سلام کسی جواب سوال پست قبل من رو بده ممنون میشم.
سلام کسی جواب سوال پست قبل من رو بده ممنون میشم.
اگه با تعوضی چند تا وال پیپر متوجه شدی مشکل پا برجاست برو گارانتی
تو برنامه ها با نام
Ad.Com.Mgr
دومی رو نمیدونم من با خود گوشی نقشه رو لود کردم
یه خبر بد :
37:
من چند روز پیش میخواستم از موتور پیداشم که یهو یه چیزی صدا داد نگاه کردم دیدم گوشی عزیز تر از جانم روی زمین است خوش بختانه تو کیفش بود ولی کیف خودش تون قسمتیش که بازه کمی رو لبه فلزیش خط افتاده !
بعد پایین قابش (زیر کلید فاصله ) جای که پشت و روش بهم وصل میشن شاید به اندازه نیم میلمتر فاصله پیدا کرده و بازی میکنه این داره اعصاب مو داغون میکنهشاید فروختمش یکی دیگه گرفتم
[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
Last edited by hossein_dig; 20-05-2010 at 09:30.
ممنون عزیز ولی همونطور که گفتم توی والپیپرها شاید اصلا نشه متوجه شد ولی وقتی والپیپر رو از روی صفحه حذف میکنم با دقت زیاد میشه متوجه شد. اگه ممکنه یکی دو نفر از بچه هایی که این گوشی رو دارند جواب بدن ثواب داره!![]()
آقا خواهشمندیم یکی دو نفر بیان بگن که گوشی اونها از این لحاظ چطوره ما بریم پی کارمون!![]()
من که متوجه نمیشم شما چی میگی اگه موج داره ایراد داره اگه پیکسل ها به نظرت درشت میاد زیاد حساسی
دوستان ميگم يي72 را براي شارژ اوليه چه قدر بايد بزاريم شارژ؟(در کل شارژ اوليه ي گوشي به چه صورته هر کي يه چيزي ميگه....)
ايشالا تو اين هفته ميخوام بخرم.
من خودم برای بار اول تقریبا 8 ساعت گذاشتمدوستان ميگم يي72 را براي شارژ اوليه چه قدر بايد بزاريم شارژ؟(در کل شارژ اوليه ي گوشي به چه صورته هر کي يه چيزي ميگه....)
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو هم بخونید بد شاید نباشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این حرف های که همه میگن توهمه
تو دفتر چه چیزی ننوشته
شما وقتی خریدی بزار تا آخر شارژش تخلیه بشه (خاموش بشه) بعد خاموش بزار شارژ تا فول بشه
معمولا به طور عادی باید 3 روز شارژ نگه داره البته بستگی به مصرف هم داره
باتری بعد چندین بار شارژ ظرفیت واقیش رو پیدا میکنه (تجربه)
سلام به همگی
خواستم بدونم کسی هست اینجا که گوشیش رو ه ک کرده باشه؟
از چه روشی میشه واسه ه ک گوشی استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)