ديدم ... خيلي قوي نبود !!! بيشتر فانتزی بود تا کاربردی !
Last edited by bersam; 05-08-2009 at 18:49.
سلام دوستان
دقایقی است که در جمع گرم شما هستم وخوشحالم
فعلا ما که اماتور هستیم واشنایی زیادی با این سایت ندارم
ولی بدون اغراق سایت اموزنده ای است
موفق وموید باشید
اول در مورد اون عکس بگم که نه تقویت صدا میکنه و نه تقویت تصویر![]()
من ویدئوش رو ندیدم اما از جوابی که میدم مطمئنم (البته دوستای دیگه هم که همه استادای منن نظر بدن شاید اشتباه کنم ) ( راستی رضا کجاست ؟ )
این گوشی ها از یه آهنربا (magnet ) استفاده میکنن واسه تشخیص باز یا بسته بودن در گوشی . a1200 هم وقتی که درش بسته باشه نمیتونه مثلا فیلم بگیره یا پخش کنه یا تماس بگیره . حالا کاری که میشه کرد اینه که با استفاده از یک آهنریا موسوم به refrigerator magnet اومده یه جوری به گوشی حالی کرده که در گوشی بازه
و با در بسته این کارا رو هم کرده . این قطعه هم ایناهاش این زیره :
در مورد اینکه زیاد سوال میپرسین به نظر من که اینجوری نیست من خودمم وقتی میخوام گوشی عوض کنم همینطورم . اینجا هم همه ی دوستان کمک میکنن که مشکلا رفع بشه . اینم که من دیر جواب میدم به این علته که با vista مشکل اینترنتی دارم و ubuntu هم به قول شما خیلی یه حاله
در مورد منوهای هم به نظر من منوی ساده (مثل سونی و نوکیا ) برابره با امکانات کم. اما در مورد a1200 این صدق نمیکنه. a1200 joystick داره ها. من اگه خودم میخواستم امتحان کنم واسه تنوع هم که شده بعد از چند وقت یه برند دیگه مثل موتو رو هم امتحان میکردم (شاید دیگه رو ی این برند موندین)
از لحاظ های متفاوت میشه a1200 و 5800 رو مقایسه کرد اما واسه شما اگه رابط کاربری مهمه من میگم a1200 سره اما از لحاظ اندازه lcd و دوربین و... 5800 بهتره. ولی به قول شما باید توی دست بگیرینش. راستی a1200 با چند کیفیت متفاوت از لحاظ ساخت و قیمت توی بازار هست اگه تفاوت قیمت بود بدونین که این ساخت میتونه دلیلش باشه. به احمد آباد نزدیکی برو اونجا هم یه نگاه بکن و قیمت بگیر
راستی رضا کجاست ؟گیر دادم به این داداش رضای گل
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)